• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanıyorum Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
tebrik ederim canım, benim de 10 gün sonra nişanım var heyecanını çok iyi anlıyorum :) alyanslarınız da çok güzel, ben de denemiştim onlardan ;) inşş bi ömür mutlu olursunuz..

teşekkür ederim hakaten acaip stresliyim akşam kime nasıl davranıcam bilmiorum ehehe:9:

saat 2 de kuaförde randevum var ..az sonra duşa giricem direkt kuaföre gidicem zaten...acaip titriorum iç organlarıma varana kadar =))

valla ben bile burdan heyecanlandım :) ama ne tatlı telaşlar bunlar :) saçlarını nasıl yaptırcaksın canım elbisen uzun mu kısa mı ?

valla ben bile burdan heyecanlandım :) ama ne tatlı telaşlar bunlar :) saçlarını nasıl yaptırcaksın canım elbisen uzun mu kısa mı ?

elbisem kısa ama bu ailem beni delirtecekler...gitmiş makas almış plastik makas delirdim ya bana bağırıp duruo babam bide..hiç özenmiyorlar isteksiz yapıolar herşeyi...ben bu mutluluğu onlara yaşatmak istemiyorum...vazgeçesim var

yok canım öyle düşünme bence.. onlar da kız veriyolar kolay mı ;) ben de bohça alışverişinde annemle baya tartıştım ne alalım dese beğenmiyordum. işte o heyecandan stresten kaynaklanıyor. vazgeçmeyi falan düşünme. sen bu güzel ve özel günün tadını çıkarmaya bak ;)

yok canım öyle düşünme bence.. onlar da kız veriyolar kolay mı ;) ben de bohça alışverişinde annemle baya tartıştım ne alalım dese beğenmiyordum. işte o heyecandan stresten kaynaklanıyor. vazgeçmeyi falan düşünme. sen bu güzel ve özel günün tadını çıkarmaya bak ;)

çıkaramyorum ve bende onlara bağırdım istemiyorum hiçbirşey size sizden habersiz evlenmek yaranır ..vazgeçecem o olacak dedim ...çok gerginim zırıl zırıl ağlıyorum..özenmiyor olmaları çok kkötü..annem kuaföre gidecek zamanım yok böyle dursun saçlarım diyor...ananem iğrenç yaratık nefret edioyorum bi sürü sorun çıkaracak akşama...ben bütün sevincimi heyecanımı yitirdim

çıkaramyorum ve bende onlara bağırdım istemiyorum hiçbirşey size sizden habersiz evlenmek yaranır ..vazgeçecem o olacak dedim ...çok gerginim zırıl zırıl ağlıyorum..özenmiyor olmaları çok kkötü..annem kuaföre gidecek zamanım yok böyle dursun saçlarım diyor...ananem iğrenç yaratık nefret edioyorum bi sürü sorun çıkaracak akşama...ben bütün sevincimi heyecanımı yitirdim

yaa öyle deme.. pek hazır değiller galiba nişanlanmana canım.. ama ağlamamaya çalış gözlerin şişer yoksa akşama..

hayırlı olsun...
saol...umarım hayırlı olur
hayirlisi olsun :nazar:
darisi benim basima :)
darısı başına ama iyisiyle benim yaşadıklarımla değil...
yaa öyle deme.. pek hazır değiller galiba nişanlanmana canım.. ama ağlamamaya çalış gözlerin şişer yoksa akşama..

hazırız diyip kafamın etini yediler biran evvel olsun diye ama..benimkinede yansıdı heşey ben ağlarken falan aradı ...anlicağın berbat geçio

saol...umarım hayırlı olur

darısı başına ama iyisiyle benim yaşadıklarımla değil...

hazırız diyip kafamın etini yediler biran evvel olsun diye ama..benimkinede yansıdı heşey ben ağlarken falan aradı ...anlicağın berbat geçio

:( olsun en azından o sana destek olur.. zaten en önemlisi nişanlınla aranızın iyi olması ;)

akşam geldi beni evden aldı..anaokulundan beri birlikte büyüdüğü benimde çok sevdiğim arkadaşının mekanına gittik fasıl yapıyorlar...yedik içtik derken bana dediki senle bi lavaboya gidelim dedi kalktığımız anda bizim sevdiğimiz şarkımızı çalmaya başladı beni yavaş yavaşş ortaya aldı kulağıma senle dans etmek istiyorum dedi bende ben bilmem ki dedim sonra konfetiler patladı ve mikrofonu aldı evlenirmisin benimle diye bağırdı ben salya sümük tabi:9::9::9::9: evlenirim dedim bende sonra tek taşı uzattı parmağıma taktı dans ettik ...çok güzeldi =))

Sen hala surat mı asıyorsun dolmam bakayım bu teklifin üstüne.
Var ya okurken ben heyecanlandım.
İnşallah çok güzel olur bu akşam da her şey.
Gece geç olsa da girersin umarım.
Bir an önce haberlerini bekliyoruz.
Hiç bir şeye üzülmek yok hele sakın ağlama bak makyajın akar, yüzün şişer ..

kızlar nişan olayı acayip stresliymiş..nişanımın hatrına yüzümüde artık paylaşıcam sizinle =)) çok mutluyum bu mutluluğu herkesin yaşaması dileğiyle

Back