• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanım:)

Albümlere bakmak için giriyoruz sonuçta bu bölüme ve bu topiğe.. Resimlerinin aynı zamanda nişan kıyafetleri bölümünde olduğunuda sen söylemeden bilemezdik öyle değil mi..
Resim yüklemeyide danışsaydın yardımcı olurduk her birimiz zaten....

cnm bnmmm resim yüklemeyi biliyorum ama dünden beri hata veriyorrrrrrr pc zaten o bölümü açalıı 3 gün olduuuuu..niye hemen sileyim :):):) hem bidaha bana öyle kızma:):):):)

Kızmadım tatlım estafurullah ya ama bi hevesle resimlere bakıcam diye topiğe dalıyorum bakıyorum resim yok gıcık oluyorum :)

ehuehuehuehu:):):):kız aynen bende çok sinir oluyorumdaaa vallahi sorun verdii du bidaha yüklemeye çalışayımm:)senden korktum belkim olur:):):):):)

dedigin siteden yaptım cnm inş görünüodur resim .:)

ayyy sgl cnmmm bnmm begenmene sevindim:))))))))))))))))9

çok güselmişş kıyafetinn canımm.allah tamamına erdirsinn:nazar:

aminnnnnnnn...sgl cnm bnmmmm..allah herkesin gönlüne göre versin inş:)

stüdyo resimlerinizide ekleyecektiniz

onları ne zaman ekleyeceksiniz acaba merak etttimde:)))

Elbisenin modelide rengide çok güzelmiş canım.
Benimde hiç aklımdan geçmeyen bir renkti bu ama galiba nişamımda bende buna benzer bir renk giyeceğim..
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirir inşallah..

stüdyo resimlerinizide ekleyecektiniz

onları ne zaman ekleyeceksiniz acaba merak etttimde:)))
cnmmmm albümü falan aldık ama adam öyle bi cd yapmışki slayt şeklinde üzerinden resim alamıyorum malesef...bakalımmm foto makinasından çektim ama iyi çıkmadı en iyi şekliyle ekliycem inş:)

Elbisenin modelide rengide çok güzelmiş canım.
Benimde hiç aklımdan geçmeyen bir renkti bu ama galiba nişamımda bende buna benzer bir renk giyeceğim..
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirir inşallah..

aynen cnmm bende hiç bakmasdım bile bu rengeee aklımda yeşil,sarı,kırmızı bu 3 renk vardııı:)o an giyince fikrim deişti:)valla insan en kötü şeyi giyse bile o gün mükemmel oluyor:)

Back