• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanıyorum Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hayır değil... annem ablam annemin ailesi yüzünden heyecanım kaçmış durumda ve istemiyorum böyle bir merasim...pişman oldum onlara bu mutluluğu yaşatacağım için...

ay canim ya naptilar neyse araniz acildi zannettim odum patladi :/ ne oldugunu bilmiyorum ama takma kafana hicbirseyi simdi stres de yapma.. sonucta onemli olan senin iliskin, orada bir sorun olmasin en onemlisi o degil mi..

ay canim ya naptilar neyse araniz acildi zannettim odum patladi :/ ne oldugunu bilmiyorum ama takma kafana hicbirseyi simdi stres de yapma.. sonucta onemli olan senin iliskin, orada bir sorun olmasin en onemlisi o degil mi..

onunla ilgili olarak sıkıntım yok çok şükür...ama bu lanet olası insanlar olduğu sürece canım sıkılıor ve onada yansıyor ben farkettirmemek için çabalarken, farketmeden benn, o anlamış oluyor çoktan ve soruyor sorun var gibi hiç heyecanlı değilsin diyo ...aptal gibiyim

onunla ilgili olarak sıkıntım yok çok şükür...ama bu lanet olası insanlar olduğu sürece canım sıkılıor ve onada yansıyor ben farkettirmemek için çabalarken, farketmeden benn, o anlamış oluyor çoktan ve soruyor sorun var gibi hiç heyecanlı değilsin diyo ...aptal gibiyim

canim az kaldi sik disini lutfen yarin degil mi nisaniniz? gormezden gelmeye calis bazi seyleri..sen size odaklan bak ne guzel hayatinin aski gelmis yuzukleri takiyorsunuz artik gercek bir aile olacaksiniz heyecanli degil mi :)) guzel seylere odaklan canim benim sorunlari tamamen ignore et unut demiyorum da bu kadar sinirini bozan birsey varsa simdilik askiya al sonucta gun sizin gununuz hicbirseyin bunu bozmasina izin vermeyin.
bu arada saclarini neden begenmedin? ben bayildim ciddiyim.. bildigin ozendim yani keske benim de oyle olsa ama berbat orealden hep kupkuru uclari felaket, boyayamam artik. dun duzlestirdim uclardan en az 1.5 cm iflah olmaz duzelmedi bile dogru duzgun, her yana yamuluyorlar. oof of :( sariyken siyaha boyatip 1 ay sonra tekrar sari yaparsam olacagi buydu. simdi de yillar sonra ilk kez boyayi biraktim, bu kez de bir suru beyaz cikmis ya uzadikca belli oluyorlar ona sinir oldum. resmen yaslanmisim :43: bak canim hayat kisa bir beyaz bir kirisik derken bitivericek :43: o yuzden sikma canini hicbirsey icin :132:

Dolmam özelden mesaj için biraz beklemem gerekiyor ..
Sen sıkma o tatlı canını, ne kadar heyecanım kaçtı desende yarın sevdiğin insanla o yüzükler takılırken heyecanı hissedeceksin.
Şurada kaç gün daha oradasınız.
Üzülme hiç, serbest bırak kendimi.
Onun senin sıkıntını anlaması kötü bir şey değil aksine çok güzel.
İyi günde kötü günde sonuçta değil mi?
Onun da bildiği şeyler sonuçta bu sorunlar.
Biraz daha sabret, her şeye kapa gözlerini ve mutluluğunun tadını çıkar.
Hmm bu günden sonra istemiyorum kimsenin karışmasını dersen, düğün değil de nikah yaparsınız ama artık bunun iptal olma şansı yok o yüzden olabilecek en güzel haliyle yaşa.

Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemi :D çok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle :16::16::16::16::16:

:16::16: Çok Sevindim Dolma'm :38::38:
Hadi Hayırlısı Olsun, Allah Utandırmasın..

Son düzenleme:
Kızlaaaaaarrrr evlenme teklifimide aldım bu gece =) tek taşımı da taktı ..çok mutluyum :52::52::52::52::52::52:

yakışmış kız balyaj dogal dururrr ama banyo sonrası sertleşmmesi için saçın bakım kremi kuulann ne renk bu dolmaa:9:

tebrik ederim canım, benim de 10 gün sonra nişanım var heyecanını çok iyi anlıyorum :) alyanslarınız da çok güzel, ben de denemiştim onlardan ;) inşş bi ömür mutlu olursunuz..

Nasıldı dolmamm?

akşam geldi beni evden aldı..anaokulundan beri birlikte büyüdüğü benimde çok sevdiğim arkadaşının mekanına gittik fasıl yapıyorlar...yedik içtik derken bana dediki senle bi lavaboya gidelim dedi kalktığımız anda bizim sevdiğimiz şarkımızı çalmaya başladı beni yavaş yavaşş ortaya aldı kulağıma senle dans etmek istiyorum dedi bende ben bilmem ki dedim sonra konfetiler patladı ve mikrofonu aldı evlenirmisin benimle diye bağırdı ben salya sümük tabi:9::9::9::9: evlenirim dedim bende sonra tek taşı uzattı parmağıma taktı dans ettik ...çok güzeldi =))

Back