• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve iddiaa bağımlılığı

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
30
Arkadaşlar merhaba

Öncelikle vereceğiniz akıllara o kadar çok ihtiyacım Var ki ne yapacağımı bilmiyorum..

24 yaşındayım Ağustos ayında ayni is yerinde çalıştığım asık olduğum kişiyle nişanlandım eğitim durumumuz askerlik falan derken ailem cok karşı çıktı ama herkesi ikna ettim yada zorladım bilmiyorum.

Daha nisanlanmadan önce şans eseri erkek arkadaşımın daha önce iddiaa bagimlisi olduğunu ve benimle tanıştıktan sonra bıraktığını öğrendim annesi sen benim oğlumu kurtardın basımın tacı oldun dedi sonradan ögrendim ki cok borç yapmiş ailesi kapatmış nisanlanmamiza iki ay kala ögrendim bunu ailemi zaten zar zor ikna ettiğim icin yeminlerine sözlerine inandım ve affettim benden önce olan bisey dedim

Vee dün bir hafta önce ögrendim ki tekrar başlamış nerden baksanız 10 bin yatırmış ve kaybetmiş cok zengin bir ailenin çocukları değiliz ama yol parasini bile ayırmadan bütün parasini o illete yatırmış bir aydır sürekli oynuyormuş sürekli param Yok diyordu seziyordum ama o kadar usta yalancı ki annem eski borçlarım yüzünden benden para istiyor diye beni kandırdı maaş yattı nerde dedim kardeşime attım annem zorla elimden aldı dedi sonra ogrendim ki dört milyarı hiç acımadan iki dakika da yatırmış iddiaya

Kaç hafta önce de annem Nisa’nda sana bilezik taktı ya durumu kötü sürekli basıma vuruyor bileziği verelim maaşta ben sana geri alalım dedi hem annesi hem ben hem nisanlim oturduk yüzleştik yalan söylemiş kızlar annesinin bilezikten falan haberi Yok benim bilezik paramı da iddiaya yatırmış ve bu yüzleşmede ögrendim ki dört senede tam 200 milyar borç yapmış halada devam ediyormuş annesi icralık olduk diye ağlıyor

O kadar kotuyum ki ne yapicam bilmiyorum ve annesini hırpalamış para yüzünden. Bütün bunları duyduktan sonra yollarımızı ayıralım dedim annesi de seni ateşe atamam iyi düşün taşın kızım karar senin dedi ondan sonra oturdu yalvardı bankaların mobil uygulamaları yüzünden oynuyorum telefon kullanmayacağım bilgisayar kullanmayacağım dedi kırdı attı ayrıca iki hafta önce telefonum bozuldu diye yalan söylemiş gitmiş satmış telefonunu iddia oynamis

Yalvardı yakardi hastalık bu tedaviye ihtiyacım var çukurdayım beni yalnız bırakma sen gidersen yasayamam falan filan daha oncede kaç kez intihar etti zaten oynadi kaybetti pişman oldu intihar etti daha doğrusu intihara kalkıştı

Şimdide yalvarıyor beni bırakma diye yuzugunu falan aldım geldim bir yanım diyor ki hayatını mahvedecek bu adam senin ama bir yanımda diyor ki gerçekten yardıma ihtiyacı varsa ve ben ona yardım edebilirsem onu kurtarabilirsem diyorum ama isin içinden çıkamıyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum

Ne yapayım ben dostlar telefonunu satmış bileziğimi sattı dört milyar maaşını yatırdı bir ayda on milyar para kaybetti belki bilmediğim daha nicesi var cok çaresizim...

Tedavi olmazsa ilerde cocugunun rızkını vermeyeceği ne malum...cok iyi düşünmen gerek

Valla 10 bin TL sonrasını okumadım.

Demek ki; 5 TL oynayıp, 50 000 TL tutturan da var, 10 000 TL yatırıp eli boş dönen de.
Iddia oynuyorsa bari bir maç tuttursun da, yaptığı kuponun parasını çıkarsın. Çocuklar duymasındaki çaycı hüseyin misali, oynayıp oynayıp tutturamamak.

Onu da geçtim, sen nişanlısın, evleneceksin, yuva kuracaksın, kenara koy paranı, değil mi? Bak biz mesela keyfi kupon yaparız eşimle, tutturur, o da takip ettiği için. :)
Ama aynı konu değil, neyse allah yardımcın olsun.

Bence ayril nisanindan gercekten onla evlenseydiniz evinize icra gelmeyecegi mu zannetiyorsunuz veya para sürekli idda vermeyecegi nerden bileceksiniz sürekli borc icinde kalacaksiniz mutlu olamaycaksiniz yol yakinken ayril, Allah san iki secenegi sunuyot ya bunu evlendikten sonra ögrenseydin nolcakti dönüsü zor olabilirdi 2 secenekten biri secicen ya nisanindan kurtulup silip atcaksin yada onla beraber borc batagina girip mutsuzlugu seccen kendisi size karar kalmis birsey bu bagimliliktan uzak tutmak o kadar zor ki asla iddaadan vazgeciremezsin onun yerine sana sürekli yalan söylemeye devam eder ben olsam asla affetmezdim bilezigi satmis yazik degil mi güvenerek verdiniz bi de? Iyice düsün

Tedavi olmazsa ilerde cocugunun rızkını vermeyeceği ne malum...cok iyi düşünmen gerek
Tedavisi de Yok ki dogru düzgün araştırıyorum ama alkol olsa yatırsak bir yere tedavi olsa ama bunun nasıl tedavisi olabilir verdiği yeminler sadece 6 ay götürdü bizi

Yakma kendini.
Arkadasim iki cocukla sürünüyor .
Ne ev kaldi ne araba
Kira köşelerinde icraliklar
Ne iddiaymis arkadaş
Boş kaldığımda aklima geliyor engel olamıyorum diyor 50 tl ver 100 tl ver ama herseyi satıp ayda 10 bin verilir mi ben istesem param Yok der

Sen gercekmisin ya hala dusunuyormusun ?
Gozu donmus bunun annesinin ustune yuruyen insan ilerde sana neler yapar. Bilezigi istemekte ne demek nişanda takilan.
Bole bir durum olamaz. Hemen o nişani at bir dakika durma.

Ilerde oynamicam der gene oynar.
Sanmaki ilerde vazgeccek bu omur boyu bole gitcek.
Gitsin tedavisini senden uzak olsun.
3 lira 5 lira oynanir anlarm bu gozunu karartip bu kadar yuksek oynamak ne.
Demek bildigin kumarci. Okadar sinirlendim ki kusuruma bakma.
Benim annem beni öldurur gene evlendirmezdi bole bi adamla ( heleki babam )

Kendinle zorun yoksa ayrıl. Sana ne elin adamının bağımlılığından tedavisinden? Bağımlılıklar genelde nükseder zaten. Tedavi de görse, sözler de verse eninde sonunda yine oynayacak. Yok yakınken kurtar kendini.

Çevremdeki erkekler işten arkadaşlardan 10 tanesinden 7si iddia oynuyordur ama 2 lira 3 lira. Böyle büyük meblaları hiç görmedim. Bu çocuklar instagramda sayfalar varmış tüyo falan bilmem ne. Bir bak canım takip ediyor mu o tarz sayfaları.
Ama bugün 10.000 yarın ev öteki gün araba çok çok körü bir şey düzelmezse yakma hayatını

Valla 10 bin TL sonrasını okumadım.

Demek ki; 5 TL oynayıp, 50 000 TL tutturan da var, 10 000 TL yatırıp eli boş dönen de.
Iddia oynuyorsa bari bir maç tuttursun da, yaptığı kuponun parasını çıkarsın. Çocuklar duymasındaki çaycı hüseyin misali, oynayıp oynayıp tutturamamak.

Onu da geçtim, sen nişanlısın, evleneceksin, yuva kuracaksın, kenara koy paranı, değil mi? Bak biz mesela keyfi kupon yaparız eşimle, tutturur, o da takip ettiği için. :)
Ama aynı konu değil, neyse allah yardımcın olsun.
Evet elimizde hiç birikim Yok bir sene olacak nisanlanali ama hiç bir şeyimiz Yok lazim olunca da param Yok diyor zaten

Arkadaşlar merhaba

Öncelikle vereceğiniz akıllara o kadar çok ihtiyacım Var ki ne yapacağımı bilmiyorum..

24 yaşındayım Ağustos ayında ayni is yerinde çalıştığım asık olduğum kişiyle nişanlandım eğitim durumumuz askerlik falan derken ailem cok karşı çıktı ama herkesi ikna ettim yada zorladım bilmiyorum.

Daha nisanlanmadan önce şans eseri erkek arkadaşımın daha önce iddiaa bagimlisi olduğunu ve benimle tanıştıktan sonra bıraktığını öğrendim annesi sen benim oğlumu kurtardın basımın tacı oldun dedi sonradan ögrendim ki cok borç yapmiş ailesi kapatmış nisanlanmamiza iki ay kala ögrendim bunu ailemi zaten zar zor ikna ettiğim icin yeminlerine sözlerine inandım ve affettim benden önce olan bisey dedim

Vee dün bir hafta önce ögrendim ki tekrar başlamış nerden baksanız 10 bin yatırmış ve kaybetmiş cok zengin bir ailenin çocukları değiliz ama yol parasini bile ayırmadan bütün parasini o illete yatırmış bir aydır sürekli oynuyormuş sürekli param Yok diyordu seziyordum ama o kadar usta yalancı ki annem eski borçlarım yüzünden benden para istiyor diye beni kandırdı maaş yattı nerde dedim kardeşime attım annem zorla elimden aldı dedi sonra ogrendim ki dört milyarı hiç acımadan iki dakika da yatırmış iddiaya

Kaç hafta önce de annem Nisa’nda sana bilezik taktı ya durumu kötü sürekli basıma vuruyor bileziği verelim maaşta ben sana geri alalım dedi hem annesi hem ben hem nisanlim oturduk yüzleştik yalan söylemiş kızlar annesinin bilezikten falan haberi Yok benim bilezik paramı da iddiaya yatırmış ve bu yüzleşmede ögrendim ki dört senede tam 200 milyar borç yapmış halada devam ediyormuş annesi icralık olduk diye ağlıyor

O kadar kotuyum ki ne yapicam bilmiyorum ve annesini hırpalamış para yüzünden. Bütün bunları duyduktan sonra yollarımızı ayıralım dedim annesi de seni ateşe atamam iyi düşün taşın kızım karar senin dedi ondan sonra oturdu yalvardı bankaların mobil uygulamaları yüzünden oynuyorum telefon kullanmayacağım bilgisayar kullanmayacağım dedi kırdı attı ayrıca iki hafta önce telefonum bozuldu diye yalan söylemiş gitmiş satmış telefonunu iddia oynamis

Yalvardı yakardi hastalık bu tedaviye ihtiyacım var çukurdayım beni yalnız bırakma sen gidersen yasayamam falan filan daha oncede kaç kez intihar etti zaten oynadi kaybetti pişman oldu intihar etti daha doğrusu intihara kalkıştı

Şimdide yalvarıyor beni bırakma diye yuzugunu falan aldım geldim bir yanım diyor ki hayatını mahvedecek bu adam senin ama bir yanımda diyor ki gerçekten yardıma ihtiyacı varsa ve ben ona yardım edebilirsem onu kurtarabilirsem diyorum ama isin içinden çıkamıyorum kimseye de derdimi anlatamıyorum

Ne yapayım ben dostlar telefonunu satmış bileziğimi sattı dört milyar maaşını yatırdı bir ayda on milyar para kaybetti belki bilmediğim daha nicesi var cok çaresizim...
Hic vicdan yapmaya gerek yok. Biran once cikar hayatindan ve kendi yoluna bak. Ilerde ev esyalarini satar senin ailenden yalan dolanla birc alir. Neler neler.

Asla evlenme.........
Eşim bir kez ciddi para kaybetti, hala borcunu ödüyoruz. Sonra para kaybı olmadı, oynamadı.
Ama bu korku, bu kırgınlık, bu tükenmişlik yeter.
Ben evliyim, şimdilik dua ediyorum kontrol ediyorum parayı ben yönetiyorum. Çözüm arayışındayım. Bir yandan içimi kemiren korku.
Ama nişanlısın sen, tek tavsiyem asla evlenmemen.

Not: eşim senin nişanlın kadar ciddi boyutta değildi. Kimseden borç istediğini duymadım. Benden de aynı şekilde. Kaybetti pişman oldu ve oynamadı. Kimsenin üstüne yürüdüğünü bilmem. Benim durumum bu halde bile beni bu kadar yıpratıyorken seni düşünemiyorum. Kendi kafana sıkma, geleceğini yakma.

Back
X