Yaptığı iyi Şeyler ve kötü şeyleri tartıyorum sevmesem bu kadar düşünmezdim ama ailesi
ya çok düzenliyim diyo çamaşırlarımı ortalığa atmam dolabım düzenlidir diyoki gördüğümkadaryla öyle sadece yemek yemesi böyle işte
iğrençmiş ya midem kalktı insan buz gibi soğurbiz 6 yıllık bir beraberliğin ardından geçen yaz nişanlandık ve 10 aydır nişanlıyız. Ve tabiki sevgiliyken göremediğin bazı huyları nişanlıyken görüyorsun. Biz sevgiliyken fazla insan içine çıkamazdık genelde İkimiz olurduk tabi artık aileler arkadaşlar akrabalar hep biraradayız. Neyse konu şu nişanlım yemek yemeyi hiç bilmiyor o kadar pis yemek yiyor ki parmaklarını yalıyor Çatal falan kullanmak yok banarak yemeyi çok seviyor ikimiz olunca bir şey demiyorum ama başkaları oluyor bundan rahatsız olduklarını düşünüp bende rahatsız oluyorum. Sonra yemek seçmesi vardır patates kızartması olunca koca tabağı bitirir çünkü annesi ya Kızartma yapmış ya da Sucuklu yumurta çünkü hanım yemek yapmayı bilmiyor bende sebze yemeklerine falan Alışsın istiyorum ki çocuğumuz olunca bizi örnek alacak. Bamya yer misin dedim akşam yemeğinde yok doydum kalkcam dedikten sonra bir tabak pilav yarım tabak salata ve 10 kadar tavuk kanadı 4 5 tanede Kemalpaşa Tatlısı yedi yani böyle Börek olsun Kızartma tatlı makarna falan bayılıyor ama bari doydum kalkıyorum deme bunu hrrgün yaşayınca sinirlerim geriliyor yemek vakti gelsin istemiyorum. Kanatları yerken on parmağını yaladı babamın bir bakışı vardı yerin dibine girdim tamam bizde kibarcık değiliz ama kalabalık içinde bi adap vardır. O Köyde yetişmiş annesi zaten çok görgüsüz bişey bilmeyen bi kadın yani bşy beklemiyorum ama o kadar dışarda çalıştı otellerde kaldı hiç mi duzeltmedin? Bilmiyorum çok rahatsızım nasıl ona çaktırmadan düzeltebilirim çünkü uyaramıyorum bşy demeye Kalktım mı yakıştıramıyorsunuz kendine demeye kalkıyo sorun o değil ki biraz dikkat etmeli değil mi sizce de ?
Valla bu kk kadınlarının cevaplarını bayılıyorum Karnım ağrıdı resmen birde bole karşı tarafı heleki bir anneyi bu şekilde küçümseme o zaten görgusuz demek olacak is değil kadın koy yerinde rahat yetişmiş ve Yetiştirmis kimsenin kimseye görgusuz demeye hakkı yok hele kv oğlu duysa ne üzülür biri benim anneme dese heleki nişanlı kocam parçalarımmmmMaşallah adamın yediklerini saymışsın.Yaşı kaç bilmiyorum ama alışmışsa alışkanlığı zor değişir ama Annesine görgüsüz bişey bilmiyor demen de çok çirkin
Valla canım çok iyi bir gelindim daha nişanlıyken ameliyat oldu diye herşeyimi Yaptım benim nişanlılığımı zehir etmelerine rağmen kızıyla birlikte ben onlar için herşeyi Yaptım ki en son oğluyla benimle hiç alakası olmayan bir konuda kavga edip beni suçlayıp beni arama evime gelme diyene kadar daha nişanlıyken bunları yapan birine bende kibar davranmıyorum artık. Ayrıca nişanlımın kendisi diyor ben Köyde yetiştim bilmiyorum diye belki o yüZden öyle yazmışımdır yargılamadan önce bilmeniz gerekenler olabilirşimdiden sen fena gelin olmuşsun bak yemek yapmayı hanım falan demeler ... bu seni ilgilendirmez ne isterse onu yapar kadın akşam yemeğinde sen evlenince daha güzelini yaparsın... annesinin öğretemediğini sen öğretirsin nedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?