• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımın annesi düğün altın esyalar dahil herşeyi oğluna kredi çektirip yaptıracakmış..şoklardayım

siz evladınızın değerini, parayla mı ölçersiniz?tabi ki elinden gelen yapılmalı ama bunu değer vermeye indirgemek çok basitçe olur.
evladınıza verdiğiniz değeri maddiyatla ölçüyorsanız,önce evladınıza,sonra da size acırım...
Alakasi yok konuyu başka yere cekmeyin. Ben elimden geleni yapmaya calisirim demek istedim. Sonucta evladimin evlenir evlenmez okadar borc ödemesini istemem. Ben cocuklarm dogar dogmaz hesap actim ikisine her ay biebir miktar biriktiriiym niye mi illerde bunun üniversitedi var evliligi var vs vs.ben evladigim okadar deger veriyorum ki her anne gibi.madiyatla alakasi yok kendimden kısıp o birkimi yàpiyorum.onlar rahat estin.benim ailemde bana yapti allah razi olsun.

siz evladınızın değerini, parayla mı ölçersiniz?tabi ki elinden gelen yapılmalı ama bunu değer vermeye indirgemek çok basitçe olur.
evladınıza verdiğiniz değeri maddiyatla ölçüyorsanız,önce evladınıza,sonra da size acırım...
Siz kendiniz aciyin bana dgil benim acilcak durum yok cogu bayanlar kiskancliktan bi yorumlari yaptigini biliyorum siz öLe hayir alakasi yok bile desenizde. Siz bana degil kendinize aciyin.iyi aksamlar

Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler size

="Rabia811, post: 41184422, member: 673521"]Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler size[/QUOTE]

seviye mi???çok ucuzladı bu kelime.herkesin dilinde.
seviyemi ölçmek isterseniz, önce yaşıma ve tecrübelerime,sonra kk.geçmişime bakmanızı tavsiye ederim.5-6yıllık üyeliğimde,kimseyi kırmış ve "seviyesiz" bir yorum yapmışmıyım.

="Rabia811, post: 41184422, member: 673521"]Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler size

seviyemi ölçmek isterseniz, önce yaşıma ve tecrübelerime,sonra kk.geçmişime bakmanızı tavsiye ederim.5-6yıllık üyeliğimde,kimseyi kırmış ve "seviyesiz" bir yorum yapmışmıyım.[/QUOTE]

seviyemi ölçmek isterseniz, önce yaşıma ve tecrübelerime,sonra kk.geçmişime bakmanızı tavsiye ederim.5-6yıllık üyeliğimde,kimseyi kırmış ve "seviyesiz" bir yorum yapmışmıyım.
[/QUOTE]
Evet isiniz gücübüz yok millete laf yetiştiriyorsunuz sacma sapan hemde seviyeniz yok kavgaci bir tipsiniz . Evlat ve maddiyati baglastirmaz bile sacma sapan.nerde nereye cektiniz konuyu. Yazamayin dedim ya ama tabi son öaf sizde olacak sevide 0 cünki.hadi güle güle anca gidersin

="Rabia811, post: 41184422, member: 673521"]Sacma sapan yorum yapmaga gerek yok sif konusmak icin seviyenizi bu soruyls belli etmisiniz ztn.birdahada yazmsyin boşuna seviyemiz farkli iyi geceler size

seviyemi ölçmek isterseniz, önce yaşıma ve tecrübelerime,sonra kk.geçmişime bakmanızı tavsiye ederim.5-6yıllık üyeliğimde,kimseyi kırmış ve "seviyesiz" bir yorum yapmışmıyım.[/QUOTE]

burda bir üye vardı hem aldatılan hem de baska konularda kadınlara benim eşim beni şöyle sever böyle sever diye de kendince nispet yapan. bununki de o hesap ya neyse.
B BayanHicKimse sen sevilen eşinden de değer gören bir kadınsın bu her yazdıgından anlaşılıyor. Varsın yüzüğün de ucuz olsun ne var yani. Hiç ciddiye bile bile alma bence.

miras evinde oturuyorlar yıllardır.. tokide evleri var kiraya vermişler. arabaları var. yaylada arsaları var.. babası emekli ama bi fabrikada çalışıyor. annesi de çalışıyor.. bunlarınki ye-iç-gez.... hiçbişey görmedim. nişanlımı sevmesem asla katlanmam ama severek evlenip boşananları da görüyorum... o yüzden mantıklı davranmak istiyorum

Üslübün o kadar itici ki. Ne demek ye-iç-gez? Ya adamlar öylecene varlikli olmadilar degil mi? Zamaninda çalismislar ki, ödün vermisler ki, belli bir yerlere gelmisler. Bak, halen çalisiyorlar ikiside. Ne yapmalari gerekiyor? Arsalarini satip, senin her istedigine evet demeleri mi?

Bide bundan sonraki mesajlarin da üslüb iticiligini koruyor. Ne demek "ben çirkinmiyim"? Ne yani, çirkinler mutlu olmayi hak etmiyorlar mi? Onlara önem verilmez mi? Bide bunun üstüne gidip "nisan olmasin, bana altin verin" demissin. Ya bu aile senin tavirlarini anlamadigini mi düsünüyorsun? Bana biri "nisan yerine bana altin takabilirsin" derse, o kizin benim oglumu sevdiginden çok süphe duyardim. O kizin sadece oglumu para için istedigini düsünürdüm, ve bence nisanlinin ailese böyle düsünüyor. Yani bu noktada para verecegim olsa bille, bir kurus vermezdim..

Ebeveynler çoçuklarini yardim edebilir fakat çoçuklar ilk önce kendini yardim etmeli, kendi ayaklar üzerine durmalilar. Nisanlinin parasi yok, isi yok, atanmamis ve dügün yapmak istiyor. Sende o dügün parasini anne babasindan istiyorsun. Eh diyelim ki o dügün bir sekilde oldu. Sonra geçim nasil olacak? Ilk basta dedigim gibi, nisanlinin annesi, babasi zamaninda çalisip, çabalamislar. Artik ogullari, evlatlarida ayni sey yapmasi gerek. Öyle hazir konmak kolay tabi.. :KK14:

son sözü benim yazıp yazmamamla alakası yok ki,çocuk muyuz biz....siz bana hakaret ediyorsunuz ben de siz cevap yazıyorum.

Artık alıştım bu lafları duymaya :)
Oğluna ev, alıp içini dayayan döşeyen aileler zamanla azaldı.
Bunu da günümüz toplumsal yapımıza, çalışma potansiyeline ve iş gücünün artmasına bağlıyorum.
Evlatlarının kendi ayakları üzerinde durmalarını, sıkıntıyı çekip değerini bilmelerini düşünen aileler de var ama tabi gözünü para hırsı bürümüş, mülk üstüne mülk edinen kv ve kpler var bunlara kızıyorum.

İnsan evladına tabi ki bir şeyler yapmalı diye düşünüyorum. İlla ev olması gerekmez. Durumları varsa ya eşyayı, ya salon parasını ya da herhangi bir şeylere yardım etmeliler. Durumları yok edemiyorlarsa sorun etmemek lazım. Benim lafım durumu olanlara.

aliyans değil alyans.. keşke aileniz yaptığı birikimle size iyi bir eğitim aldırsaydı da kendi düğününüzü kendiniz yapsaydınız.. yazdığınız yorumlardan cehalet akıyor zira..

hunter7 hunter7 abla valla çocuklara iyi bir eğitim aldırdıktan sonra geri kalanları kendileri yapsın.. nasıl olsa yapsan da gelin arkandan söyleyecek yapmasan da.. hiç olmazsa yapmadan söylesin :27:

Ailelerin destek cikmasit araftariyim ben ama bence sen bu konuda konusma. Yani ailenizle konusun onlar gerektigi dille konuşsun derim

Valla güzelim...Benim eşim kredi çekti düğünü herşeyi o şekilde yaptık.Bir senelik evli olmamıza sayılı günler kaldı şimdi evladıma hamileyim çok şükür.....annesi bana bir tane eşarp vermedi...Sahte bileziğine kadar taktı düğüne :KK11:Kına gecesinde avcuma koyduğu çeyreği bile oğlu aldı :KK43:...Ha sonra nolduuuu düğünden sonra ipler koptu bir kere bile görüşmedim ne annesiyle ne babasıyla..çok yorulduk maddi anlamda çünkü.Benim ailem çok destek oldu saolsunlar.Eşimi çok seviyorum saolsun yine yine yine onu isterim başka bir şey istemem...Seneye bu borçlar biter gider ama benim evimde huzur olur kimseye laf düşürmedim çok şükür ama ne oldu sildik hepsini çünkü kimse üzerine düşeni yapmadı...En fazla böyle olursunuz ama yuvanız olur bir şekilde...:KK66:

ben evlenelı 1 seneoluyor hıc kımse bırsey yapmadı kredı cektık herseyı kendımız yaptık oduyoruz ne benım ailemın ne esımın ailesının dugunu yapacak yardım edecek dıye bır kural yok kimseye güvenerek evlenmedık cunku

Konu sahibinin hesabı pasif artık ama benim de bir fikrim var tabiki....Ben evleneli nerdeyse bi sene oldu,evi,eşyaları,düğünü, takıları herşeyi eşimin ailesi yaptı,Allah razı olsun...Ama farkettiyseniz hiçbirine sahiplik eki koymadım,çünkü bugüne kadar kendi kendime almadığım hiçbirşeyi sahiplenemedim...İsterdim ki eşimle beraber herşeyimizi yapalım,kıymetini bilelimmm...Bu şekilde onlara gebe kalmayalım...Hoş bu durumu hiç bi zaman onlar açısından artıya çevirmedim mesafemi korudum hep ama aynı şehirde olunca eş ile aranda sorunlar olabiliyor,görüşme isteği az olunca... İkimiz de genç,çalışan insanlarız sonuçta...Kiminin sevmediği,kiminin hayali sonuç olarak...
Ayrıca erkek tarafının herşeyi üstlenen taraf olması gerektiğini düşünmüyorum,aileler bu zamana kadar büyütmüş,okutmuş,bi yerlere getirmiş,evlenme işini de evlat pek ala kendi halledebilmeli,aileler yapmadığı taktirde topa tutulmamalı...Mutluluklar...

Ahhh ne kötü. Bekarım ve sevdiğim bir adam var 4 yıldır hayatımı tatlandıran:)

Lakin bugün öyle şeyler okudum ki dehşete düştüm.
Hangi ara böyle olduk biri kendi yaşadığı iyi şartları başkasına böbürlenerek anlatır biri Ben neden ödüyorum yok o zaman bende çeyizi ödemeyeceğim çelik yüzük taktılar der.
Takan O olduktan sonra demir olsa kaç yazar. Ne olur yapmayın burada bu konuları okuyan kaç kişi var kötü örnek olmayın.

Ne oldu bizim bir olunca samanlığı seyran eden o kocaman sıcacık gönüllerimize...

Back
X