haklısın... gercekten yakışmıyorum onlara .... ama nişanlım çok farklı..sanki onlardan dğil..annesinin elbet basımın üstünde yeri olacak ama bu sekilde yaparsa bana bakıcak mecbur o gibi tarzda konusursa nasıl olacak o iş..
adam anasini babasini atip satamaz.neolursa olsun evlatlari.
sen bi dusun bakalim anneni babani atarmisin.
yada tersi olsaydi senin ailen bu sekilde olsaydi bir dusun bakalim??ne yapardin.
ailenle iliskini tamamiyle kopartirmiydin.
nisanlinda birakamaz.
daha yasiniz ne ki sizin ikinizde benim gozumde cocuksunuz.
erkekler gec olgunlasir nisanlinin bir evi idare edebilecigini hic sanmiyorum.
20 yas ne demek ya daha hayatin cokkkkkk basindasiniz.
ayrica 30 yasindada olsaydi yine ailesini atamazdi.
unutma kimi seversen kiminle evlenirsen evlen ailesiylede evleniyorsun o kisinin.
adam anasini babasini atip satamaz.neolursa olsun evlatlari.
sen bi dusun bakalim anneni babani atarmisin.
yada tersi olsaydi senin ailen bu sekilde olsaydi bir dusun bakalim??ne yapardin.
ailenle iliskini tamamiyle kopartirmiydin.
nisanlinda birakamaz.
daha yasiniz ne ki sizin ikinizde benim gozumde cocuksunuz.
erkekler gec olgunlasir nisanlinin bir evi idare edebilecigini hic sanmiyorum.
20 yas ne demek ya daha hayatin cokkkkkk basindasiniz.
ayrica 30 yasindada olsaydi yine ailesini atamazdi.
unutma kimi seversen kiminle evlenirsen evlen ailesiylede evleniyorsun o kisinin.
Canim sana katiliyorum o insanlari bu sekilde kucuk dusurmeye hakin yok dengine gore birini bulki annende kayinvalideni komsulara tanistirirken utanmasinbu saatten sonra sizin iliskinizden hayir gelmez.
bence en iyisi ayrilmaniz.
siz ve aileniz kendinizi kaf daginin ustunde goruyorsunuz ve nisanlinizin ailesine cok yukseklerden bakiyormussunuz ya , o yuzden ilerde cok sorunlar yasarsiniz.
en iyisi herkes dengi dengine.
nisanliniz cok iyi biri olabilir cok seviyorda olabilirsiniz ama dedim ya sizin denginiz degilmis.
oyle olsaydi bu konuyu acarken annesinden ailesinden dert yanarken asagilamazdiniz onlari.
belki kotu olabilirler ama bu sekilde hakareti hickimse hak etmez.
birkacgun ayrilinca aglar sizlarsin sonra gecer.
daha 20 yasindasin .ne pilotlar cikar karsina.
sağol canım..ama babası aşağılanmayı gercekten hak ediyor...[COLOR="Red"]kendiside aynı şeyi yapıyor merak etme[/COLOR]..babasını hiç sevmiyorum cünkü neler yasattığını hayatını nasıl zehir ettiğini biliyorum biliyorum.....
biz yüksekten ucuyoruz tamam madem öyle olsun ama onlarda bir bakıp ona göre davransınlar..görüyorlar biiyorlardaneden ceki düzen vermiyorlar...
bu saatten sonra sizin iliskinizden hayir gelmez.
bence en iyisi ayrilmaniz.
siz ve aileniz kendinizi kaf daginin ustunde goruyorsunuz ve nisanlinizin ailesine cok yukseklerden bakiyormussunuz ya , o yuzden ilerde cok sorunlar yasarsiniz.
en iyisi herkes dengi dengine.
nisanliniz cok iyi biri olabilir cok seviyorda olabilirsiniz ama dedim ya sizin denginiz degilmis.
oyle olsaydi bu konuyu acarken annesinden ailesinden dert yanarken asagilamazdiniz onlari.
belki kotu olabilirler ama bu sekilde hakareti hickimse hak etmez.
birkacgun ayrilinca aglar sizlarsin sonra gecer.
daha 20 yasindasin .ne pilotlar cikar karsina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?