- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
merhaba kızlar, sorum şu, bizde bohça-sandık nişandan sonra düğüne yakın çıkar, şimdi nişanlımın annesiyle alışverişe çıktık, bana sandık ve içinde gelicek olan bohçalar alındı. bunlar nasıl bir ortamda bana gelicek, bilmiyorum, adetlerinde bohçası nişandan sonra gelen, kendisi de nişandan sonra düğüne yakın damat bohçasını götüren var mı?
bizim isteme söz nişan hepsi bir arada evde olmuştu gelirken bana alınan bohça sandık filan hepsini getirdiler 1 hafta sonra da biz ona götürdük başka bi fikrim yok bu konuyla ilgili
merhaba kızlar, sorum şu, bizde bohça-sandık nişandan sonra düğüne yakın çıkar, şimdi nişanlımın annesiyle alışverişe çıktık, bana sandık ve içinde gelicek olan bohçalar alındı. bunlar nasıl bir ortamda bana gelicek, bilmiyorum, adetlerinde bohçası nişandan sonra gelen, kendisi de nişandan sonra düğüne yakın damat bohçasını götüren var mı?
canım daha evlenmedim ama bizdede aynı şekilde oluyo.nişandan sonra benim sandığımı getirdiler ama biz damat bohçasını düğüne yakın götürecez.olabilir yani
nişandan ne kadar sonra getirdiler canım, bir de nasıl bir ortamda verildi, sadece kendi ailen mi, onun ailesi mi geldi getirdi sadece ?
nişandan 1 ay sonra getirdiler canım.nişanlımın anneannesi annesi ablaları teyzeleri halaları geldiler bizdende babaannem teyzemler ve yengem vardı oturuldu sonra ortada sandık açıldı içindekiler bana gösterildi sonra geri yerleştirdiler bitti canım.bizde damat bohçasını düğüne 1 ay kala götürecez
anladım canım, yani toplulukta verildi...sağol yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?