Nişanım-Dış Mekan fotoğraflar

çok hoş görünüyorsunuz.
ömür boyu mutluluklar dilerim

Hersey o kadar birbirine uymus ki, mekan, elbise, sac, taki ve en önemli ciftin birbirine uyumu, Allah tamamina erdirsin.

benim nişanlığımın hemen hemen aynısı sadece renk ve omuz bölümü farklı çok güsel olmuşsunuz allah tamamına erdirsin

Sağolun kızlar, çok güzel yorumlar eklenmiş, hepinizin eline sağlık :)
Bende dış mekan çekim işini seviyorum.
Benim bir şansım da bir arkadaşımızın fotoğrafçı olması yani fotoğraf çekimi "bizbize" oldu o da rahat olmamızı sağladı, resmen eğlendik çekimlerde. Öyle zorla verilmiş pozlarımız olmadı. Açıkçası ben studyoda yapay surat ifadelerimi aşamıyorum, kasılıyorum resmen. Böylesi çok daha iyi :)

Nişanım ilk planda evde olacaktı ben de onun için bu elbiseyi almıştım aslında.
Sonra plan değişince yoğun istek üzerine değiştirdim biraz daha gösterişli olması için,
yorumlardan anlıyorum ki iyi yapmışım :)
İlk aldığım elbiseyi de geçen hafta en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününde giydim, içimde kalmadı :)
Evde nişan düşünenlere fikir olabilir özellikle diye ekliyorum. Evde yere değen bir elbise tercih etmek istemedim çünkü kalabalık ve dar mekanlarda ayağıma dolanmasından korktum.
Herkese mutluluklar...

Eklentiler

• $SDC10878.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 59
allah mutluluğunu daim etsin canım çok güzel olmuşun bencede iyiki elbiseni değiştirmişin.....

cok hoş cıkmıs fotolar tebrık ederım dılerım hersey gonlunuzce olur...
dıs mekan olarak nereyı tercıh ettınız aceba?..

çok yakışmış allah mutlu etsin :)) prenses gibi olmuşun

kıyafetine....rengine ve fiziğine bayıldım canım maşallah........Allah tamamına erdirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…