- 23 Ağustos 2018
- 29
- 12
- 1
- 41
- Konu Sahibi -ceren-su-
-
:) evet bak seninkisi de dönmüş.1 temmuzda terk edildim.
Nikaha 1,5 ay kala.
Eski esimle baristim , cok guzeldi unutamadim kusura bakma dedi :)
evet bende ortak verilen bir ayrılık kararında dönen insan pek görmedim. daha çok burada ki yazım "terk edilmek" bir tarafın istemeyip diğer tarafın bir anlık sinirle çekip gitmesi şeklinde. hem zaten ne demişler eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı:) yolumuz aydınlık olsunDüğüne iki hafta kala bitti. Bir sene oldu biteli. Ne o döndü ne de ben.
Acaba döner mi diye düşünerek hayatı zehir etmemek lazım bence.
Başlarda istedim mi evet istedim ama konumuz bu değil
Yaw bana donmedi, eski esine döndü diyorum:) evet bak seninkisi de dönmüş.
evet hikayeni okudum ve dediğim gibi de olmuş tekrar dönüş yapmış size. dönerler dediğim şeyde zaten tam olarak buydu evet onlar döner ama biz eski biz değilizdir zaten sizde affetmemişsiniz. aslında burada yazdığım şey sadece "dönmek" ama affedip tekrar güvenmek sanırım çoğu zamanlarda imknasız hele ki bir takım zorunluluklarınız yoksaHaziran ayında düğüne 10 gün kala terk edildim. Her şey tamamlanmıştı, düğün davetiyeleri de dağıtılmıştı. Bir anda her şey püfff oldu. Atlattım çok şükür.Zaten giderken pek bir saçmaladı. Oturup yasını mı tutayım bir ömür. Yeterince üzüldüm valla. Artık üzülmeye üşeniyorum.
Herkes unutulur. İnsan yeniden sever. Kimse vazgeçilmez değil kendim de dahil. Hayattan bunu öğrendim. İnsanları gözünde çok büyütmemek gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dugunume-10-gun-kala-terk-edildim.1078068/
Ayrılık hikayemi okuyabilirsin
zaten terk edilmenin bana göre acı ama bir o kadar da hafifletici bir tarafı var. yazdığım gibi ben öyle geceleri yastığa yorgana sarılıp ağlamıyorum geri dön diye yalvarmıyorum da gitmek istedi ve gitti. fakat terk etmek çok büyük bir yük bence omuzlara binen hem alınan ahlar da var belki 10-20 yıl sonra çıkar yarına kalır ama yanına kalmazmış. o yüzden bence biz hiç üzülmemeliyiz de zaten kendileri bilir. en azından içimiz rahat aklımıza geldikleri zaman bile vicdanımız rahatCanım yalnız değilsin. 6 yıllık ilişkimizin üzerine nişanlandık. Ayrılmadan bir gün önce eşya bakıyordum. Kendisi de seni çok seviyorum faln filan diyodu. Ama ailesi ve benim işim nedeniyle yer değiştirmek istemedi( ki ben bir ay öncesinden sormuştum bak atamam olcak gelecek misin? Her yere gelirim demişti ) ailesi aklına girdi ya da başka bişi bilemicem ama öylece kalakaldım. 9 ay olacak çok daha iyim. Zamanla geçiyor yani
Kesinlikle canım. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Ben zor da olsa kendime temiz bir sayfa açtım en azından huzurluyum :)zaten terk edilmenin bana göre acı ama bir o kadar da hafifletici bir tarafı var. yazdığım gibi ben öyle geceleri yastığa yorgana sarılıp ağlamıyorum geri dön diye yalvarmıyorum da gitmek istedi ve gitti. fakat terk etmek çok büyük bir yük bence omuzlara binen hem alınan ahlar da var belki 10-20 yıl sonra çıkar yarına kalır ama yanına kalmazmış. o yüzden bence biz hiç üzülmemeliyiz de zaten kendileri bilir. en azından içimiz rahat aklımıza geldikleri zaman bile vicdanımız rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?