How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nişanımda takılan yüzüklerim...

Tektas alyans yap. Beş tasını sol parmağına tak. Arada tek tas beş tas yap. Ucu bir arada karışmış yuzuklerının guzellıgını orselemıs. Ayırırsan zariflîklerı ortaya çıkar dıye dusunutorum.

çok teşekkürlerr ama anlamıyorum ilk takan ben değilm 3 yüzük neden ilk ben başlatmışım gibi bi hisse kapıldım şuan :1: ya da ben etrafımdan alışkınım bilmiyorumm ((:

belki de sizin orda ya da ailenizde gelenek budur takmayın yahu :)

Tektas alyans yap. Beş tasını sol parmağına tak. Arada tek tas beş tas yap. Ucu bir arada karışmış yuzuklerının guzellıgını orselemıs. Ayırırsan zariflîklerı ortaya çıkar dıye dusunutorum.

Evet mantıklı aslnda ama ben üçünü bir kullanmayı sevdiğimden acaba düz alyansı ortayamı alsam böylece tek taş ve beş taş daha çok kendini gösterebilir?

Evet mantıklı aslnda ama ben üçünü bir kullanmayı sevdiğimden acaba düz alyansı ortayamı alsam böylece tek taş ve beş taş daha çok kendini gösterebilir?

O halde düz alyansı en arkaya sonra tek tasını en one beş tasını tak. Alyans düz zaten gosterılcek bıseyı yok. Benımkınden klasik alyans yanı :) tek tasında benimki gıbı yuksek beş tasını kapatmasın ortada dursun

selamlar herkese 25 Ocakda nişanım oldu nişandan 1 hafta önce yüzüklerimizi seçtik.. alyanslarımız bölümünde paylaştm yüzüklerimizi ama kimseden yorum almadığım için ayrıca konu açmak istedim. Biz çok beğenerek aldık bir de sizlerin fikirlerinizi almak istedim nasıllar sizce?

bu arada alyansım daha kalın olsa dahamı iyi dururdu acaba onu düşünüyorum bazen ama alyansı düz ve sade istedim aynen böyle. Bir de üçünü bir takarak kullanıyorum sırası doğrumudur? ben tek taşı hep en sona diye biliyorum annem de öyle takar.

Eki Görüntüle 973317 Eki Görüntüle 973318 Eki Görüntüle 973321 Eki Görüntüle 973323

çok hoşş :) tektaş takmayı pek sevmiyorum ben. o yüzden hiç bi zaman takmiıciiiim

O halde düz alyansı en arkaya sonra tek tasını en one beş tasını tak. Alyans düz zaten gosterılcek bıseyı yok. Benımkınden klasik alyans yanı :) tek tasında benimki gıbı yuksek beş tasını kapatmasın ortada dursun

Evet dediğin gibi deneyebilirim daha gösterişli olur sanırım.. teşekkürler fikrin için... ;)

parmaklarıma yüzük yakışmadığı için aslında :) ablam yaba gibi ellerin var diyo :)

Aaaa olurmu ya tek taş her bayanın eline yakışır bence ;) ama bunu yanlış anlamayın sakın illa herkesde olacak diye birşey de yok tabiki... Çok güzel taşlı alyanslar var mesela tek taşları aratmayan. Ama ben istiyodum hayalimdi tek taş eskiden beri.. :)))

yaaa dikkat ettm sadece beğenmeyenler yorum yapıyor bana sanırım :1: :1:

çok güzeller canım güle güle kullan..ama benim bildiğim önce tek taş sonra alyans takılır..bir de ben senin yerinde olsam 5 taş olanı diğer elime takardım..ya da bazen tek taşı alyansın yanına bazen de 5 taş olanı alyansın yanına takardım 3ünü birden kullanmazdım..

Son düzenleme:
Bunu hiç istemememe rağmen muhtemelen alınacaksınız ama anlayamıyorum bazı şeylerin gelenek hale getirilmesini. Siz bize de bakmayın çevrenize de bakmayın. Her şeyi bi kenara bırakın aralayın bakalım sizin zevkiniz ne diyor? Anneniz ve görümceniz öyle takıyor diye doğrusu odur diyemezsiniz ya da biz de aynı şekilde şöyle şöyle takarız doğrusu budur diye söyleyemeyiz. Siz nasıl istiyorsunuz? Önemli olan o.

Ha fikrimi de yazayım, tektaşa aşırı bi antipatim var, pırlantaların nasıl yöntemlere çıkarıldığından az çok haberdar olduğum için ve/veya herkeste var ben de isterim mantığıyla tektaşın aşkı değil farklı şeyleri simgeleştirdiğini düşündüğüm için. Bu manevi şeyleri bir kenara bırakırsam; görüntü olarak 3 yüzüğünüz de güzel ama hep birlikte tek parmakta değil. İlla ki takıcam derseniz de bence tektaş sonda değil başta güzel

sade bir model seçerek iyi yapmışınız,beğendim yüzüklerinizi hoş gözüküyorlar:16:

diğerleri gbi bende 3. yüzüğe takıldım:27:ama almışlar işte ne güzel :21:
ilk önce tek taşı sonra alyansı takıyolar ama bende bu görüntüyü sevmiyorum bide alyansım geniş olduğu için ikisinide takınca parmağımı kapatamıyorum rahatsız ediyo beni o yüzden ayrı alyansımı sağa takıyosam tek taşımı da sol elime takıyorum tek taşımı zaten her zaman kullanmam özel günde falan işte

Tektaşın çok zarif ve şık canım, beştaş ile takım gibi ve şık olmuş. güle güle huzurla kullan :)

Yüzüklerinizin her biri gayet şık ve güzel. Ancak bende herkes gibi üçünün de bir arada olmasına takıldım. Benim bildiğim 5 taş + tek taş beraber takılır, ya da tek taş+alyans takılır. Bir de tek taş ve 5 taş farklı galiba, takım değiller yani. Tek taşınız yüksek V kesimlerden ancak 5 taş yanında fazla gömülü kalmış. Yani fotoğraftan gördüğüm kadarıyla, çekim açısı da etkili olabilir tabi ki.

Ben günlük hayatta önce tek taşımı sonra alyansımı takıyorum. Beş taşımı ise özel zamanlarda tek taşımla beraber takıyorum. Önce 5 taş sonra tek taş şeklinde.Zaten bence; 5 taş pırlanta ise, günlük hayat için fazla gösterişli oluyor. Şuan yeni nişanlı olmanızdan dolayı hevesiniz olabilir onu anlıyorum ancak, ben bu şekilde birini görsem görmemişin pırlanta yüzüğü olmuş ne bulursa takmış derim. O yüzden 5 taş yüzüğünüzü özel günlerde alyansınızın yerine kullanırsanız daha iyi olacaktır.

Mutluluklar diliyorum şimdiden.

Yüzüklerinizin her biri gayet şık ve güzel. Ancak bende herkes gibi üçünün de bir arada olmasına takıldım. Benim bildiğim 5 taş + tek taş beraber takılır, ya da tek taş+alyans takılır. Bir de tek taş ve 5 taş farklı galiba, takım değiller yani. Tek taşınız yüksek V kesimlerden ancak 5 taş yanında fazla gömülü kalmış. Yani fotoğraftan gördüğüm kadarıyla, çekim açısı da etkili olabilir tabi ki.

Ben günlük hayatta önce tek taşımı sonra alyansımı takıyorum. Beş taşımı ise özel zamanlarda tek taşımla beraber takıyorum. Önce 5 taş sonra tek taş şeklinde.Zaten bence; 5 taş pırlanta ise, günlük hayat için fazla gösterişli oluyor. Şuan yeni nişanlı olmanızdan dolayı hevesiniz olabilir onu anlıyorum ancak, ben bu şekilde birini görsem görmemişin pırlanta yüzüğü olmuş ne bulursa takmış derim. O yüzden 5 taş yüzüğünüzü özel günlerde alyansınızın yerine kullanırsanız daha iyi olacaktır.

Mutluluklar diliyorum şimdiden.

Aslında üçü birden takım gibi duruyor yani soranlar birleşikmi tek yüzükmü bu falan diye soruyolar bana... bi de zaten beştaşım öyle ben burdayım diye bağırmıyorki o yüzden üçü birden zannettiğiniz kadar abartılı gözükmüyor fotoğrafta bilmiyorum çekimdenmi neden öyle ama zaten alyansımı da beyaz altın istediğmden üçü sakil bir görüntü çıkarmıyor ortaya... bana göre düz alyansın yeri ayrıdır beş taşın ayrıdır hem yeni nişanlıym blmiyorum kutusunda durmasındansa neden elimde durmasın diyorum... ayrıca nişanlım alınır hepsini takmazsam kayınvalidem de aynı şeklde. Hepsi bir neden takılmıyor diye düşünürlerse üzülürüm bu sefer... teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bunu hiç istemememe rağmen muhtemelen alınacaksınız ama anlayamıyorum bazı şeylerin gelenek hale getirilmesini. Siz bize de bakmayın çevrenize de bakmayın. Her şeyi bi kenara bırakın aralayın bakalım sizin zevkiniz ne diyor? Anneniz ve görümceniz öyle takıyor diye doğrusu odur diyemezsiniz ya da biz de aynı şekilde şöyle şöyle takarız doğrusu budur diye söyleyemeyiz. Siz nasıl istiyorsunuz? Önemli olan o.

Ha fikrimi de yazayım, tektaşa aşırı bi antipatim var, pırlantaların nasıl yöntemlere çıkarıldığından az çok haberdar olduğum için ve/veya herkeste var ben de isterim mantığıyla tektaşın aşkı değil farklı şeyleri simgeleştirdiğini düşündüğüm için. Bu manevi şeyleri bir kenara bırakırsam; görüntü olarak 3 yüzüğünüz de güzel ama hep birlikte tek parmakta değil. İlla ki takıcam derseniz de bence tektaş sonda değil başta güzel

aynen benim zevkim de üçü bir diyor başkalarından gördüğm için değil ama ben 3 yüzük ilk defa takan değilim çok gördüm etrafımdan... aldığmız zaman da zaten takım olucaklar ne güzel diye düşünmüştüm. Haklısınız herkes kendi zevkine göre karar vermeli bence de...

Son düzenleme:
çok güzeller canım güle güle kullan..ama benim bildiğim önce tek taş sonra alyans takılır..bir de ben senin yerinde olsam 5 taş olanı diğer elime takardım..ya da bazen tek taşı alyansın yanına bazen de 5 taş olanı alyansın yanına takardım 3ünü birden kullanmazdım..

çok teşekkürlerrr.... :16:

Çok güzeller aşkla kullanın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:nazar:Klasik alyans gayet güzel senelerce modasıda geçmiyor tektaşınızın yanına yakışır beştaşı da diğer parmağınızda takarsanız kalabalık görünmez ayrı ayrı farklı havaları var zaten çok güzeller:12:

Back