How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nişanımda takılan yüzüklerim...

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
selamlar herkese 25 Ocakda nişanım oldu nişandan 1 hafta önce yüzüklerimizi seçtik.. alyanslarımız bölümünde paylaştm yüzüklerimizi ama kimseden yorum almadığım için ayrıca konu açmak istedim. Ben çok beğeniyorum bir de sizlerin fikirlerinizi almak istedim nasıllar sizce?

bu arada alyansım daha kalın olsa dahamı iyi dururdu acaba onu düşünüyorum bazen ama alyansı düz ve sade istedim aynen böyle. Bir de üçünü bir takarak kullanıyorum sırası doğrumudur? ben tek taşı hep en sona diye biliyorum annem de öyle takar.

$45754854.jpg $955960863.jpg $7574574857.jpg $400591_10152180014823967_733860322_n.jpg

yaaa ama ben konu açtığmda hep görüntüleniyor ama hiç yorum yapılmıyor :(((

o zaman ilk yorumu ben yazayım :34: 3 tane yüzük neden?? benim sadece alyansım ve tektaşım var.. ben önce tektaşımı ardına alyansımı takıyorum.. sırası doğru mu bilmiyorum ama ben öyle daha rahat kullanıyorum :31:bu arada hayırlı olsun.. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah..

şöyle söyleyeyim aslında beştaş hesapta yoktu alyans ve tektaş olcaktı sadece ama aldığmz yer indirim yapmıştı o yüzden çok uyguna geldi hepsi öyle yapalım dedik... teşekkür ederim... :34:

3 yüzüğe sahip çıkmak zor olmuyor mu :1:
Ben 2 günde bir yüzük ararım evde :9:
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin :16:
Bu arada tektaşı ben de en sona takıyorum, nedenini bilmiyorum daha hoş geliyor gözüme.

Son düzenleme:
ben beğendim güle güle takının. sıkılırsanız farklı şekillerde felan takarsınız iyi olmuş böyle bence

Yok hayır bütün gün elimde oldukları için ve akşama da kutularına kondukları için zor olmuyor (((:

hepsi aynı anda denk geldi evet çünkü biz söz yapmadık direk nişan oldu. Olmuşken hepsi de takıldı. Bilmiyorum değiştirmem evlenince herhalde belki alyans değişebilir o çok ince kalıyor sanki...

Son düzenleme:
Ucu bir arada olmamis. Alyansin yaninda diger ikisini ayri ayri kullanabilirsin ama ikisi ayni anda olmamis canim.

Yuzuklerin guzel.mutlulukla kullan.

şöyle söyleyeyim aslında beştaş hesapta yoktu alyans ve tektaş olcaktı sadece ama aldığmz yer indirim yapmıştı o yüzden çok uyguna geldi hepsi öyle yapalım dedik... teşekkür ederim... :34:

eğer her zaman 3 ünü bir arada kullanacaksanız alyansınızın kalınlığı normal bence :34:

Ucu bir arada olmamis. Alyansin yaninda diger ikisini ayri ayri kullanabilirsin ama ikisi ayni anda olmamis canim.

Yuzuklerin guzel.mutlulukla kullan.

teşekkür ederim ama aslında üçlü takılır bunlar ben öyle biliyorum görümcem de aynı şeklde tek taş alyans ve beş taş takıyor. Zaten görenler takımmı diye soruyor bi siz aynı anda olmamış diyorsunuz ama saygı duyarım tabikiii... :34:

teşekkür ederim ama aslında üçlü takılır bunlar ben öyle biliyorum görümcem de aynı şeklde tek taş alyans ve beş taş takıyor. Zaten görenler takımmı diye soruyor bi siz aynı anda olmamış diyorsunuz ama saygı duyarım tabikiii... :34:

Ben de ilk kez gördüm 3'ü birden, ama tabi ki takan takar banane :1:
Bu arada alyansın ince değil, gayet güzel duruyor, sade ve zarif :16:

tek taş ve beştaş aynı anda takılır cunku beştaş alyans olarak kullanılır

5 taş zaten alyans olarak kullanılır dolayısıyla su an parmagınızda iki tane alyans var

evet beş taş da alyans olarak geçiyor biliyorum ama hani alınmışken kutusunda durmasını istemiyorum onun da... bir de yeni nişanlıyım o yüzden üçünü bir kullanıyorum şuan. Dediğim gibi annem ve görümcem de aynı şekilde 3 yüzük kullanıyorlar... Onların da iki alyansı bir tek taşı var bu durumda. Şimdilik böyle kullanıyorum bakalm ilerde belki sadece alyans ve tek taş olur özel günlerde beş taş takarım...

Son düzenleme:
Ben de ilk 3 alyans sizde gördüm ama olabilir neden olmasın paşa gönlünüz nasıl isterse yani :34:
Bu arada bence alyansın çok güzel ve zarif, zaten şu yeni biçim kalın ve kaba olanları beğenmiyorum ben bir de altın olanları :27:
Bu süper :)

Ben de ilk 3 alyans sizde gördüm ama olabilir neden olmasın paşa gönlünüz nasıl isterse yani :34:
Bu arada bence alyansın çok güzel ve zarif, zaten şu yeni biçim kalın ve kaba olanları beğenmiyorum ben bir de altın olanları :27:
Bu süper :)

çok teşekkürlerr ama anlamıyorum ilk takan ben değilm 3 yüzük neden ilk ben başlatmışım gibi bi hisse kapıldım şuan :1: ya da ben etrafımdan alışkınım bilmiyorumm ((:

Back