- 2 Kasım 2011
- 256
- -3
- 318
evet kızlar daha önce açtığım başlıklardan da hatırlayacağınız gibi çok sancılı bir sözlülük döneminden sonra dün yani 27.kasım 2011 günü nişanımız oldu. evet oldu olmasına ama gelin birde bana sorun nasıl olduğunu kalbim kırık, yüzüm düşük dolandım nişanımda.. neden mi? Şundan; nişan yüzüklerimizi takmaya dayım geldi güzel bir konuşma yaptı ve yüzüklerimizi taktı, sonra takı törenine geçildi takı takan taktı vs... herkez takacağını taktı nişanlım bana nişandan 1 hafta önce demişti ki; Dilara sana takılanlar senden kalsın bana takılanlar bende kalsın demişti, bende farketmez demiştim, nişanımız da takı faslı bittikten sonra bir kıyamet koptu ki hiç sormayın, bizimkiler takıların hepsini almış, erkek tarafı da erkeğe takılanları bize verin diye bizimkilerin peşinde dolanıyor, nişanlım bana baskı yapıyor "bana takılanları verin" diye,yüzüm düştü ne yapacağımı bilemiyorum o kadar insanın arasında düşünün halimi, görümcelerim bizimkilerin üstüne gitmişler, sonra bizimkiler onlara hadlerini bildirip takıların hepsini almışlar, vermediler yani erkek tarafına hiç birşey, nişan bitti yemeğe gidelim dediler tamam dedik babamdan izin aldılar babamda zorla izin verdi yemeğe gittik..(off Allahım anlatırken bile yaşıyorum sanki o anları :S) her neyse yemeğe gidene kadar taze nişanlım "sizinkilerin yaptığı çok ayıp biz seninle böyle konuşmamıştık" diye başımın etini yedi, yemekte ağladı :S ya ben gözlerime inanamadım benim koca çınarım dediğim sevgilim kocam diyeceğim adam bir anda ağlamaya başladı ben şok içerisindeyim bana bağırmalar çağırmaları anlatmıyorum bile :S bende dedimki ona; ben buraya bunun için mi geldim gelmeseydim en azından evimde kafamı dinlerdim dedim.. gel gelelim ki benim size danışmak istediğim konu; nişanda takılanları paylaşmak, yani kıza takılan kızda kalsın, erkeğe takılan erkekte kalsın gibi bir adet olabilirmi nişanda????????
teyzemde bana dediki; onlar böyle bir adet çıkarıyorlarsa, düğünde sana takılanlar sana erkeğe takılanlar erkek tarafına kalsın desek güzelmi olur? onların adetleri bumu yani diyor :S kafam çok karışık yüzüklerimi takmak bile istemiyorum nişandan sonra hiç konuşmadık nişanlımla :S (((((( dün nişanlandık daha, mutlu olmam gerekirken aklımdan geçenler bunlar açıkçası
teyzemde bana dediki; onlar böyle bir adet çıkarıyorlarsa, düğünde sana takılanlar sana erkeğe takılanlar erkek tarafına kalsın desek güzelmi olur? onların adetleri bumu yani diyor :S kafam çok karışık yüzüklerimi takmak bile istemiyorum nişandan sonra hiç konuşmadık nişanlımla :S (((((( dün nişanlandık daha, mutlu olmam gerekirken aklımdan geçenler bunlar açıkçası
Son düzenleme: