S seevgi Guru Kayıtlı Üye 9 Kasım 2010 75 0 286 İstanbul 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seevgi #41 ema1 .!.: kızın annesine saygısızca davranmalarına ben vurgu yaptım sen artık ne anladıysan ???? Genişletmek için tıkla... daha yaptıkları cok fazla saygısızlık var ama cogunu yazmadım ben nedemek ıstedıgınızı anladım tskr ederım
ema1 .!.: kızın annesine saygısızca davranmalarına ben vurgu yaptım sen artık ne anladıysan ???? Genişletmek için tıkla... daha yaptıkları cok fazla saygısızlık var ama cogunu yazmadım ben nedemek ıstedıgınızı anladım tskr ederım
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.100 215.717 1.223 52 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seevgi #42 Konu mezhepleri aşıp yabancılarıda kapsamaya başladı ki, sitede zaten dini içerikli konular yasakken mezhep karıştırmayın demekle yetinmiştim ama hala devam ediliyor.
Konu mezhepleri aşıp yabancılarıda kapsamaya başladı ki, sitede zaten dini içerikli konular yasakken mezhep karıştırmayın demekle yetinmiştim ama hala devam ediliyor.