Siz yazdıklarınızı editlemişsiniz ama yazılanlardan ve ilk yazdıklarınızın alıntı yapılmasından yola çıkarak yorum yapacağım. :1closedeyes:
Nişanlınızın ailesini yargılamıyorum,hatalı görmüyorum.Herkesin bir yaşam tarzı,alışkanlıkları vardır.Eğitim düzeyi,kültürü farklı olabilir.Kimse belli bir yaştan sonra bir başkası için bu saydıklarımı değiştirmez.Ya İnsanları olduğu gibi kabul etmeliyiz ya da kendi kriterlerimize uygun kişileri seçmeliyiz.Yok terlik giymiş,giymemiş...Çalışmıyormuş oğlu bakacakmış..Tabiki oğlu bakacak.Siz kendi annenize bakmaz mısınız,sokağa mı atacaksınız kendi annenizi?İnsanları yargılamadan önce,empati kurmayı deneyin,Önce kendinizi eleştirin!
Belki sizin ailenizin de sinir bozucu davranışları vardır,belki sizin ailenizde katlanılacak bir aile değildir.Belki onlarda aralarında sizin için sosyete bunlar hemen kırmızı halıyı hazırlayın dünürler geliyor..aman da aman benim kokoş gelinim gelmiş diye konuşuyorlardır. :)) Anlattıklarınıza bakılırsa pardon sildiklerinize sizin de onlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığınız belli.Kimse yoğurdum ekşi demez misali...Anlatabildim mi küçük hanım?
Bence acilen aklınızı başınıza toplayın,Sizin tarafınızdan o aileye karşı hoş duygular beslenmiyor anladık,ileride evlenseniz bile bu evlilikten hayır gelmez.Ne sizin düşünceleriniz değişir ne de onların davranışları.İyisi mi vazgeçin bu sevdadan,milletin de başını yakmayın !!! Mutevazi yaşamlarında rahat bırakın insanları.
Anneniz size ne doktorlar ne mühendisler bulur...