E EU3 Ziyaretçi 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qadife #141 Hayırlı uğurlu olsun canım..Allah tamanına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar diliyorum .a.s.
_DeReN_ 🎈 Gurur & Mert 🎈 Pro Üye 28 Kasım 2006 3.481 748 648 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qadife #142 allah tamanına erdirsin inşallah canım
Hic_Kes Probisim benim :) Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 653 7 116 İstanbul 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qadife #143 hayırlı olsun canım a.s. , e hani nişan resimlerii ???? :uhm:
qadife Rabbim Sana Emanetiz... Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 6.943 2 156 Sivas 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qadife #144 yoncagülüm .!.: canım tesadüfen gördüm çok mutlu oldum inş çokkkkkkkkkkk mutlu olursun.... en kısa zamanda düğün haberinide duyarız inşallah....ŞenizŞenizŞeniz Genişletmek için tıkla... inşallah :Saruboceq: tşkler cnm yerimseniben dügünüm yazın zaten cok az kaldı delikafadulden Balsurat .!.: Hayırlı uğurlu olsun canım..Allah tamanına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar diliyorum .a.s. Genişletmek için tıkla... tşkler balım amin inşallah :1hug: a.s. deren_06 .!.: allah tamanına erdirsin inşallah canım Genişletmek için tıkla... tşklerrr a.s.
yoncagülüm .!.: canım tesadüfen gördüm çok mutlu oldum inş çokkkkkkkkkkk mutlu olursun.... en kısa zamanda düğün haberinide duyarız inşallah....ŞenizŞenizŞeniz Genişletmek için tıkla... inşallah :Saruboceq: tşkler cnm yerimseniben dügünüm yazın zaten cok az kaldı delikafadulden Balsurat .!.: Hayırlı uğurlu olsun canım..Allah tamanına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar diliyorum .a.s. Genişletmek için tıkla... tşkler balım amin inşallah :1hug: a.s. deren_06 .!.: allah tamanına erdirsin inşallah canım Genişletmek için tıkla... tşklerrr a.s.
qadife Rabbim Sana Emanetiz... Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 6.943 2 156 Sivas 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi qadife #145 Hic_Kes .!.: hayırlı olsun canım a.s. , e hani nişan resimlerii ???? :uhm: Genişletmek için tıkla... tşkler cnm a.s. nişan resimleri yok işte yaaa pcde
Hic_Kes .!.: hayırlı olsun canım a.s. , e hani nişan resimlerii ???? :uhm: Genişletmek için tıkla... tşkler cnm a.s. nişan resimleri yok işte yaaa pcde