- Konu Sahibi misssteacherr
-
Alakasi yok konuyu başka yere cekmeyin. Ben elimden geleni yapmaya calisirim demek istedim. Sonucta evladimin evlenir evlenmez okadar borc ödemesini istemem. Ben cocuklarm dogar dogmaz hesap actim ikisine her ay biebir miktar biriktiriiym niye mi illerde bunun üniversitedi var evliligi var vs vs.ben evladigim okadar deger veriyorum ki her anne gibi.madiyatla alakasi yok kendimden kısıp o birkimi yàpiyorum.onlar rahat estin.benim ailemde bana yapti allah razi olsun.siz evladınızın değerini, parayla mı ölçersiniz?tabi ki elinden gelen yapılmalı ama bunu değer vermeye indirgemek çok basitçe olur.
evladınıza verdiğiniz değeri maddiyatla ölçüyorsanız,önce evladınıza,sonra da size acırım...
Siz kendiniz aciyin bana dgil benim acilcak durum yok cogu bayanlar kiskancliktan bi yorumlari yaptigini biliyorum siz öLe hayir alakasi yok bile desenizde. Siz bana degil kendinize aciyin.iyi aksamlarsiz evladınızın değerini, parayla mı ölçersiniz?tabi ki elinden gelen yapılmalı ama bunu değer vermeye indirgemek çok basitçe olur.
evladınıza verdiğiniz değeri maddiyatla ölçüyorsanız,önce evladınıza,sonra da size acırım...
Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler sizesiz evladınızın değerini, parayla mı ölçersiniz?tabi ki elinden gelen yapılmalı ama bunu değer vermeye indirgemek çok basitçe olur.
="Rabia811, post: 41184422, member: 673521"]Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler size
[/QUOTE]seviye mi???çok ucuzladı bu kelime.herkesin dilinde.
seviyemi ölçmek isterseniz, önce yaşıma ve tecrübelerime,sonra kk.geçmişime bakmanızı tavsiye ederim.5-6yıllık üyeliğimde,kimseyi kırmış ve "seviyesiz" bir yorum yapmışmıyım.
Evet çelik yüzük alyans o daCelik yüzükmu bunuda ill defa duydum
="Rabia811, post: 41184422, member: 673521"]Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler size
miras evinde oturuyorlar yıllardır.. tokide evleri var kiraya vermişler. arabaları var. yaylada arsaları var.. babası emekli ama bi fabrikada çalışıyor. annesi de çalışıyor.. bunlarınki ye-iç-gez.... hiçbişey görmedim. nişanlımı sevmesem asla katlanmam ama severek evlenip boşananları da görüyorum... o yüzden mantıklı davranmak istiyorum
Eşinizle mutlu olun aliyans sonrada alinir takmayinEvet çelik yüzük alyans o da
Berbat klişe evliliklerden birini sürdürmektense bekar kalmak daha iyidir.
AferinNiye günsh bir kere evleniliyor herkesin bir hevesi var bende sözde nisanda dügpnde ayri yüzük aldim.kendiler aldi ben şunu al bunu al demedim.icindem gelen ztn aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?