Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişannişanımda hediyelik olarak neler dağıtabilirim
ben magnet gibi kullanılabilen lavanta keseleri sipariş ettim.gayette uygun fiyata.üstü falan da süslü hoşuma gitti.ama farklı şeyler arıyorsan ikinizin isminin işlendiği mendil ve havlular olabilir.
ben magnet gibi kullanılabilen lavanta keseleri sipariş ettim.gayette uygun fiyata.üstü falan da süslü hoşuma gitti.ama farklı şeyler arıyorsan ikinizin isminin işlendiği mendil ve havlular olabilir.
yüklemeyi becerebilirsem az sonra yükleyeyim canım 50 tanesini 32 liraya aldım.internetten almıştım elime ulaştı ve inan ki resimden çok daha güzeller:)
merhabalarr yeni katıldım aranıza nişan süsü ararken başlığı görünce atladım ve kelebeklere bayıldım zatenn zaafım var bu figüre:) ve hangi siteden alındığını öğrenmek istiyorum mümkünse:))
merhabalarr yeni katıldım aranıza nişan süsü ararken başlığı görünce atladım ve kelebeklere bayıldım zatenn zaafım var bu figüre:) ve hangi siteden alındığını öğrenmek istiyorum mümkünse:))