- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.185
- 798
- Konu Sahibi misssteacherr
-
Gecmisler ola konu sahibi banlandi
altın takmak şeref mi? iş kız adetlerine gelince kafalar 1940. ama iş k.valide çekmeye gelince kafalar 2015..
Degil mi ama? Kimse kimseyi evlendirmek zorunda degil icinden gelirse yapmak istedigini yaparsin icinden gelmezse yapmazsinben de bu söze irrite oluyorum."takarsanız şerefiniz,takmazsanız şerefsiz-siniz der gibi"
durumu ne olursa olsun,takmak zorunda değil.zorunluymuş gibi göstermek,çok itici.
burada bilenler bilir .ben de oğlumu evlendireceğim 3 ay sonra kısmetse.elbette altınımı takacağım.eşyaları da alıp,oğlumu borçsuz evlendirmek istiyorum.ben çok çektim,çekmesin hesabı.ama ben bunu canı gönülden yapmak istiyorum.
eğer ki zorunlu tutulsaydım ya da gelinim karşıma böyle bir yaptırımla gelseydi,buz gibi soğur ve inadına yapmazdım
Damat adayinin ailesini banka kasasi olarak gorurse isi zor allah kolaylik versin ne diyelimKonu sahibinin artık ne hayalleri varsa suyu düştü bence birtürlüde kabul etmiyor nedense ,
elle uğraşmak zor işte böyle , evlilik dah zor , ailede gözümü tutmadı madem yapamayacaksın neden söz veriyorsun yalancılıkta var bu ailede
Ne güzel temennide bulunuyor annen. Hem temennisi dua niteliğinde. Allah kabul etsin.Annemde şunu der ''malın mülkün olacağına akıllı evladın olsun''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?