Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar cumartesi nişanım var ama makyaj konusunda kafam çok karışık çok abartı birşey istemiyorum palyaço gibi olmaklda istemiyorum kuaförüme güveniyorum ama yine soru işaratlerm var bana bir kaç öneride bulunur musunuz?elbise bu saçda bu kızlar makyaj nasıl olmalı
göz makyajın bence hafif olmalı çünkü elbise gayet şatafatlı.fotoğraftaki gibi siyah sürmeli olabilir.ama bilmiyorum valla hiç göz makyajı yapamam anlamam.o yüzden gözlerine bir önerim yok.ancak rujun kesinlikle açık pembe olmalı,çünkü lacivert kıyafete açık pembe ruj o kadar güzel duruyor ki...cırt pembe değil,nude pembe değil veya fuşya değil bildiğin soft açık pembe süper olur.ruj konusu tam benim alanımdır bu arada
göz makyajın bence hafif olmalı çünkü elbise gayet şatafatlı.fotoğraftaki gibi siyah sürmeli olabilir.ama bilmiyorum valla hiç göz makyajı yapamam anlamam.o yüzden gözlerine bir önerim yok.ancak rujun kesinlikle açık pembe olmalı,çünkü lacivert kıyafete açık pembe ruj o kadar güzel duruyor ki...cırt pembe değil,nude pembe değil veya fuşya değil bildiğin soft açık pembe süper olur.ruj konusu tam benim alanımdır bu arada
hafif olcak cnm bende öyle istiyorum ruj kullanan bi insanım değilim zaten soft renk kullanırım kullanırsam. ama göz makyajı bilmiyorum bende çok anlamam makyajdan
kızlar cumartesi nişanım var ama makyaj konusunda kafam çok karışık çok abartı birşey istemiyorum palyaço gibi olmaklda istemiyorum kuaförüme güveniyorum ama yine soru işaratlerm var bana bir kaç öneride bulunur musunuz?Eki Görüntüle 961964 Eki Görüntüle 961968 elbise bu saçda bu kızlar makyaj nasıl olmalı