- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
merhabalar benim sorunum açık bi şekilde önce nişanlımın ailesiyle sonra nişanlımla nişanlanalı 1 yılı aştık biz nişanlandıktan 1 ay sonra nişanlım askere gitti ama bana iyi olan ailesi kötü çıktı oğulları varken çok iyiler ama yokkken burnumdan getirdiler aileme bşi diyemedim nişanlım askerde olunca onada bi süre diyemedim bişi hep sakladım sustum kayınvalidem hiç düğün konusunu açmazdı ben açardım hep ve açtımızdada bana salon yapmayalım bitek sehpa çerçeve bide oturma grubu alırız yeter derdi yatak odasını bile büyük kaynım kız kaçırdı ona düzme bozma bi yaptılar ondan yaptıralım derdi artık bunalmıştım onları 6-7 ay çektim nişanlım askerden izne gelmişti o kadar iyilerdiki hiç böle konuşmazlardı benim nişanlım en küçükleri ondan hariç 2 abisi 1 ablası var ve ben gene çekmeye devam ettim birgün nişanlımın ablası gelicek gurbette kendisi nişanlımın abisi bana bağırdı çnkü karısı gelmemişti ablalarını almaya ben gelmiştim o gün başladı ramazan yemepğine çağırdık onlar oruç tutmadı bzi hepimiz tutuyoruz sırf kaynım yüzünden 15-20 dk geçiktiler ezan okunmuştu çok kötü oldum ailemin yüzüne bakamadım bize yalan sölediler görümcemin kızı düşmüş sözde ama bi morluğu geçtim kızarıklık bile yyoktu bunun için sorduğumda görümceme bana ailemin içinde çemkirdi kaynımın yeni çocuğu olmuştu yiğenimi ve kardeşimi ağlaman çocuk için kendi evimizde odamızdan kovmuş bana çıkarken gene bağırdı onlar erken gitti daha sonra hep böle gıcıklıklarla gittiler kaynımın karısı bizi çekemiyor daha doğrusu hepsi kaynım kız kaçırdığı için onların ne pek bişiyi oldu nede aile yardım etti büyük kaynım büyük yaşta evlendi onada yardım etmediler çnkü parası vardı bana nişanlım tektaş aldı küçük eltiminde vardı gitti kaynıma çeökirdi çarşının içinde bana alınıyor die halbuki ucuz bi tektaş yüzüktü nişanlıma o gün herşeyi anlattım dayanamadım artık ölüyordum hergün şuan hastayım sırf ailesi yüzünden nişanlım bana çevrildi ama benim korkularım var ayrılamıyorumda çok istedim nişanlım peşimi bırakmadı defalarca izin aldı şimdi geliyor artık 3 günü kaldı kayınvalidem biz karışmıcaz diyor nasıl yapıcaz benim işim yok nişanlımda yeni askerden gelecek nişanlılık durmunuda uzatmak istemiyorum bu yaza olsun istiyorum düğünümüz ama gene küçük eltim herşeye karışıyor kaynım karışıyor eltim her görüştüğümüzde ya dğününüz olmıcak dimi yada olcakmı olcaksa borçla olcak dimi diyor bunaldım arkadaşlar hemde çok bunaldım her dakika bunları düşünmekten yoruldum çok psikolojim bozuldu nişanlımdanda ayrılamıyorum ne yapmam gerek yalvarıyorum lütfen yardım edin bana..
Tek bir cümleyle nasılda anlatmışsınız derdinizi.
Koca paragrafda bir tane nokta yok,en sonda onun için mi iki tane kullandınız?
Anlamak için çok 2 kez okudum.
Konunuza gelirsek;nişanlınızın ailesi zor insanlar.
Daha önemlisi size saygı duymuyorlar.
Ama sizde oturduğunuz yerden birileri sizi evlendirsin diye beklerseniz, daha çok tepki görürsünüz.
Madem bu kadar gıcık kaptınız aileye, onların yapacağı düğünde istemeyin.
Sizde çalışın, nişanlınızda çalışsın , beraber yapın düğününüzü.
Son düzenleme: