• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanan hanımlar hayatınızda neler değişti?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

morçilek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
511
7
118
41
evett sonunda nışanlandınız
neler deişti hayatınızda
:)
benım henuz 5 gun oldu pek anlayamadım ama
:nazar:

bazı yönden iyi bazı yönden kötü oldu :)
iyi oldu daha rahat gezebiliyrm o bize gelio ben onlara gidebiliyrmm resmiyet iyi oldu yani ve evliliğe bi adım daha atmak dahada bağladı bizi
kötü yönleride var;
aileler arasıdna çok kalınıo benim annem senin annen olayına girince facia çıkıo resmen. ele karışmak yele karışmak derler öle bişi yani :)

evlenince geçiomuş hepsi öle diolar bekliyrm bende :)

Neler değişmediki :)) 3 Yıl istediğimiz gibi gezdik tozduk ama bir nişanlandık yok onun ailesine gidilecek yok benim aileme gelecekler yokteyzesi yok abimler ablamlar derken bakıyoruzda birbirimize zaman ayıramaz olduk. Başbaşa kalmayı özledik anacım. Birde işin içine aileler girince ben değil ama nişanlım ailesiyle benim aramda çok kaldı üzülüyorum bu duruma. Dur böyle bir konu açılmışken iyice dökeyim içimi zaten doldum bugün :roflol: Eee başka ,hı mesela birde şöyle bir durum var heryere beraber gidiyoruz alışkanlık oldu oda bensiz gidemiyor bende onsuz çıkamıyorum.. E birde gelin durumu var artık tescilli gelin oluyorsun ona göre haraket etmek zorunda kalıyorsun ister istemez biraz kasılma durumu oluyor.. OOff ne çok derdim varmış iyiki açmışsın canım konuyu :)))

:)
ay güldürdün benı valla ya
evet o gelinimiz sözü insanı nasıl gerıo bi de anne baba deme olayı var ben daha diyemedım .
arayamıyorum ya ne dicemı bılemedıımden cok rezil durumlara düşüyorum bende
gelınımız cay yapsın
ayyy :(

canım benim sözüm nişanım hepsi bi arada ekimde oldu...
Allaha şükür bu zamana kadar olumsuz bi yanını görmedim yalnız halihazırda kıskanç olan beyefendi daha bi kıskançlaştı:1closedeyes:
bunun dışında arada bi resmiyet olması ilişki ve aileler açısından çok iyi oldu...nişanlılık güzel bi dönem benim için:nazar: Allah kimsenin ağız tadını bozmasın:Saruboceq:

evet canım iş resmileşince resmen gelin oluosun ve senden çok şey beklenio :) ama sana tavsiyem öle davranki sen yokken amann gelin şöleydi böleydi diyemesinler. artı hep iyi davranıyrm ben nişanlım anneme bişi dmeeye kalksa ben bölemi yapıorum diorum susuo.bide kayınvaldeme çok dırdır etmiyrm köttü gelin imajı vermyrm (değilim zaten :) ) küçük kırgınlıkları sorun etmyrm ama çokbüyük bişeye kırıldıysam of çıngar çıkıo arayıp kırıldığım yeri sölüorum. oda anlıoki bunu dediysem gerçekten sinirlenip kırılmışım. her zaman sölesem büyük olanların anlamı kalmıcak ;)

çok dikkatli olmak lazım baştan nasıl başlarsa öle gider.
bol şans gelinlere gelin adaylarına :)

Açıklıyım nelerin değiştiğini önceden sadece babamdı muhatabım bir yere gideceğimde izin alıp giderdim şimdi herkes burnunu sokuyo başta nişanlına hesap vermek zorundasın sonra dar pantolonlara veda etmek zorunda kaldım yada üzerine popomu kapatan bişiler giymek zorunda kaldım öncelerde bayramlarda 5 yere ziyaret yapardım şimdi 10 yere ziyaret yapmak zorunda kalıyorum,özel günler (babalar günü v.s.)bütçemi fazlaca sarsmaya başladı ve en üzüldüğüm öncelerde vitrinlerde ayakkabı,çanta,kıyafet bakardım şimdi ise yemek takımı,baharatlık,mobilya bakıyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı AMA YİNEDE GÜZEL ŞEY YA :sm_cool::sm_cool:

evet gelin hanım kelimesini duyar duymaz titriyorum valla benide çok kasıyo ağır olmak zorunda kalıyorum annemin yanında onlara anne baba demekde zor geliyo birazcık sıkılıyorum sengözlerimebaksanab mesela ev eşyaları çok fazla ilgimi çekmezken hep giyim mağazalarında dolaşırken şimdi ev tekstili, züccaciye mağazalarından çıkamıyorum.kaydirigubbakcemile3 sadece kendimi düşünürken artık nişanlımında giyimini alışverişini denetlemeye başladım.:asigim: Daha fazla sorumluluk sahibi oldum. Özgüvenim biraz daha arttı.:hooray: Birde korku sardı beni acaba şunu şöyle yapsam ne biçim gelin derler mi laf ederler mi paranoya oldum :icecream:

evet canım iş resmileşince resmen gelin oluosun ve senden çok şey beklenio :) ama sana tavsiyem öle davranki sen yokken amann gelin şöleydi böleydi diyemesinler. artı hep iyi davranıyrm ben nişanlım anneme bişi dmeeye kalksa ben bölemi yapıorum diorum susuo.bide kayınvaldeme çok dırdır etmiyrm köttü gelin imajı vermyrm (değilim zaten :) ) küçük kırgınlıkları sorun etmyrm ama çokbüyük bişeye kırıldıysam of çıngar çıkıo arayıp kırıldığım yeri sölüorum. oda anlıoki bunu dediysem gerçekten sinirlenip kırılmışım. her zaman sölesem büyük olanların anlamı kalmıcak ;)

çok dikkatli olmak lazım baştan nasıl başlarsa öle gider.
bol şans gelinlere gelin adaylarına :)

Canım düşüncelerimiz aynı bende nişanlımın ailesine karşı görevlerimi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Ne olursa olsun bana eksi puan getirecek ve başkalarına benden kötü bahsedecekleri durumlardan kaçınıyorum. Nişanlımda bu durumdan fazlasıyla memnun ve her zaman benim ne kadar özverili olduğumu söyler. Ben yokken nişanlımın yanında başkalarına beni sürekli övmeleri nişanlımı çok mutlu ediyor hatta gelip bana herşeyi anlatıyor ve ekliyor lütfeb şımarma diye. Ama tabiki kırıldığım noktalarda da oturup konuşurum ve hala devam ediyorsa bu durum karşımdakinide kırarım. Şimdiye kadar böyle bir durum olmadı çok şükür. Bir problem olduğundada nişanlımla çözdük şimiye kadar..

Açıklıyım nelerin değiştiğini önceden sadece babamdı muhatabım bir yere gideceğimde izin alıp giderdim şimdi herkes burnunu sokuyo başta nişanlına hesap vermek zorundasın sonra dar pantolonlara veda etmek zorunda kaldım yada üzerine popomu kapatan bişiler giymek zorunda kaldım öncelerde bayramlarda 5 yere ziyaret yapardım şimdi 10 yere ziyaret yapmak zorunda kalıyorum,özel günler (babalar günü v.s.)bütçemi fazlaca sarsmaya başladı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı AMA YİNEDE GÜZEL ŞEY YA :sm_cool::sm_cool:

aaa evet birde bunlar var eteklerime veda ettim ziyaretlerde ne giysem sıkıntısı sarıyo gönlümce giyinemiyorum bişey yaparken biryere giderken haber vermek zorunda kalıyorum ahh ahh valla yine güzel şimdilik :asigim:

hayatımda pek bişi değişmedi desem yeri..tek fark bize gelebiliyo o kadar..ben onlara gidemiyorum kesinlikle ayrı iehirlerdeyiz çünkü..ayda bi yüzünü görüyorum oda 1 gün geliyo kalıyo:çok üzgünüm:
eltim var onlar aynı şehirdeler onlarda nişanlı..geziyolar devamlı aile ziyartelerine akraba ziyaretlerine gidiyolar..alıyola ronu gezdiriyolar..ben hiç bişi yapamıyorum..gelin olduğumu bile farketmiyorum bazen....öle biri sorduğunda nişanlıyım işdesenağlama
hepinize mutluluklar arkadaşlar şimdiden..nişanlı olmanızın tadını çıkarın:a015:

tobi neden mutsuz bu kadar merak ettim :utangac:

bende sadece değişen bize rahatlıkla geliyor. kalan hayatımız aynen devam ediyor. onu giyme falan mevzu bilem olmadı olamaz. burcumun özelliğinden zaten kısıtlanmayı hiç sevmem.

bizde hiç bir şey değişmedi kızlar:1rolleyes:
hep çılgındık aşıktık... hala çılgın ve aşığızz:sm_cool:
nişanlandıktan sonrada nikahımızı yaptıktan sonrada hiçç bir şey değişmedi...:sm_confused:
kıskanç değildi hala değil.. kıyafetime karışmazdı hala karışmaz...
ailelerimiz biliyordu zaten rahat girip çıkıyordu evimize ee doğal olarak hala öyle...
annesi yok sadece babası var onuda2 ayda bir görüyorum bir kere o kadar. özel günlerde bayramlarda seyranlarda arıyorum. yani anlayacağınız sevgililikten hiçç bir farkı olmadı bizim için :sm_confused:

bende sadece değişen bize rahatlıkla geliyor. kalan hayatımız aynen devam ediyor. onu giyme falan mevzu bilem olmadı olamaz. burcumun özelliğinden zaten kısıtlanmayı hiç sevmem.

tobiciğimde benim gibi ayrı şehirde nişanlısından onun için doıyamıyor canikomö bence ondan:1hug:

cnm üzülüyorum çünkü messela aile ziyaretleri yapıyosunuz.oturmalar gidip gelmeler.haftasonu gezmleri..aile alıyo sizi gezdiriyo falan.ben onları yaşayamıyorum..ayda bir geliyor 1 gün görüyorum ailesini hiç göremiyrum.babam gitmemede izin vermiyo başka şehirdeler diye:çok üzgünüm:

Back