nişanımda takılan yüzüklerim...

aaaa nihayett çok teşekkür ederimm zaten dediğn gibi tek taşı başa takarak kullanıyorum daha çok belli ediyorlar kendilerini üçü bir kaybolmuyor..

bende beğendm nişandaşım aynı gün nişanlanmışız gayet güsel duruyo bence ilk baş bnada acaip geldi ama parmağında güsel durmuş ince olduğu için hepsi huzurla kullan canm

bende beğendm nişandaşım aynı gün nişanlanmışız gayet güsel duruyo bence ilk baş bnada acaip geldi ama parmağında güsel durmuş ince olduğu için hepsi huzurla kullan canm

aaa tesadüfe bakk çok teşekkür ederim cnm mutluluklar....

Son düzenleme:
nişanlı falan değilim ama yüzüklerini daha önce açtığın konuda görmüştüm
vee ben çok beğendim ne güzel tek taş,beş taş ve alyansın çoook güzel
burada sen beğendiysen kafana takma
eeee ne de olsa renkler ve zevkler tartışılmaz
bi ömür mutluluklar

çok teşekkür ederimm...

Yüzüklerinizin hepsi tek tek çok güzeller. Ama üçü bir arada kaba durmuş. Yanlız şu yorumunuzdan rahatsız oldum açıkcası. Eğer sizin içinize sindiyse, çevrenizden de olumlu yorumlar aldıysanız burada konu açıp nasıl takmalıyım diye neden soruyorsunuz? Tabiki insanlar kendine göre yorum yapacak bunun hasetlikle alakası ne? Size göre güzel, dışardaki insanlarda bayılmış eee ne güzel işte takılmayın sonuçta zevk meselesi bu.

evet burdan da görüldüğü gibi artk zevk meselesi olduğunu kesnlkle anladm tabikii ) kimileri üç yüzük kaba derken kimileri de çok zarif diyebiliyor çünkü ellermde kaba durmuyor... herkes beğenecek diye birşey yok tabiki ama arkadaşın yorum tarzı hoş değldi ben o yüzden söyledm beğenmedi diye değl

Son düzenleme:
Üçünü bir arada kullanmak istiyorsanız eğer önce tek taş, önüne beş taş en öne alyans takılsa daha düzgün durur.
Ama bence bir taşlı bir de taşsız yüzük her zaman daha şık ve asil durur.
mesela tek taş, önünde alyans ayda beş taş önünde alyans gibi.

hepsi ince ve taşlarıda çok küçük
onun yerine 1 tane şık bi pırlanta alsaydın çok daha güzel dururdu

aaaa nihayett çok teşekkür ederimm zaten dediğn gibi tek taşı başa takarak kullanıyorum daha çok belli ediyorlar kendilerini üçü bir kaybolmuyor..

güle güle kullanın ben beğendim, bende 3 yüzük istiyorum ama hepsini birlikte takmak gerçekten zor oluyordur. 5 taş da aslında evlilik yüzüğüdür ama onu daha şık ortamlara gittiğinizde tek taşınızla ya da ayrı takarsınız. hem alyansınız hem de 5 taşınızı beraber takmanız olmamış bence.
ben de yakında nişanlanacağım, erkek arkadaşım evlilik teklifi yaptığında tek taş takmıştı, şimdi nişanda alyans takıcaz. geçen gün 5 taş nişanda mı takılıyor dedi, bilmiyorum dedim ama cidden bilmiyorum ne zaman takıldığını. 5 taş yerine tamtur pırlanta da olabilir ama çok rahat olduğunu düşünmüyorum onun.

Canım ben yuzuklerini beğendim ki bende de tektas beştaş alyans var.olabiliyor yani evlenme teklifinde tektas alındı sonra alyans sonra düğün için beştaş. Ama ben tektas ve bestasi birarada alyansimi ayrı kullanıyorum bu zevk meselesi.insanlarin sert yorumlarını garipsiyorum sevdiğin adam almış istediğin gibi tak bence inşallah çok mutlu olursunuz

hahahaha parmağında görenler zor buldı herhalde 3 yüzükle emin olmak istiyor diye düşünür abartmayın allah aşkına ya 1 parmağa aynı anda 3 yüzük mü takılır.gökdelen mi inşaa ediyosun

ayrıca ben bu 5 taş fiyatını sordum 12 bin lira dediler.öyle kampanyalı ne kadar fiyatını merak ettim

Ya tek yüzük takılmıyormu nişanda zaten :) İlk takılan söz için kalmış olsa parmakta. Diğer ikincisi nişan olmuş oluyor sanırım :) ???? Düşündede başka mı ?

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin bende ilk kez duyanlardanım 3 yüzüğü bir arada takan :)

Ama yüzükleriniz ssadece hoş olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…