bence kimseyi takma kafana. ben cok beğendim. eee sende nişanlında beğenmiş. ohh ne güzel. ama bence tektaşı basa tak inan öyle daha güzel duracaktır. bu sekilde takma fikri çok hoş. aklımda bulunsun zamanı gelince bende böyle takıcam :)
bende beğendm nişandaşımaynı gün nişanlanmışız gayet güsel duruyo bence ilk baş bnada acaip geldi ama parmağında güsel durmuş ince olduğu için hepsi huzurla kullan canm
nişanlı falan değilim ama yüzüklerini daha önce açtığın konuda görmüştüm
vee ben çok beğendim ne güzel tek taş,beş taş ve alyansın çoook güzel
burada sen beğendiysen kafana takma
eeee ne de olsa renkler ve zevkler tartışılmaz
bi ömür mutluluklar
Ne bu şimdi? Ben üç yüzük takıyorum diye beni mi azarlıyosun yani nedir? Alınmış ki takıyorum nedir bu hasetlik anlamadm artk gerçekten bunu düşünmeye başladm. Eminim kafam kadar bi zirkon takıp yüzüğüm nasl diye sorsaydm herkes mükemmel derdibu işler böyle sanırım. Bu kdr sinirlenmen de bana fazla geldi banane beğenmezsen beğenme yani bana göre en güzeli oldu ( hasetliğin lüzumu yok. Dışarda burdaki yorumları kime söylesem bildiğin şok geçiriyolar...
Yüzüklerinizin hepsi tek tek çok güzeller. Ama üçü bir arada kaba durmuş. Yanlız şu yorumunuzdan rahatsız oldum açıkcası. Eğer sizin içinize sindiyse, çevrenizden de olumlu yorumlar aldıysanız burada konu açıp nasıl takmalıyım diye neden soruyorsunuz? Tabiki insanlar kendine göre yorum yapacak bunun hasetlikle alakası ne? Size göre güzel, dışardaki insanlarda bayılmış eee ne güzel işte takılmayın sonuçta zevk meselesi bu.
aaaa nihayett çok teşekkür ederimm zaten dediğn gibi tek taşı başa takarak kullanıyorum daha çok belli ediyorlar kendilerini üçü bir kaybolmuyor..
Sizin baktığınız pırlantadır, bir de değersiz taş olanlar var...ayrıca ben bu 5 taş fiyatını sordum 12 bin lira dediler.öyle kampanyalı ne kadar fiyatını merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?