Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım iş resmileşince resmen gelin oluosun ve senden çok şey beklenio :) ama sana tavsiyem öle davranki sen yokken amann gelin şöleydi böleydi diyemesinler. artı hep iyi davranıyrm ben nişanlım anneme bişi dmeeye kalksa ben bölemi yapıorum diorum susuo.bide kayınvaldeme çok dırdır etmiyrm köttü gelin imajı vermyrm (değilim zaten :) ) küçük kırgınlıkları sorun etmyrm ama çokbüyük bişeye kırıldıysam of çıngar çıkıo arayıp kırıldığım yeri sölüorum. oda anlıoki bunu dediysem gerçekten sinirlenip kırılmışım. her zaman sölesem büyük olanların anlamı kalmıcak![]()
çok dikkatli olmak lazım baştan nasıl başlarsa öle gider.
bol şans gelinlere gelin adaylarına :)
Açıklıyım nelerin değiştiğini önceden sadece babamdı muhatabım bir yere gideceğimde izin alıp giderdim şimdi herkes burnunu sokuyo başta nişanlına hesap vermek zorundasın sonra dar pantolonlara veda etmek zorunda kaldım yada üzerine popomu kapatan bişiler giymek zorunda kaldım öncelerde bayramlarda 5 yere ziyaret yapardım şimdi 10 yere ziyaret yapmak zorunda kalıyorum,özel günler (babalar günü v.s.)bütçemi fazlaca sarsmaya başladı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı AMA YİNEDE GÜZEL ŞEY YA :sm_cool::sm_cool:
tobi neden mutsuz bu kadar merak ettim
bende sadece değişen bize rahatlıkla geliyor. kalan hayatımız aynen devam ediyor. onu giyme falan mevzu bilem olmadı olamaz. burcumun özelliğinden zaten kısıtlanmayı hiç sevmem.
tobiciğimde benim gibi ayrı şehirde nişanlısından onun için doıyamıyor canikomö bence ondan:1hug:
tobi neden mutsuz bu kadar merak ettim
bende sadece değişen bize rahatlıkla geliyor. kalan hayatımız aynen devam ediyor. onu giyme falan mevzu bilem olmadı olamaz. burcumun özelliğinden zaten kısıtlanmayı hiç sevmem.
tobiciğimde benim gibi ayrı şehirde nişanlısından onun için doıyamıyor canikomö bence ondan:1hug: