• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanımda hediyelik olarak neler dağıtabilirim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
nişanımda hediyelik olarak neler dağıtabilirim farklı birşeyler olsun güzel olsun istyorum ilgilinizi çeken hoş şeyler vamı kızlar.

kurabıye , kavanoz içine badem şekeri konulabılır, lavanta kesesı ben lavanta kesesı yapmayı dusunuyorum kalabalık olursak

ben magnet gibi kullanılabilen lavanta keseleri sipariş ettim.gayette uygun fiyata.üstü falan da süslü hoşuma gitti.ama farklı şeyler arıyorsan ikinizin isminin işlendiği mendil ve havlular olabilir.

ben magnet gibi kullanılabilen lavanta keseleri sipariş ettim.gayette uygun fiyata.üstü falan da süslü hoşuma gitti.ama farklı şeyler arıyorsan ikinizin isminin işlendiği mendil ve havlular olabilir.

tatlım resmi varmı bakabilirmiyim.bizim dışarda olucak nişanımız 200 tane yaptırmam lazım en az

Ben butik kurabiye yapıcam isim yazan üzerinde. Sana da yardımcı olabilirm canım özelden konuşabiliriz :34:
Şunun gibi :16:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 244
merhabalarr yeni katıldım aranıza nişan süsü ararken başlığı görünce atladım ve kelebeklere bayıldım zatenn zaafım var bu figüre:) ve hangi siteden alındığını öğrenmek istiyorum mümkünse:))

Back