• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlandıkkk :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
Kızlar merhabaaa

taze nişanlı dududada bildiriyorrr

tickerim çiçek açmış 3 gündür nişanlıyız allahıma şükürr

kızlarr foto koymayı çok isterdim ama burada kimliğimi gizliyorum :(

bizim nişan evde oldu ve çok stresliydi yani hem stresli hem heyecanlı hem de çok sevinçli.

gündüzden tüm yiyecekleri hazırladık anneciğim ve anneciğime yardımcı olan teyzelerim sağ olsunlar. evi süsledik. tüm komşulardan sandalye aldık. eve oturma düzeni kurduk.

akşam 8 de gelin dedik. saat 6 da kuaföre gittim. arkadaşlarım da benimle geldiler. kuaför de boştu, orada rahat rahat hazırlandım. saçlarımı topuz yaptırdım. kuaförde giyindim. sonra sevdiğim geldi kuaförden beni aldı eve gittik. kapıdan girdik herkesin gözleri bizim üzerimizdeee çok müthiş bi duygu. misafirlere hoşgeldiniz dedik 45 dk filan sonra yüzüklerimiz takıldı. pastamızı kestik. kaynanam bana alışverişte seçtiğim bir altın kolye bilezik taktı. eltim de pırlanta set taktı. annem bana künye, sevdiğime cumhuriyet, babam bana yüzük, ablam da bana bilezik taktı. sonra yiyecek servisi başladı. ev çok kalabalıktı biz 70 kişi bekledik ama 80 kişi geldi kızlar. anamız ağladı resmen ama altından kalktık allaha şükür.

sonra herkesin içinde gelin bohçası açıldı. o kısmı pek beğenmedim gerçi :) ne gerek vardı :)

engüzel kısım tüm gençler hep birlikte nişandan sonra bir gece kulubune gittik sabaha kadar eğlendik.

tabi bu arada surat asan huzursuz etmeye çalışan insanlar oldu olmadı değil ama salladım hepsini. kötü niyetli, hasetle bakan insanlar asla asla mutlu olamazlar. ne yaparlarsa ne ederlerse kendilerine.

işte böyle kızlaaaaar çok tatlı şeyler bunlar. :) sevdiğime bak bak doyamıyorum. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, allah herkesi sevdiğine kavuştursun.

sevgiler :)

Kızlar merhabaaa

taze nişanlı dududada bildiriyorrr

tickerim çiçek açmış 3 gündür nişanlıyız allahıma şükürr

kızlarr foto koymayı çok isterdim ama burada kimliğimi gizliyorum :(

bizim nişan evde oldu ve çok stresliydi yani hem stresli hem heyecanlı hem de çok sevinçli.

gündüzden tüm yiyecekleri hazırladık anneciğim ve anneciğime yardımcı olan teyzelerim sağ olsunlar. evi süsledik. tüm komşulardan sandalye aldık. eve oturma düzeni kurduk.

akşam 8 de gelin dedik. saat 6 da kuaföre gittim. arkadaşlarım da benimle geldiler. kuaför de boştu, orada rahat rahat hazırlandım. saçlarımı topuz yaptırdım. kuaförde giyindim. sonra sevdiğim geldi kuaförden beni aldı eve gittik. kapıdan girdik herkesin gözleri bizim üzerimizdeee çok müthiş bi duygu. misafirlere hoşgeldiniz dedik 45 dk filan sonra yüzüklerimiz takıldı. pastamızı kestik. kaynanam bana alışverişte seçtiğim bir altın kolye bilezik taktı. eltim de pırlanta set taktı. annem bana künye, sevdiğime cumhuriyet, babam bana yüzük, ablam da bana bilezik taktı. sonra yiyecek servisi başladı. ev çok kalabalıktı biz 70 kişi bekledik ama 80 kişi geldi kızlar. anamız ağladı resmen ama altından kalktık allaha şükür.

sonra herkesin içinde gelin bohçası açıldı. o kısmı pek beğenmedim gerçi :) ne gerek vardı :)

engüzel kısım tüm gençler hep birlikte nişandan sonra bir gece kulubune gittik sabaha kadar eğlendik.

tabi bu arada surat asan huzursuz etmeye çalışan insanlar oldu olmadı değil ama salladım hepsini. kötü niyetli, hasetle bakan insanlar asla asla mutlu olamazlar. ne yaparlarsa ne ederlerse kendilerine.

işte böyle kızlaaaaar çok tatlı şeyler bunlar. :) sevdiğime bak bak doyamıyorum. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, allah herkesi sevdiğine kavuştursun.

sevgiler :)

muhteşemmiş :) takıların bolluğu da göz kamaştırıcı :)
Ben daha söz aşamasındayım ama evde nişan gibi olacak fotograf cektirmeye bile gidilecek
inşallah benim nişanım sonrasında da böyle cümleler kurabilirim
Allah tamamına erdirsin içimiz açıldı mutlulugundan Allah pişman etmesin :)

muhteşemmiş :) takıların bolluğu da göz kamaştırıcı :)
Ben daha söz aşamasındayım ama evde nişan gibi olacak fotograf cektirmeye bile gidilecek
inşallah benim nişanım sonrasında da böyle cümleler kurabilirim
Allah tamamına erdirsin içimiz açıldı mutlulugundan Allah pişman etmesin :)

amin canım daha güzelleri sizin olsunnn öpücüklerrrrrr senin için :) her şey oluyor merak etme tevekkül edince:)

maşallah barekallah canım rabbim nazarlardan korusun seni tatlı telaşlar bunlar bizde aynı telaş içindeyiz şu an inşallah bizde evde aile ve yakın arkadaşlarım eşliğinde evde yapmayı planlıyoruz nişanı kısmetse senden ricam neler ikram edildi pasta ne zaman kesildi mesela kız tarafı oğlan tarafı neler yaptı bunları anlatabilir misin çok acemiyim yardıma ihtiyacım var bu konularda şimdiden teşekkürler....

maşallah barekallah canım rabbim nazarlardan korusun seni tatlı telaşlar bunlar bizde aynı telaş içindeyiz şu an inşallah bizde evde aile ve yakın arkadaşlarım eşliğinde evde yapmayı planlıyoruz nişanı kısmetse senden ricam neler ikram edildi pasta ne zaman kesildi mesela kız tarafı oğlan tarafı neler yaptı bunları anlatabilir misin çok acemiyim yardıma ihtiyacım var bu konularda şimdiden teşekkürler....

amin canım maşallah diyelim hepimize :)

tabiki canım annem 2 hafta boyunca sürekli bir şeyler hazırlayıp deep freeze'e attı. nişan günü de sabahtan 2 fırın aynı anda çalıştı sürekli pişirildi hazırlanan şeyler. annem 5 çeşit börek, poğaça, kısır, amerikan salatası, patates salatası, makarna salatası, zeytinyağlı, 2 çeşit tatlı kurabiye, biber dolma yaptı. sağ olsun teyzelerim de birşeyler getirdiler. bi de nişan pastası vardı tatlı çeşit olarak tabi.

pasta yüzükler takıldıktan hemen sonra kesildi, zaten yüzükler takıldıktan sonra yemek servisi yapıldı.

oğlan tarafı bohçayı ve gondolda çikolatayı getirdi.

senin ne zaman nişanın? :)

kızlar bu arada benim aklıma dün bir şey geldi. oğlan tarafının nişana gelirken tatlı getirmesi gerekmez miydi? sadece gondolda çikolatayla ve gelin bohçasıyla geldiler. çiçek de yoktu. 2 hafta önce istemeye geldiklerinde çiçek ve pakette çikolata getirmişlerdi ama bu sefer tatlı bekledim ben. ama getirmediler. annem bunlara takılma diyo ama siz ne düşünüyosunuz bilmek istedim :(

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

Back