- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
kız dolmacım şaçlarını boyatınmı sennnnasıl olduu bakım
boyattım topiğimde yeni saçlarım var ama burayada ekliim bak farklı ışıklardan çekildiEki Görüntüle 285282 Eki Görüntüle 285283
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız dolmacım şaçlarını boyatınmı sennnnasıl olduu bakım
boyattım topiğimde yeni saçlarım var ama burayada ekliim bak farklı ışıklardan çekildiEki Görüntüle 285282 Eki Görüntüle 285283
bilerek değiştirmiyorum iradenizi ölçmek maksatlıbu arada cidden ya avatarini degistirmelisin ya da bana dolma yapip kargo ile gondermelisin resmen sisecek bir taraflarim
ust uste spamlemis gibi olacak ama neyse soylemeden edemicem, sac rengine bayildim cok hos gorunuyorsun
bilerek değiştirmiyorum iradenizi ölçmek maksatlı
teşekkür ederim ama ben beğenmedim...zaten tadım yok kaçtı gitti
hayirdir canim neden tadin yok? hersey yolunda mi?
hayır değil... annem ablam annemin ailesi yüzünden heyecanım kaçmış durumda ve istemiyorum böyle bir merasim...pişman oldum onlara bu mutluluğu yaşatacağım için...
ay canim ya naptilar neyse araniz acildi zannettim odum patladi :/ ne oldugunu bilmiyorum ama takma kafana hicbirseyi simdi stres de yapma.. sonucta onemli olan senin iliskin, orada bir sorun olmasin en onemlisi o degil mi..
onunla ilgili olarak sıkıntım yok çok şükür...ama bu lanet olası insanlar olduğu sürece canım sıkılıor ve onada yansıyor ben farkettirmemek için çabalarken, farketmeden benn, o anlamış oluyor çoktan ve soruyor sorun var gibi hiç heyecanlı değilsin diyo ...aptal gibiyim
Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemi çok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle
teşekkür ederim makaram =))Çok Sevindim Dolma'm
Hadi Hayırlısı Olsun, Allah Utandırmasın..
güsel olmuş dolmacım balyajmı atırdın rengi tam olarak ne yakışmış bak
Kızlaaaaaarrrr evlenme teklifimide aldım bu gece =) tek taşımı da taktı ..çok mutluyum
kızlar buda bizim alyansımızEki Görüntüle 285205
Kızlaaaaaarrrr evlenme teklifimide aldım bu gece =) tek taşımı da taktı ..çok mutluyum
Nasıldı dolmamm?