Nişanım-Dış Mekan fotoğraflar

Canım büyük resim koyma şansın var mı? Elbiseni daha yakından görmek istiyorum da çok güzel hem bizlere de fikir olur..

Resimleri ben büyütemiyordum ama sesin duyulmuş büyümüşler :)
Ben senin için biraz daha detay fotoları ekleyebilirim..
Kolun ortasında taşlar vardı. Normalde iki kat fırfırfı, alt katı daha geniş ama ben
boynuma değen şeyler konusunda hassasım biraz ben içe gelen fırfırı dışa doğru katlatıp
diktirdim.

Eklentiler

• $etek.jpg
    $etek.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 41
  • $kol.jpg
    $kol.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $kuyruk.jpg
    $kuyruk.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
Çok teşekkür ederim daha yakından gördüm :) Sana da çok yakışmış. Tekrar mutluluklar...

Ben teşekkür ederim.
Tüm iyi dilekler, güzel yorumlar için tekrar teşekkürler herkese.
Elbisenin rengi mercan diye geçiyor kızlar, ben bu elbiseyle öğrendim rengi :)

cokguzel olmusunz oncelıkle elbısenızı nerden aldınız yakında benımde nısanım olacak ve fıyatını yazrsanız sevınırım

elbisenin rengide harika modelide tabii sizde mutluluklar bir ömür boyu.. :)

çok şık bir elbise....a.s

çok beğendim modelini...rengi nar çiçeği sanırım...ben daha koyu kırmızıyı sevdiğim için renk pek hoşuma gitmedi...ama model çok hoş...

aynı zamanda saç modelinide beğendim...tek omuzlu elbiselere bu tür saç modelleri çok yakışıyor..benimde tek omuzdu nişan elbisem aşağı yukarı böyle bi model yaptırmıştım saçımıda....

mutluluklar dilerim:nazar:

Tek kelimeyle muhteşem görünüyorsunuz .41 kere maşallah:nazar:
Allah tamamına erdirsin tebrik ederim cnm.

Teşekkürler yeni yorumlara...
Elbisemi tesadüfen bir moda evinde gördüm. Dikilmiş ama bedeni ayarlanmamıştı, üstüme oturttular sadece. Fiyatı 350 liraydı, rengi mercan, kumaşı paris tafta imiş ben pek anlamam ama öyle demişti :)
Etek kısmı içerden tüllerle kabartılmıştı, göğsünde kap vardı yani üste tekrar çamaşır giymeme gerek kalmadı ki bence rahatlık. Askının olmadığı taraftan kol altıma lastik koydular, kaymasın potluk yapmasın diye, böyle bi sorununuz varsa siz de bu şekilde çözebilirsiniz. Mutluluklar dilerim....

elbisen kadar saç modelinde çok hoş olmuş. rabbim tamamına erdirsin. keşke yüzünüzüde görseydik. merak ettim.

Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
Alisim365 isteğini üzülerek gerçekleştiremiyorum.
Amin bu arada, kısmetse tamamına erdiğinde de düğünden fotoğraflar paylaşıcam sizinle :)

Back