• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlanıyorum ama adetleri bilmiyorum bi bakarmısınız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
merhaba bu ay sonunda kısmetse nişanlanıyorum ama nişanlımın adetleri bir değişik bohçayı düğünde yapıyorlar nişan elbiselerini herkes kendi aldı yani bizim oralarda daha farklı adet neyse bunlar sorun değil ama benim aklıma takılan şu onların adetlerinde benim takı olarak nişanlıma yani benım ve ailemin takması gereken şey nedir bir de ailem bana takı takacak mı

2 ailede bırbırını zora sokmadığı sürece sorun olmaz bende bu yola girmiş biri olarak erkek tarafı bızde su yok bu yok dıyecektır kı vardır hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz.benım kayınvalıdemle aynı yerdeyız ona kalsa hıç adetı yoktu bende bır defa olucak madem sızde adet yok benım adetlerıme göre yapalım bırbırımızı yormadaqn üzmeden dedım mırın kırın ettı ama kabul ettı sonunda..senın gönlünden ne gecıyorsa onu yaptır maddı durumları elverdığı derecede sakın su olmasada olur deme arkadasım bana çok iyi niyetlısın erkek tarafı böyle olmıyacaktır dedıklerınde ınanmazdım ama yaşadım ve gördüm kı kız tarafının adetlerıne göre hareket edılmesı gerekıyor........rabbım sızı utandırmasın ve mutlu kılsın hep

benimde temmuzda olacak inşallah nişanım kayınvalide adayım her şeyi bize bıraktı nasıl isterseniz öyle olsun dedi bende nişan için bohça istemedim düğünde yapalım dedim nişanda sadece bana kıyafet alınacak bende nişanlıma saat alacağım bi de yüzükler o kadar canım yani anlaşmaya bağlı ne olacağı

benimde temmuzda olacak inşallah nişanım kayınvalide adayım her şeyi bize bıraktı nasıl isterseniz öyle olsun dedi bende nişan için bohça istemedim düğünde yapalım dedim nişanda sadece bana kıyafet alınacak bende nişanlıma saat alacağım bi de yüzükler o kadar canım yani anlaşmaya bağlı ne olacağı

bizde aynı böyle yaptık :))

bohçaya takılma hiç öncede sonrada farketmez nasılsa ama nişan elbiseni onların alması gerekiyo.Bende nişanlıyım her iki taraftada adet yoktu,bohçaya bile sadece giyip kullanabilecegimiz şeyler aldık.Erkek tarafina bi yarım takın yeter bence.

Back