• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanı evdemı yapmalıyım dısardamı?yardım edınnn

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

87sinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
23
0
86
İstanbul
nişanımı evdemı dısardamı yapmalıyım karar veremedım.erkek arkadasmın aılesı cok kalbalık 9 kardesler bende sadce dayım teyzelerım amcam falan yakın aılem olucak ne yapmalıyım evde yapanlar akıl versın rahat 50 kısı oluruz fazlasını bılmıyorum lütfennn akıl verinnn

Son düzenleme:
sinem ben de bu konuda çok kararsızım biz aile arasında bir söz yapalım dedik 45 kişiydik düşün yani bu sadece aile arası.evimiz büyük olmasına rağmen kaç kişinin ayağına bastım ben bile hatırlamıyorum.kalabalık olunca evde zor oluyor.ayrıca çok yakınlarını da eleyemiyorsun. biz sözlümle hep evde olmasını istemiştik ama bu gidişle salonda olacak sanırım.hem evde olunca yemeği temizliği herşeyi sen yapmak zorunda kalıyorsun gelmeden önce temizle gidince temizle astarı yüzünden pahalı çıkıyor.ufak bir salon tutulması en mantıklısı bence

ama soyle bısey var dısarı cıkarsak cok kalabalık olucak bıde 200 bıle asabılr tabı bıde su durum var yemeklı olucak o zamn oda cok sahsahalı olucak ben daha mutevazı daha sıcak bısey ıstıyodum bana nedense dısarısı cok soguk gelıyo ama sayıncada cıkamıyorum ısın ıcınden evde cok buyuk degıl 3+1 ama ne bılıyımkı nasıl olucak oyle olursa nerde olucak nerseı olucak ıyıce kafam allak bullak oluyo bıde benı ıstıcekelr ıkı hafta sonrasında yada bılmedım 3 nısan olucak aaaaa imdat valla dusundukce

evde sıkış tepiş oluyor . ooturacak yer bile bulamaz insanlar

yüzükler takılırken görmek ister tüm yakınların ama bi kısmı anca görebilir akannehir

ufak bi yer kiralanabilir. illa koca bi düğün salonuna gerek yok

50 ve fazlası da olabilir demişsin ya canımm bence evde yapmayın.Evi temizlemek falan zor iş:S
Mekan bulun kiralayın en iyisi siz.
Mutluluklaropuyorumnanaktan

nişan insanın ömründe bir kere oluyor içine nasıl siniyorsa öyle yap arkadaşım ama evde çok zor bir arkadaşın yazdığına katılıyorum herkes seni görmek isteyecek yüzükler takılırken ama o kadar kişi aynı yere sığamayacak

bende evde olmasını çok istiyorum
ama olmucak gibi :1no2:
sözde bile 50 kişi rahat vardık evde nasıl olcak hiç bilmiyorum mafoldumben
dışarda olsun istemiyorum :gitme:

Kızlar benim nişan Nisan ayında olucak çok az kaldı. Benimde aşkımın ailesi kalabalık. Ama ben evde olmasını istiyorum. Küçük bir yer bile kiralasan dünya para istiyorlar hem.Bizimkilerinde durumu belli. Onun yerine evime alırım bi sürü şey diye düşünüyorum.
Ablamın var kocaman evi terası. Onunla önceden konuştuğumuzda Burada yaparız dedi. Şimdi iş ciddiye binince Nişanının Babamın evinde olması gerekiyor dedi. Ben aşkımın ailesi kalabalık falan deyince evi kirlenir diye düşündü herhalde. Ne dersiniz?
Ben kimseden birşey istemiyorum zaten. Ondan da istemedim kendi söyledi sonra kendi vazgeçti:))
Alındım aslında inanın...
Nişanın aile arasında sıcak bir ortam içinde olması taraftarıyım bende. Ama o da birini çağırsak birini çağırmasak alınırlar diyor.Evde olacağını belirtirsek anlayışla karşılarlar herhalde.
Onun ailesinde Nişan için mekanlı yerler tutuluyormuş sanırsam. Ama bizimkiler tutamaz işte:( Bende zorlamak istemiyorum
Onun Teyzelerinden dayılarından amcalarından birer tanesi gelebilir diye düşünüyorum bende.15-20 kişi istiyorum. Bizim aile çok kalabalık değil zaten.Düğün değil ki bu cümbür cemaat tüm akrabalar gelsin. Kesinlikle evde olmasını istiyorum ben kendi fikrim bu yani. Bende cok heyecanlıyım sinem.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim nişanım dışarda oldu sadece yakın akrabalar vardı 45 kişiydik en çok erkek tarafından geldiler ama çok eğlendik bence evde zor olur . dışarda uygun bir yer bulursanız hem siz yorulmazsınız hemde hem rahat edersiniz

Dışarda nişan yapınca da düğün gibi oluyo bi farkı olmuyo yani...

Ama eğer kalabalıksanız ve rahat edemeyeceğinizi düşünüyorsanız dışarda yapın. Küçük bir yer tutabilirsiniz.

eviniz genişse bu kadae sorun etme eşyarı falan kaldırabileceklerinizialın iyice genişler ailenide zorlamak istemiyosun yada küçük bir yer kiralayın

kızlar tesekkr edrım o kadar cok dusundum kı bılemıyorum ıyıce kafam allak bullak oldu.dısarı cıkarsak cok kalabalık olucak aıle ıcı oldugu ıcın 50 yada cıvarı olur dıyorım ama bende medusaya katılıyorum dugun gıbı nısan ıstemıyorum cok sacma gelıyo bana

Kızlar benim nişan Nisan ayında olucak çok az kaldı. Benimde aşkımın ailesi kalabalık. Ama ben evde olmasını istiyorum. Küçük bir yer bile kiralasan dünya para istiyorlar hem.Bizimkilerinde durumu belli. Onun yerine evime alırım bi sürü şey diye düşünüyorum.
Ablamın var kocaman evi terası. Onunla önceden konuştuğumuzda Burada yaparız dedi. Şimdi iş ciddiye binince Nişanının Babamın evinde olması gerekiyor dedi. Ben aşkımın ailesi kalabalık falan deyince evi kirlenir diye düşündü herhalde. Ne dersiniz?
Ben kimseden birşey istemiyorum zaten. Ondan da istemedim kendi söyledi sonra kendi vazgeçti:))
Alındım aslında inanın...
Nişanın aile arasında sıcak bir ortam içinde olması taraftarıyım bende. Ama o da birini çağırsak birini çağırmasak alınırlar diyor.Evde olacağını belirtirsek anlayışla karşılarlar herhalde.
Onun ailesinde Nişan için mekanlı yerler tutuluyormuş sanırsam. Ama bizimkiler tutamaz işte:( Bende zorlamak istemiyorum
Onun Teyzelerinden dayılarından amcalarından birer tanesi gelebilir diye düşünüyorum bende.15-20 kişi istiyorum. Bizim aile çok kalabalık değil zaten.Düğün değil ki bu cümbür cemaat tüm akrabalar gelsin. Kesinlikle evde olmasını istiyorum ben kendi fikrim bu yani. Bende cok heyecanlıyım sinem.opuyorumnanaktan

yazdıklarını okudum ve evet gercekten sınır bozucu ama hıc bıseye takma daha 2 hafta once bı arkadasım yaptı evet evdeydı cok kalabalık olmus ama sızınkıler zorlanıcakmıs ne gerek var oturamayan ayakta kalır ben dısardada yapabılırım dıye ne yapıcagımı bılemıyorum bıde bızımkıler dısarda yaparsa yemeklı yapıcaklar bende cok gereksız bı masraf olarak goruyorum tamm cok guzel bı kere oluyo ama one bılıyım ....

nişanımı evdemı dısardamı yapmalıyım karar veremedım.erkek arkadasmın aılesı cok kalbalık 9 kardesler bende sadce dayım teyzelerım amcam falan yakın aılem olucak ne yapmalıyım evde yapanlar akıl versın rahat 50 kısı oluruz fazlasını bılmıyorum lütfennn akıl verinnn
canım seninle aynı durumdayız benimkide 6 kardeş.. biz evde yapıcaz ama farklı şehirlerde olduğumuz için.. yani sadece büyük abisi annesi yengesi ve kendisi gelicek bizdende teyzemler amcamlar felan olucak yine..

bi dernek vs ayarlayabilirsen orada yap
ev ortamı gerçekten zor oluyor
bizim alt katımızda dernek vardı
oturma düzeni toplantılara vs uygun şekilde idi rahat oldu
yoksa evde kaldırmazdım okadar kişiyi

bnimde nişanım evde oldu.ve rahat 50 kişi vardık.ev 3+1 bizimde.ama süper süperr di yani.hiç dışarıya gerek duymadık çok masraflı olurdu.sadece yakn akrabalarla 50 kişiydik biraz kalabalık oldu ama yine hopladık zıpladık eğlendik walla cümbürcemaat.öle ve filanda çok batmadı.millet otrup izlio sadece evi batrck bir durum olmadı hiç.sadece normal temzliğimizi yaptık bitti geçti.annm gelen misafirlerede lokum-kolonya-içecek ve hazr kek ikram etti.herkeste memnundu.saat 12 gibi bitrdk nişanımızı ve arkdaşlarımzla 12 den sonra gece eğlenceye çıktık.orda saat 5 e kdr devam ettk.bnce sizde böyle yapablrsnz.ev battıydı şu olduydu hiç canını sıkma bugnlerin bidaha geri gelmick.bırak aileler düşünsün bunları.siz bu tatlı heyecanların tadını çıkarın nişanlınızla şimdiden mutluluklar canım..

bnimde nişanım evde oldu.ve rahat 50 kişi vardık.ev 3+1 bizimde.ama süper süperr di yani.hiç dışarıya gerek duymadık çok masraflı olurdu.sadece yakn akrabalarla 50 kişiydik biraz kalabalık oldu ama yine hopladık zıpladık eğlendik walla cümbürcemaat.öle ve filanda çok batmadı.millet otrup izlio sadece evi batrck bir durum olmadı hiç.sadece normal temzliğimizi yaptık bitti geçti.annm gelen misafirlerede lokum-kolonya-içecek ve hazr kek ikram etti.herkeste memnundu.saat 12 gibi bitrdk nişanımızı ve arkdaşlarımzla 12 den sonra gece eğlenceye çıktık.orda saat 5 e kdr devam ettk.bnce sizde böyle yapablrsnz.ev battıydı şu olduydu hiç canını sıkma bugnlerin bidaha geri gelmick.bırak aileler düşünsün bunları.siz bu tatlı heyecanların tadını çıkarın nişanlınızla şimdiden mutluluklar canım..

ya evein batması falan hıc onemlı degıl batıcaksa batar onemlı olan o gunden bısey anlıyabılıcekmıyım:)benım sıkıntımo 3+1 ama mutfak o kadar buyuk degıl benım yatak odamda aynı sekılde yanı bı oturma odası var oturlucak karsı taraflada konusup tam bı sayı aldıktan sonra kesınlestırırım dıyorum ama dedıgım gıbı dısarısı bana cok soguk ve dısarda yapılan nısanlar dugun gıbı oluyo yemeklı olucagı ıcındde ıyıce o hava olucaktır uykularım kacmaya basladı ben bu kadar zorlanıcagımı dusunmemıstım:(

ya evein batması falan hıc onemlı degıl batıcaksa batar onemlı olan o gunden bısey anlıyabılıcekmıyım:)benım sıkıntımo 3+1 ama mutfak o kadar buyuk degıl benım yatak odamda aynı sekılde yanı bı oturma odası var oturlucak karsı taraflada konusup tam bı sayı aldıktan sonra kesınlestırırım dıyorum ama dedıgım gıbı dısarısı bana cok soguk ve dısarda yapılan nısanlar dugun gıbı oluyo yemeklı olucagı ıcındde ıyıce o hava olucaktır uykularım kacmaya basladı ben bu kadar zorlanıcagımı dusunmemıstım:(

canımcım takılma böle detaylara.ogn sende görcen herkes sığışeverir bitaraflara merk etme.tadını çıkar şu dönemlerinin.hiç uykunu bölme güzl güzl uyu gözleri şişmiş bir gelin olmak istemezsin dimi nişanında.ben hiç takılmadım bu detaya.ve çook ama çook eğlendik.gelen herkeste çok memnun kaldı.ayrıca dışarda yapılcaksada illa yemkli olcak die birşey yok..hem çok pahalıya mal olur ozaman size.cafe tarzı biyer tutupta pasta ve içecek ikram etmen daha mantıklı.tabi yinede siz bilirsiniz.ama ben çok memnunum evde olduğuna

Back