• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanım:)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
resimler net deil ondan rengi tam böle deil koyu turkuaz elbisenin rengi:)aklımın ucundan geçmeyen bi renkti ama giyince güzel oldu sanırım:)

Son düzenleme:
ayyyyyy begenmene sevindim cnmm..normalde elbise giyen saçını topuz yapan biri deildim herkes çok şaşırmışı:)studyo resimlerim gelse rengi daha iyi çıkmış elbisenin:)

kıyafetini çok beğendim çünkü benim nişan elbisemin aynısılülülülülülü

ama benimkinin rengi biraz daha koyuydu yada sizinki flaştan dolayı parlamış

Allah tamamına erdirsin:nazar:

cok hoş muş kıyafetin

tebrikelr canım allah tamamını erdirsin a.s.

Rengıde modelıde Çok hoŞŞŞŞ

rengı ve modelı cok guzelmıs elbısenın canım... Allah mesut etsın..

Allah mesut etsin insaallah, cok güzel elbisen...........

çok hoş nem saçlarınıda gördüğüm için çok beğendim :kedi: çokkk mutluluklar dilerim
Gelinliklede görürüz inş. :1hug:

canım çook güzel görünüyorsun keşke hepsini görseydik.mutluluklarzemuszemus

teşekkürler kıslar:)begenmenize sevindim..darısı tüm isteyenlere inş:)elbisenin rengi daha koyu ışıktan dolayı öle çıkmış.:)

Arkadaşım madem sileceksin neden ekliyorsun albüm bölümüne? O zaman profilinde albüm açsaydın..

Arkadaşım madem sileceksin neden ekliyorsun albüm bölümüne? O zaman profilinde albüm açsaydın..

resim görünmüyordun ondan sildimmmmm.kaç kez yükledim olmadııııı....ayrıca aynı resim nişan kıyafetleriii bölümünde duruyorr..silcek olsam ordan da silerdimmmmm!!!!!!!

Back