- 29 Mayıs 2018
- 6
- 1
-
- Konu Sahibi Betulsenad
Bu kadar olmasada bende aynı sorun var.
Acayıp cimriler. Hatta bana bohca dıye getırdıklerını herkesın ıcınde fıyatını soyleyıp bu kadar para verdım haa dedı.
Ben susuyorum kendı gorgusuzlugu. Benım degerımı onlar ölçcek degıl.
He deyıp gecıyorum.benım ıcın nişanlım onemlı.onunla gecınmem onemlı.gerısını cokta takmıyorum artık.cunku almıyolarlar.kendısı yuzume soyledı istesende almam dıye.
Bende zaten kımseden bıse ıstemem. Bıseyı alıcagı zamanda ucuzuna kacıyor.Ucuzunu alıcagını zamanda alma ıstemıyorum dıyorum. Kendım alıyorum ne gerekıyorsa. Kendını sıkıntıya sokma boşver.
Bana da ıstemede aldıkları cıcegın cıkolatanın fıyatnı soyleyıp durdular. Artık dınlemıyorum.konuyu degıstıroyrum ya da he deyıp gecıyorum. Bı sure sonra onlarda susuyoe halıyle.
Beklentılerımı sıfıra dusurdum artık.bana getırdıklerı bohcada da ahım şahım bırsey yok eksık hersey.
Bana bulaşmasın laf etmesin birşey ıstemıyorum valla :) zaten karısmaz da bana iyi yonlerıne bakarak devam edıyorum
Eşimle evlenmeden önce böyle görgüsüz bir ailenin oğluyla nişanlanmıştım. Tur şirketleri vardı sürekli Bi havalar biz istersek ankaranın yarısını satın alırızlar bilmem neler ki bizde bu kadar maddiyat konuşmak çok ayıptır. Ayrıca size alınanların üçte biriydi neredeyse aldıkları da. Her geldiklerinde babam kıpkırmızı oluyordu sinirden kp adayı için evden kovacak görgüsüzü de terbiyem müsaade etmiyo diyordu. Ne yapsam ne etsem diye düşünürken çocuk psikopatlık derecesinde kıskanç çıktı (görücü usulü olduğu için çok tanıyamamışım, boşluğuma denk geldi :)) ). Ben de bu vesileyle hoopp şutladım. Babam da aferin kızım en iyisini yaptın bu manyaklarla hayat geçmezdi sakın üzülme dedi. Neden üzüleyim baba etraftakilerin çenesini çekmek istemiyorum sadece dedim yoksa çok mutluyum. Hiç kimse Bişey diyemez ben herkesin ağzının payını veririm dedi. Ay konu dışına çıktım baya uzattım..
Velhasıl kelam bunlarla ömür geçmez gerçekten tekrar düşünün derim hayatınızı mahvetmeyin bence.
O bizde yok şu bizde yok deyip bohça bile eksik geliyorsa merak ettim nereli olduklarını
Orayı kaçırmışım kusura bakma