- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Benim bildigim ve gördugum herzaman gelinin ailesi muhatap alinir parasal yönde. kizin üstune gidilmez paramiz yok diye bu konuda -eger durumlari iyi degilse bunlar ortaklasa ayarlanir ha kiz cok istedigi birsey olur ozaman nisanlisiylaa kendisi finanse eder.Bukadar basit, madem paran yok ozaman kalkismiycaksin erkek tarafi olarak dügun dernege.Kiz tarafida adabini bilicek altindan kalkamiycagi seyleri istemiycek.abartmaya gerek yok ben burda nasihat veriyorum evlendikten sonra elinde meslegin maasin olsun güvencin olsun diye.
zaten benim anladığım erkek tarafının bişeye kalkıştığı yok konu sahibi kendi yazmış düğün konusunu hiç açmadılar ben açtım diye eşyalarıda mümkün olduğu kadar ucuza kapatmanın derdindeler, e oğullarının işide yok, bende bi erkek bebek bekliyorum Allahın izniyle, oğlum işsiz güçsüz bi tip olsa üstelik daha askerde yani yaşı 20 bilemedin 22-23 bu durumda kimsenin kapısına gidipte kız isteyemezdim açıkçası kızım olsada böyle birine kız veremezdim hemen nişan falan yapmazdım