- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Kimse bilmez diye devam ediyorlar ya da rastlantı eseri eşleri öğrenince bir şekilde kendilerini affettirip üstünü kapatabiliyorlar. Bütün çevresi ne mal olduğunu öğrensin de herkese rezil olsun, üstünü kapatamasın, bir daha yapmaya korksun diye düşündüm.
Hic tanimadigin biri "slm" yazdiginda bu kadar heyecanlaniyosan baskalari gibi iltifat ilani ask mesajlari falan alsan kalpten gidersin heralde :dtanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
Konuşmaları sahte bir hesaptan kendi ismimi de kapatarak gönderdim ve o hesabı doğrulayamadığım için bir daha giremedim, geri dönüş yaptılarsa da bilmiyorum. En son eşim çok kıskanç nolur yapma diye yalvarıyordu göndereceğimi söylediğimde, olay çıkmıştır diye tahmin ediyorum.süper yapmışsın helal olsun.
Çevresinden ya da eşi geri dönüş yaptı mı size peki?
oruç çarptmış seni başına bela aramatanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
Demek ki adam doğru yere olta atmıştanımadığım biri oda beni tanımıyor. cevap vermek istiyorum biraz ama.
nişanlısıyla olan resminden mi?resminden etkilendim ondan
öyle görünüyor.demek ki adam doğru yere olta atmış
öyle olur ya genelde..nişanlısıyla olan resminden mi?
ben cidden merak ettim psikolojisini.öyle olur ya genelde..
eşi yada sevgilisi olan erkekler daha bir cazip geliyor bazılarına.
etrafta onca bekar adam varken.
bende aynı şekilde.ben cidden merak ettim psikolojisini.
önceki konularına bir baktım da netten tanışmaya takmış ablamız. hayır, profiline göre de 18 yaşında daha. bu ne koca merakı anlamadım. herifleri kaçırıyorlar sankibende aynı şekilde.
bakalım ne göreceğiz..
hiç mi arkadaşı yokmuş.önceki konularına bir baktım da netten tanışmaya takmış ablamız. hayır, profiline göre de 18 yaşında daha. bu ne koca merakı anlamadım. herifleri kaçırıyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?