• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanıyorum Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Dolmam nasıldı güzel miydi?
Anlatsana ama aaa ..

masalım...herşey çok güzeldi ama neden güzeldi olumsuzlukları umursamadığımdan ..haklıymışsın o anın tadını çıkardım ama bi okadarda o anda sinir oldum çoğu kez...nişanlımda bende çok sıkıldık ...ama geçti bitti gitti çok mutluyum darısı yaşamak isteyenlere:17:

canımm çok sevindimmm Allah tamamına erdirsin.Çokk mutlu olun inşallah....

Fotoları ne zaman görcezzz:1:

masalım...herşey çok güzeldi ama neden güzeldi olumsuzlukları umursamadığımdan ..haklıymışsın o anın tadını çıkardım ama bi okadarda o anda sinir oldum çoğu kez...nişanlımda bende çok sıkıldık ...ama geçti bitti gitti çok mutluyum darısı yaşamak isteyenlere:17:

Dedim değil mi ben sana hep.
O kadar mutlu oldum ki anlatamam seni şöyle mutlu gördüğüme.
Bak geçti bütün sıkıntıların.
10 gün öncesini düşün bir, bir de şimdiye bak.
Çok daha güzel olacak.
Dolmam paintte yeniden boyutlandır deyip küçültebilirsin.

canımm çok sevindimmm Allah tamamına erdirsin.Çokk mutlu olun inşallah....

Fotoları ne zaman görcezzz:1:

teşekkür ederim kuşum... boyutları fazlaca büyük en uygun zamanda ama şimdi 1-2 tanesini küçülterek paylaşabilirim..daha sonrasında albüm açıp yüklicem görürsünüz :52:

Dedim değil mi ben sana hep.
O kadar mutlu oldum ki anlatamam seni şöyle mutlu gördüğüme.
Bak geçti bütün sıkıntıların.
10 gün öncesini düşün bir, bir de şimdiye bak.
Çok daha güzel olacak.
Dolmam paintte yeniden boyutlandır deyip küçültebilirsin.

masalım senide böyle mutlulukla görmek istiyorum ...bi sürü foto paylaşmak istiorum sizinle o nednle geniş zamanda halledicem...aama 1-2 tanesini paylaşıcam yyorumlarını bekliorum canım benim =))

masalım senide böyle mutlulukla görmek istiyorum ...bi sürü foto paylaşmak istiorum sizinle o nednle geniş zamanda halledicem...aama 1-2 tanesini paylaşıcam yyorumlarını bekliorum canım benim =))

Paylaş dolmam 1-2 tane de olsa.
Çok merak ettim.
Nasıl bir mutluluk doldu içime ya o sıkıntılı zamanlardan sonra.:16::16:
Cidden kendimin gibi hissettim.

her şey mükemmel görünüyor sen de ne kadar tatlıymışssınnn:69:

Çok yakışmışssınız canım benimmm:nazar:

:nazar::nazar: Bekliyorum en kısa zamanda dolmacım.
Albüme ekleyince de hepsine bakarız inşallah.
Bu arada pastanız da çok güzelmişşşşş..

içinden ayıklıyorum şimdi eklicem dayanamıyorum :D teşekkürler pasta evet güzeldi valla ama üstündeki süsünü abartmışlar diye düşünüyoruz :DD

içinden ayıklıyorum şimdi eklicem dayanamıyorum :D teşekkürler pasta evet güzeldi valla ama üstündeki süsünü abartmışlar diye düşünüyoruz :DD

Ben bir kere uyku sırasında erkek arkadaşım arayıp rüyamda evlendiğimizi gördüm dediğinde pasta da var mıydı diye sormuştum :1:
Ondan olsa gerek çok dikkatimi çekti :1::1:
Yok yok her şey harika abartı bir şey yok.

veeeee işte paylaşabileceğim fotolar ...yorumlarınızı bekliyorum $IMG_1115.jpg $IMG_1117.jpg $IMG_1244.jpg $IMG_1245.jpg $IMG_1247.jpg $IMG_1250.jpg $IMG_1254.jpg $IMG_1319.jpg $IMG_1323.jpg

Az öncede yorum atdımda görmedn sanırım cnm... Hepsi çok çok güzel ALLAH hayırlı uğurlu etsın ıns :nazar:
Herkese ıyı uykular kızlar :70:

Back