• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı biri neden mesaj atar Slm diye?

Slm.

-İnternette cinsel içerikli bir sitede (cinsel içerikli olmasa bile orada olan şey sadece cinselliktir.) 8 erkeğe kamera açıp kendinizi gösterip yorumlarını almışsınız. O yorumlar da sizin özgüveninizi düşürmüş.

-Mastürbasyon yaparken kızlık zarınıza zarar vermişsiniz. En azından öyle olduğunu düşünmüşsünüz.

-Sanal ilişkilerle o kadar meşgul olmuşsunuz ki, internetteki erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini merak etmişsiniz.

-Buluşmayı ertelediğiniz ve artık size mesaj atmayan adam bir adam var. Tahminimce, kendisiyle internetten tanışıp numaranızı verdiniz.

-Hiç sevgiliniz olmamış ve ne idüğü belirsiz adamlar sizi bu yüzden küçümsemiş.

-Tahminimce, isminizi de sevmiyorsunuz.

-Şimdi de nişanlı birinden gelen "slm"dan medet umuyorsunuz.

Çok ciddi problemleriniz olduğunu farkettiniz mi?
Oy oy oy :)))araştırmanıza hayran kaldım ;)

Reel hayatta kendinize arkadaş bulamayacak kadar mı asosyalsiniz de elin nişanlı adamı sizi heyecanlandırıyor? Bu gençlik nereye gidiyor böyle!

Belki adamın bi derdi var, alakasız bi konuyla alakalı birşey soracak falan. Sadece "slm" yazmış sonuçta. İnsaniyet namına bi "buyrun neye bakmıştınız?" denir, vereceği cevap saçma sapansa o zaman engellenir silinir tamam. Ama bi sor yani, her selam verenin sende gözü olduğunu düşünmek niyedir.
aynen:KK53: ay bana selam dedi bana aşık diyor konu sahibi :KK53:

Bende basligi okuyunca birden sizin nisanliniza biri slm diye mesaj atmis sandim...cok ciddi sekilde neler soyleyebilirsiniz engellemek icin diye cumleleri kuruyordum aklimda ki cok uzun surmedi fikrimi degistirmem ilk sayfayi okumak yetti!...
Ne diyeyim Allah akil fikir versin en onemlisi empati kurma gucu!...

Kızlar o değil de konuyu açan şahıs fake olamaz mi.? Kimi dalgaya almak için acti konuğu bilemem ama yazık vallahi.

Hem farkettiniz mi kacirmadiysam konu sahibi hiç kimseye cevap vermemiş sadece uç msjini gordum :)))

eski konulara baktımda. reelde bir sevgiliniz olsa ne güzel olacak değil mi?

Bana da faceden tanimadigim biri 'hemsireler de doktorlar gibi hipokrat yemini ediyo mu acaba ettiniz mi oyle bi yemin' yazmisti ben de ondan ck etklndm ck etkilndm .s.s.s

Back
X