Kızlar benim nişan Nisan ayında olucak çok az kaldı. Benimde aşkımın ailesi kalabalık. Ama ben evde olmasını istiyorum. Küçük bir yer bile kiralasan dünya para istiyorlar hem.Bizimkilerinde durumu belli. Onun yerine evime alırım bi sürü şey diye düşünüyorum.
Ablamın var kocaman evi terası. Onunla önceden konuştuğumuzda Burada yaparız dedi. Şimdi iş ciddiye binince Nişanının Babamın evinde olması gerekiyor dedi. Ben aşkımın ailesi kalabalık falan deyince evi kirlenir diye düşündü herhalde. Ne dersiniz?
Ben kimseden birşey istemiyorum zaten. Ondan da istemedim kendi söyledi sonra kendi vazgeçti:))
Alındım aslında inanın...
Nişanın aile arasında sıcak bir ortam içinde olması taraftarıyım bende. Ama o da birini çağırsak birini çağırmasak alınırlar diyor.Evde olacağını belirtirsek anlayışla karşılarlar herhalde.
Onun ailesinde Nişan için mekanlı yerler tutuluyormuş sanırsam. Ama bizimkiler tutamaz işte
Bende zorlamak istemiyorum
Onun Teyzelerinden dayılarından amcalarından birer tanesi gelebilir diye düşünüyorum bende.15-20 kişi istiyorum. Bizim aile çok kalabalık değil zaten.Düğün değil ki bu cümbür cemaat tüm akrabalar gelsin. Kesinlikle evde olmasını istiyorum ben kendi fikrim bu yani. Bende cok heyecanlıyım sinem.opuyorumnanaktan