Nişanım var ve kırmızı renk elbise aldım sizce kırmızı olur mu ??

Bende öyle düşünüyorum ama dışarıdaki yorumlar farklı olunca tereddüt ediyor insan maalesef ki

Teşekkür ederimm Kesinlikle öyle katılıyorum dediklerinize öyle olmak da istemiyorum. Kırmızının ruhu gerçekten başka güç veriyor sanki bana. Çok beğenerek aldım bende ama insan bazen farklı bir göz farklı bir fikir istiyor

nisanda beyaz abiye bir bana mi sacma geliyor? cogu kisinin söz- nişan fotosu nikah fotosu gibi. ben de onlari beğenmiyorum.
elbise biraz iddiali ama 4 gün kaldiysa yapacak bir sey yok:)
Aileler gösterişi seviyor biraz o yüzden öyle tercih ettim. Çok abartılı da değil diye düşünüyorum evde olacak ama 100 kişi gelecek kalabalık olacak yani. Nikah beyaz düğün beyaz bir renk olmalı diye düşündüm. Kırmızıyı seviyorum birde dinimizce de caiz olan bir renk içinde güçlü cesaretli iyi hissettiriyor

Rengi çoookkk güzel bence güle güle giyin

İsteyenin istediği yerde istediğini giymesi taraftarıyım ben. Elbise iddialı ve güzel. Taşımak da önemli tabii. Boyun biraz uzunsa ve zayıfsan doğru saç ve makyajla güzel durur.
Zira şuan bu boy kiloyla ben giysem gıda boyasıyla renklendirilmiş tavuk sucuğu gibi dururum.

dince caiz olmayan bir renk mi var ki?
insallah eviniz büyüktür, dizilerdeki konaklar gibidir ya da bahceniz vardir. bizim evde bayramda 20 kisi gelse oturacak yer bulamiyoruz. ablamin sözüne annem kardeşlerini ve kuzenlerinden bazılarını cagirmisti , oyle kalabalik olmustu ki hicbirsey duyamadan aldilar verdiler kizi . umarim sizinki guzel gecer
kirmizi da maden sevdiğiniz bir renk iyi yapmışsınız alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…