Kızlar benim nişan Nisan ayında olucak çok az kaldı. Benimde aşkımın ailesi kalabalık. Ama ben evde olmasını istiyorum. Küçük bir yer bile kiralasan dünya para istiyorlar hem.Bizimkilerinde durumu belli. Onun yerine evime alırım bi sürü şey diye düşünüyorum.
Ablamın var kocaman evi terası. Onunla önceden konuştuğumuzda Burada yaparız dedi. Şimdi iş ciddiye binince Nişanının Babamın evinde olması gerekiyor dedi. Ben aşkımın ailesi kalabalık falan deyince evi kirlenir diye düşündü herhalde. Ne dersiniz?
Ben kimseden birşey istemiyorum zaten. Ondan da istemedim kendi söyledi sonra kendi vazgeçti:))
Alındım aslında inanın...
Nişanın aile arasında sıcak bir ortam içinde olması taraftarıyım bende. Ama o da birini çağırsak birini çağırmasak alınırlar diyor.Evde olacağını belirtirsek anlayışla karşılarlar herhalde.
Onun ailesinde Nişan için mekanlı yerler tutuluyormuş sanırsam. Ama bizimkiler tutamaz işteBende zorlamak istemiyorum
Onun Teyzelerinden dayılarından amcalarından birer tanesi gelebilir diye düşünüyorum bende.15-20 kişi istiyorum. Bizim aile çok kalabalık değil zaten.Düğün değil ki bu cümbür cemaat tüm akrabalar gelsin. Kesinlikle evde olmasını istiyorum ben kendi fikrim bu yani. Bende cok heyecanlıyım sinem.opuyorumnanaktan
canım seninle aynı durumdayız benimkide 6 kardeş.. biz evde yapıcaz ama farklı şehirlerde olduğumuz için.. yani sadece büyük abisi annesi yengesi ve kendisi gelicek bizdende teyzemler amcamlar felan olucak yine..nişanımı evdemı dısardamı yapmalıyım karar veremedım.erkek arkadasmın aılesı cok kalbalık 9 kardesler bende sadce dayım teyzelerım amcam falan yakın aılem olucak ne yapmalıyım evde yapanlar akıl versın rahat 50 kısı oluruz fazlasını bılmıyorum lütfennn akıl verinnn
bnimde nişanım evde oldu.ve rahat 50 kişi vardık.ev 3+1 bizimde.ama süper süperr di yani.hiç dışarıya gerek duymadık çok masraflı olurdu.sadece yakn akrabalarla 50 kişiydik biraz kalabalık oldu ama yine hopladık zıpladık eğlendik walla cümbürcemaat.öle ve filanda çok batmadı.millet otrup izlio sadece evi batrck bir durum olmadı hiç.sadece normal temzliğimizi yaptık bitti geçti.annm gelen misafirlerede lokum-kolonya-içecek ve hazr kek ikram etti.herkeste memnundu.saat 12 gibi bitrdk nişanımızı ve arkdaşlarımzla 12 den sonra gece eğlenceye çıktık.orda saat 5 e kdr devam ettk.bnce sizde böyle yapablrsnz.ev battıydı şu olduydu hiç canını sıkma bugnlerin bidaha geri gelmick.bırak aileler düşünsün bunları.siz bu tatlı heyecanların tadını çıkarın nişanlınızla şimdiden mutluluklar canım..
ya evein batması falan hıc onemlı degıl batıcaksa batar onemlı olan o gunden bısey anlıyabılıcekmıyım:)benım sıkıntımo 3+1 ama mutfak o kadar buyuk degıl benım yatak odamda aynı sekılde yanı bı oturma odası var oturlucak karsı taraflada konusup tam bı sayı aldıktan sonra kesınlestırırım dıyorum ama dedıgım gıbı dısarısı bana cok soguk ve dısarda yapılan nısanlar dugun gıbı oluyo yemeklı olucagı ıcındde ıyıce o hava olucaktır uykularım kacmaya basladı ben bu kadar zorlanıcagımı dusunmemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?