How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nişanımda takılan yüzüklerim...

Çok güzeller aşkla kullanın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:nazar:Klasik alyans gayet güzel senelerce modasıda geçmiyor tektaşınızın yanına yakışır beştaşı da diğer parmağınızda takarsanız kalabalık görünmez ayrı ayrı farklı havaları var zaten çok güzeller:12:

Çok teşekkür ederimm....

3u ayri kulvarlarda guzel yuzukler. Ozellikle tektasi begendim. Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Yalniz 3u ayni parmaga takilmaz tabii ki. Kizlarimiz kulture sonradan giren bu yuzuklerden edindiler ama nasil kullanacaklari muallak kaldi :)
5tas zaten alyansin luks halidir, tektas gibi ozellikli bir yuzun degil. Bir ele hem alyans hem bestas takilmaz birincisi. Ikincisi bestasinizla tek tasinizi nasil takim saniyolar fotoda mi farkli cikmis biri yuksek digeri gomulu stil. Ben olsam gunluk hayatta sadece tektas alyans takarim, ozel gunde de bestas tektas yaparim. Yeni nisanliyim diyosunuz ama gorgunun yenisi eskisi yok. Illa takmak istiyorum derseniz bari bestasi sola takin. Ama bence takmasaniz daha iyi tabi

valla severek takıyorum üçünü de tek parmağa bunun görgüyle görgüsüzlükle alakası yok.. alındı takıyorum alınmışken o kdr. Gerçekten kutuda beklemesi saçma geliyor... Takmasam çok daha saçma olurdu galiba. Sanırım dışarda görseniz daha farklı yorumlar yapardınız bu site hariç hiçbiryerde yani gerçek hayatta üçü yadırganmıyor ilginç :)) ya da çevremde herkesde benim gibi var.. annem, annemin arkadaşları,görümcem, aile dostlarımız... tek taşı özellkle yüksek seçtm zaten beştaşda da birtek bunda kampanya vardı o yüzden bu oldu. Görünce dedm ne güzel üçü uyumlu olcak :) ama bir tek burda beğenilmedi sanırım alışılmakla alakalı birşey..

Son düzenleme:
valla severek takıyorum üçünü de tek parmağa bunun görgüyle görgüsüzlükle alakası yok.. alındı takıyorum alınmışken o kdr. Gerçekten kutuda beklemesi saçma geliyor... Takmasam çok daha saçma olurdu galiba. Sanırım dışarda görseniz daha farklı yorumlar yapardınız bu site hariç hiçbiryerde yani gerçek hayatta üçü yadırganmıyor ilginç :)) ya da çevremde herkesde benim gibi var.. annem, annemin arkadaşları,görümcem, aile dostlarımız... tek taşı özellkle yüksek seçtm zaten beştaşda da birtek bunda kampanya vardı o yüzden bu oldu. Görünce dedm ne güzel üçü uyumlu olcak :) ama bir tek burda beğenilmedi sanırım alışılmakla alakalı birşey..

bana da farklı geldi üçünün bi arada olması çünkü hiç kimsede görmemiştim ama sizin içinize sindiyse iyi günlerde takın tek taşınızı çok beğendim :)

bende once tek tasımı,sonra dıger yuzugumu takıyorum..
aslınnda pek takmıyorum..
sadece dışarı çıkarken parmağıma gecırıyorum..
gıttıgım yerde çıkarıp,unutma ıhtımalımde yuksek

yüzüklerin üçü de güzel, tavsiyem 3ünden 2sini aynı anda takmanız
yani alyans + beştaş veya alyans + tektaş daha hoş görünecektir
bazen bi çifti bazen diğer çifti takarsınız
3ü birden biraz fazla görünüyor parmakta, 2isi de taşlı olunca kalabalık bir görüntü olmuş

ben de sizin gibi ince yüzükler seviyorum
Allah tamamına erdirsin

yüzüklerin 3ü de çok güzel. ben olsam 5 taşı ayrı takardım. ancak siz 3ünü bi arada takmak istiyorsanız, bence şu an taktığınız sırada takmayın. çünkü tektaş en önde ve yüksek olduğu için diğerlerini kapatmış. tek taşınızı en geriye, alyansı ortaya ve 5 taşı en öne takarsanız hepsi çok daha net gözükecektir. :21:

yaaa dikkat ettm sadece beğenmeyenler yorum yapıyor bana sanırım :1: :1:

Beğenen kimse olmuyor demek ki:31:

Konu açıyorsunuz, cevap gelmiyor bir daha açıyorsunuz.
Görüntüleniyor ama kimse cevap yazmıyor diye üzülüyorsunuz.

Sonra yapılan yorumları da beğemiyorsunuz. Herkes aynısını söylüyor işte, 3 tane yüzük aynı parmağa olur mu?
Bir de alyans ince kaldı diyorsunuz, onu da kalın alırsanız artık tırnağınıza kadar yüzük dolacak o parmak.
Zaten şu halinde bile yüzüklerin bittiği kısımdan fırlamış parmağınızın etli kısmı...

Sıralamasını nasıl yapsam da gösterişli olsa diyorsunuz, 3 yüzük aynı anda takılınca yeterince "gösteriyordur" kendini, merak etmeyin...

herkesin takıldığı nokta şu ;
bu yüzüklerin hepsi güzel ve zarif yüzükler
ama 3 tanesini üst üste takmak kaba bir görüntü oluşturuyor
en azından benim düşüncem böyle

Beğenen kimse olmuyor demek ki:31:

Konu açıyorsunuz, cevap gelmiyor bir daha açıyorsunuz.
Görüntüleniyor ama kimse cevap yazmıyor diye üzülüyorsunuz.

Sonra yapılan yorumları da beğemiyorsunuz. Herkes aynısını söylüyor işte, 3 tane yüzük aynı parmağa olur mu?
Bir de alyans ince kaldı diyorsunuz, onu da kalın alırsanız artık tırnağınıza kadar yüzük dolacak o parmak.
Zaten şu halinde bile yüzüklerin bittiği kısımdan fırlamış parmağınızın etli kısmı...

Sıralamasını nasıl yapsam da gösterişli olsa diyorsunuz, 3 yüzük aynı anda takılınca yeterince "gösteriyordur" kendini, merak etmeyin...

Ne bu şimdi? Ben üç yüzük takıyorum diye beni mi azarlıyosun yani nedir? Alınmış ki takıyorum nedir bu hasetlik anlamadm artk gerçekten bunu düşünmeye başladm. Eminim kafam kadar bi zirkon takıp yüzüğüm nasl diye sorsaydm herkes mükemmel derdi (: bu işler böyle sanırım. Bu kdr sinirlenmen de bana fazla geldi banane beğenmezsen beğenme yani bana göre en güzeli oldu ((: hasetliğin lüzumu yok. Dışarda burdaki yorumları kime söylesem bildiğin şok geçiriyolar...

Son düzenleme:
Ne bu şimdi? Ben üç yüzük takıyorum diye beni mi azarlıyosun yani nedir? Alınmış ki takıyorum nedir bu hasetlik anlamadm artk gerçekten bunu düşünmeye başladm. Eminim kafam kadar bi zirkon takıp yüzüğüm nasl diye sorsaydm herkes mükemmel derdi (: bu işler böyle sanırım. Bu kdr sinirlenmen de bana fazla geldi banane beğenmezsen beğenme yani bana göre en güzeli oldu ((: hasetliğin lüzumu yok. Dışarda burdaki yorumları kime söylesem bildiğin şok geçiriyolar...

Hasetlik yapacak kadar düşkün değilim çok şükür. Benim tektaşım "kafam kadar" gerçek pırlanta olduğu için böyle birkaç yüzük bir arada takmama gerek kalmıyor, ya alyansımı takıyorum ya tektaşımı:34: Belki ondan yadırgamışımdır 3 yüzüğü bir arada.

Madem alınmışken takıyorsunuz, artık özel günlerde takılar alındıkça üstüste takarsınız hepsini. Alınmış sonuçta, kenarda duracak hali yok ya...

Bu arada en iyisi siz kendiniz ve dışarıdaki tanıdıklarınızın selameti için buraya fazla takılmayın artık. Mazallah şok geçirmek bi süre sonra bağımlılık yapabilir...

ben kendimce 5taş ve tek taşı yan yana yakıştırmıyorum. 5 taş diğer ele takarsanız,yalnız daha güzel durur kanımca. ama illa takacaksanız tek taş en içte ,alyans ortada, en dışta da 5 taş ( of yazarken yoruldum:1:) olsa daha iyi görünür gibi geldi. 5 taş yüzük çok hoşuma gitti ayrıca....alyansın kalınlığı normal bence zaten 3ünü bir arada takıyorsun, kalın olsa rahatsız eder bence.. ben hiç takamıyorum alyansım bile fazla geliyor.. mutluluklar dilerim..

Hasetlik yapacak kadar düşkün değilim çok şükür. Benim tektaşım "kafam kadar" gerçek pırlanta olduğu için böyle birkaç yüzük bir arada takmama gerek kalmıyor, ya alyansımı takıyorum ya tektaşımı:34: Belki ondan yadırgamışımdır 3 yüzüğü bir arada.

Madem alınmışken takıyorsunuz, artık özel günlerde takılar alındıkça üstüste takarsınız hepsini. Alınmış sonuçta, kenarda duracak hali yok ya...

Bu arada en iyisi siz kendiniz ve dışarıdaki tanıdıklarınızın selameti için buraya fazla takılmayın artık. Mazallah şok geçirmek bi süre sonra bağımlılık yapabilir...

Yorum tarzınız hiç hoş değil ne öncekinde ne de şimdikinde.. Kaldı ki beni tanımazsınız etmezsiniz ne bu tavır yani? Beğenmedyseniz mutluluklar deyin geçin ki onu da dememişsiniz aksine moral bozuyosunuz... yeni nişanlıym heves etmişim koymuşum yorum bekledm ne varki? Komik (:iyi o zmaan ne mutlu size kocaman "gerçek pırlanta" tek taşınız varsa.. Benimkiler de "gerçek pırlanta" ama kafam kadar değiller işte napcaksn (: daha önce de yazdığm gibi beş taş konusunda ben ısrar etmedm sadece alındı yani bunda bu kdr sinirlenecek ne var? Sinirlecek biri varsa o da benim bu tavırlı yorumlarınız karşısında.

Son düzenleme:
ben kendimce 5taş ve tek taşı yan yana yakıştırmıyorum. 5 taş diğer ele takarsanız,yalnız daha güzel durur kanımca. ama illa takacaksanız tek taş en içte ,alyans ortada, en dışta da 5 taş ( of yazarken yoruldum:1:) olsa daha iyi görünür gibi geldi. 5 taş yüzük çok hoşuma gitti ayrıca....alyansın kalınlığı normal bence zaten 3ünü bir arada takıyorsun, kalın olsa rahatsız eder bence.. ben hiç takamıyorum alyansım bile fazla geliyor.. mutluluklar dilerim..

Evet dediğiniz gibi deneyebilirim :) çok teşekkürler...

Ben de anladim kuzum ucu nu nasil bi arada takiyorsun tektas ve bestas bir arada olmaz ki amaben ce sen cann istedik ce bi alyansinla tektasini tak bi bestasi tak.

Ben de anladim kuzum ucu nu nasil bi arada takiyorsun tektas ve bestas bir arada olmaz ki amaben ce sen cann istedik ce bi alyansinla tektasini tak bi bestasi tak.

takıyorum valla zannettiğiniz kdr abartılı durmuyor yaa çok da hoş ve zarif duruyorlar aslnda (: beştaş zaten ben burdaym die bağırmıyor o yüzden sanki alyansım daha kalınmış da tek taşla takmışm gibi duruyor.

Son düzenleme:
takıyorum valla zannettiğiniz kdr abartılı durmuyor yaa çok da hoş ve zarif duruyorlar aslnda (: beştaş zaten ben burdaym die bağırmıyor o yüzden sanki alyansım daha kalınmış da tek taşla takmışm gibi duruyor.

Anladim tektas kadar yuksek degil ben oyle dusunmustum tercih senin tai nasl hosuna gidiyorsa iyi vee guzel gunler de kullanmayi nasip etsin rabbim :) her gun birini taksan daha mi zengin gorunurdun ne :)

Anladim tektas kadar yuksek degil ben oyle dusunmustum tercih senin tai nasl hosuna gidiyorsa iyi vee guzel gunler de kullanmayi nasip etsin rabbim :) her gun birini taksan daha mi zengin gorunurdun ne :)

hahaha olabilir :)) tek taşım yüksek beş taşım ona göre daha göçük evet zaten o yüzden dedm abartılı olmuyor diye yani alyansla tek taş daha çok ön planda duruyor elimde.

bence kimseyi takma kafana. ben cok beğendim. eee sende nişanlında beğenmiş. ohh ne güzel. ama bence tektaşı basa tak inan öyle daha güzel duracaktır. bu sekilde takma fikri çok hoş. aklımda bulunsun zamanı gelince bende böyle takıcam :)

Back