• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
23
Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...

Sadık biri değilim dediğinize göre gitmişsiniz; gittiğinize göre evleneceğiniz kişiye bağlı değilsiniz; bağlı olmadığınıza göre neden evleniyorsunuz?
Hayır gitmedim konuştuğum İçin onla sadık değilim dedim

Kabul ettim derken inşallah gitmemişsinizdir.Arkadaşı da ne kadar karaktersizmiş.

Duygularınızdan emin değilseniz kendinize de nişanlınıza da evlenerek kötülük yapmış olursunuz.Dışardan nasıl bir yardım alabilirsiniz ki.Sadakat hissiniz yokmu? Size yapılsa ne hissedersiniz?Bunları sorun kendinize

Yol yakınken geri dönün bence.. ya evliyken de böyle sadakatsizlik yaparsanız ?

Madem yaptığıniz yanlışın farkına vardıniz o kişi ile konuşmayı da bırakın bence..

Ama ya ben kötü niyetliysem bir de kabul etmem bile saçma
Konusmanizin icerigini bilmedigimden bir sey diyemiyorum keske yazsaydiniz konusmalarinizi
Ben de esimin arkadaslariyla gorusurum,konusurum,icerim de ama hepsi de arkadasimdir yani,farkli bir sey olamaz.

Back