Nişan Nisanım olucak kurban bayramında ama fikir almaya ihtiyacım var?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

didos1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
39
0
16
Bursa
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ,
Kurban bayramında nişanım olacak biraz mecburi bir nişan tabiki istiyorum ama ailemden kardeşimi ve babamı sekiz ay arayla kaybettim babamın vefatının üzerinden dört ay geçti o yüzden yüreğim buruk ve yarım bir şekilde kalkışıyorum bu işlere ve nişanımın evde oynama falan olmadan sadece yüzük keserek yapmayı düşünüyorum. Ama tabi neyi nasıl yapıcağımı bilmiyorum insanlar tuhaf karşılar mı oynama olmamasını?

öncelikle başınız sağolsun.
insanların ne diyeceğini umursamayın.
babanızın daha yeni vefat ettiğini bilen biri aa neden oyun yok diye konuşaksa da kendi bilir.
oynamalı yapsanız da zaten bu sefer aaa babası daha yeni öldü göbek atıyorlar diyenler de çıkar.
siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.
şunu unutmayın ki babanız bu en özel gününüzde sizin çok mutlu olmanızı isterdi.
içinizden oyun olması gelmiyorsa oynamayın.
ama yüzükleriniz takıldıktan pastanız kesildikten sonra müstakbel nişanlınızla bir şarkılıkda olsa küçük bir dans edebilirsiniz bence.

ya da aceleniz yoksa biraz daha bekleyin
1 sene geçsin en azından nişanınızı sonra yapın.
neden mecburi olduğunu bilemem tabi ama erteleme şansınız varsa erteleyebilirsiniz .

başın sağolsun canım.
zor bir durum gerçekten Allah sabır versin.
benimde nişanım bu cumartesi olacak inşallah evde yapıyorum dışarıda olmasını istemedim.
evde olunca da en iyisini en güzelini yapayım diye düşündüm.
ben hazırlıklarımı yazayım belki fikir olur senin için.
-nişan süsleri hazırlattım mıknatıslı çerçeve dağıtacağım.
-evin giriş kapısını tüllerle süslemeyi düşünüyorum bir de ufak afiş bastırıyorum.
-evin iç kapılarını da mümkün olursa tüllerle süsleyeceğim.
-bizimkisi kalabalıkk olacağı için (80 kişi) tabak ve çatalları hazır aldım porselene benzeyen mika tabaklar aldım kenarları gümüş desenli çatallarda gümüş görünümlü, peçeteleri de elbisemle aynı renk aldım.
- keseceğimiz pastayı şeker hamurundan yaptırıyorum ufak olacak misafirlere dağıtmak içinse tek kişilik yuvarlak pastalardan sipariş verdim.
resimleri koyuyorum incelersen belki sende kendine göre farklı birşeyler yapabilirsin.

Basiniz sag olsun allah sabir versin... Bencede mumkun ise biraz daha erteleyin derim ama erteleme gibi imkaniniz yoksada bencede oynamali olmasin derim. O evden cenaze cikali cok az olmus 4 ay cok bir sure degil....

Benim nisanimda oynamali olmadi Depremde cok kisiyi kaybetmistik cunki, ki ustunden 7 sene gecmisti ama oynamali yapamadik.

Ev 80 kişi alıcak mı?

Merhaba didos1,

evimiz geniş isteme söz birarada olmuştu yine 80 kişi kadar vardı salonumuz büyük o yüzden sorun olmuyor.
ben bu çerçeveleri izmitte şennur nikah şekeri diye bir yer var orada yaptırıyorum.
sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama internetten de sipariş alıyorlar ya da bulunduğun şehirde de araştır vardır belki.

cnm seni çook iyi anlıyorum ablam annemin vefatından bir sene sonra nişanlanmıştı ozaman bile eğlenceli bişiler yapmak içimizden gelmemişti evde sade bir tören yapıldı yüzük takıldı pasta kesildi falan ama sen istediğin gibi yap dört ay daha çok yeni allahım peygamber sabrı versin başınız sağolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…