• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı biri neden mesaj atar Slm diye?

Bana da evli birisi yapmıştı, çok samimi şeyler yazmıştı, bazıları uygunsuzdu. Ekran fotoğrafını alıp facebookunda bulabildiğim bütün yakın arkadaş ve akrabalarına ve eşine gönderdim.

tebrik ederim yaptığından dolayı keşke herkez senin gibi duyarlı olsaydı.karakter sahibi insan...

ayrıca nişanlı biri neden mesaj atar sende çok iyi biliyosun.adam sana yazsın faceden sonra görüşürsünüz ilerletirsiniz düğün günüde yine bi mesajla bitirir ben evlendim artık kib baayyy der.seninle düğün stresini atar

Belki de kadinlarin sahipli erkeklere merakini cozmus bi barzodur bulmustur bi ciftin resimlerini koymustur. Sonra tecavuze ugradim diye konu acma Allah korusun sanal alem bu her turlu keklenmeye acik imaji verdin bana birtanecigim

Belki adamın bi derdi var, alakasız bi konuyla alakalı birşey soracak falan. Sadece "slm" yazmış sonuçta. İnsaniyet namına bi "buyrun neye bakmıştınız?" denir, vereceği cevap saçma sapansa o zaman engellenir silinir tamam. Ama bi sor yani, her selam verenin sende gözü olduğunu düşünmek niyedir.

nıye olsun ınsanların huzurunu kacırmak ıcın bıraskın su nısanlı evlı erkeklero

Bencede cevap yaz çünkü tam tencere-kapak rakı-beyaz peynir tuvalet kağıdı-klozet gibisiniz.
O hayatında bir kadın varken sana mesaj atacak karakterde,sende sadece bi 'slm'den bi kamyon dolusu anlam çıkartacak adama yeşil ışık yakacak kadar acizsin.
Koş koşşş.....

Slm.

-İnternette cinsel içerikli bir sitede (cinsel içerikli olmasa bile orada olan şey sadece cinselliktir.) 8 erkeğe kamera açıp kendinizi gösterip yorumlarını almışsınız. O yorumlar da sizin özgüveninizi düşürmüş.

-Mastürbasyon yaparken kızlık zarınıza zarar vermişsiniz. En azından öyle olduğunu düşünmüşsünüz.

-Sanal ilişkilerle o kadar meşgul olmuşsunuz ki, internetteki erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini merak etmişsiniz.

-Buluşmayı ertelediğiniz ve artık size mesaj atmayan adam bir adam var. Tahminimce, kendisiyle internetten tanışıp numaranızı verdiniz.

-Hiç sevgiliniz olmamış ve ne idüğü belirsiz adamlar sizi bu yüzden küçümsemiş.

-Tahminimce, isminizi de sevmiyorsunuz.

-Şimdi de nişanlı birinden gelen "slm"dan medet umuyorsunuz.

Çok ciddi problemleriniz olduğunu farkettiniz mi?

senin için kötü bence belkide adam normal bişey soracaktı zaten nromal düşünen biri olsan buraya bunu konu edip yazmazdın

Bu başlık sayesinde bir daha eski konularına göz atmadan kimseye yanıt vermeme kararı aldım
Teşekkürler NehirMehir

Tanımadığınız adamın 9 aylık nişanlı olduğunu nerden biliyorsunuz?
Çapkınlık yapacağı hesaba nişanlısıyla fotoğrafını koyacak kadar salak olması 1. ihtimal.
Sizin adamı yanlış yorumlamış olmanız 2. ihtimal.
Tanımaktan kasıt reelde görüşmek ve aslında siz bu arkadaşla daha önce yazıştınız. Bu da benim en olası bulduğum 3. ihtimal.

Back
X