nişanda..

rsuperisi

<3 <3 <3
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
578
0
46
İstanbul
selam arkadaşlar hayırlı cumalar.. uzun süredir paylaşımlarınızı yardımlarınızı takip ediyorum çok muhteşem bir dostluğunuz var aranızda eylülde nişanım var ve sözlüme takı olarak saat takmayı düşünüyorduk, sonradan düğün esnasında tekrar ver yenıden takalım olmasın ayıp olur dıye vazgectık.. altın takmayı duşunuyoruz cumhuryt olablr cokmu hafıf kalır sizce onlar bana bır dunya masraf yapıcaklar biz bi tek altın bide ben özel olarak cep saati almayı düşünüyorum hediye olarak köstekli olanlardan bana yardım edermisiniz napmalıyım kafam cok karışık..

olsun canım saatini al tak sen nişanda biz öle yapıcaz çoğu öle yapıyor zaten sonuçta evlenirkende onlar senden büyük ihtimalle gerdan takımını tekrar isteyip takıcaklar.ama düşündüğün şeyde olabilir.boshayallersmile

ama onlar almıcak geri canm nısanda inci set takıcaklar düğünde set takıcaklar benımde tuafıma gidiyor geri almak yapamam yanı öyle birşey

o zaman canım sende aynen düşündüğün gibi yaparsın hoş şık bi cep saati alabilirsin.hem ömür boyunca ona çok güzel bi hatıra olarak kalır.düğünde de koluna şık bi saat alırsın.en önemlisi o günün keyfini çıkarmansositososito

kol düğmesi alabilirsin canım kullanıyorsa. biz nişanda saat taktık. düğüne de altın takıcaz. napalım. sonuçta bana takılanlar da ikimizin. çok takılma

kol düğmesi alabilirsin canım kullanıyorsa. biz nişanda saat taktık. düğüne de altın takıcaz. napalım. sonuçta bana takılanlar da ikimizin. çok takılma

aaa evet güzel fikir canım gerçekten hem o kol düğmelerini düğünde de takabilir:1rolleyes:

Nişanda altın, düğünde saat takılabilir. Altın az olur derseniz mesela bir büyük abab takarsa bir yarım da anne takabilir. Ya da nişanda kullanıyorsa ince bir künye takılabilir. Ama künye genelde kulalnılmaz ve ileride satarken yok yere gider. En iyisi size ağır gelmeyecek kadar altın takmak.
Geri alıp vermektense daha iyi böylesi.

geri alıp tekrar takma işine girmicem hiç hoşlanmıyorum öyle şeyden altın ayp olmaz dimi boshayallersmile

bu kadar stres yapma cnm ya..o sna ne takıcak..ben ne aşkıma dügünde bile bişey takmadımki :)

geri alıp tekrar takma işine girmicem hiç hoşlanmıyorum öyle şeyden altın ayp olmaz dimi boshayallersmile

Neden ayıp olsun. Bir tam altın 400 Lira'yı geçti. Kaç tane istersen o kadar tak. Saat alsan da ancak o kadar tutar. Hem altını istediğin sayıya bölme imkanın var. Mesela bütçe 400 Lira ise, ister dört ayrı mkişi dört çeyrek taksın, ister tek evin babası tam taksın.

bir fikir daha aklma geldi =) inciden tesbh yaptırıp ucunada baş harflermzi koydursam olrmu peki ?

bende eylülde nişanlanıcam o kadar kararsızım ki
nişanda ne takılacak düğünde takılacak bilmiyorumm o yüzden büyüklerden yardım almakda fayda var
banada yardımcı olursanız sevinirimmm

biz nişanda saat taktık nişanlıma
düğünde de büyük ihtimalle altın takar bizimkiler
ben hiçbir yerde kız tarafının nişanda damada çok fazla bişey taktığını görmedim
zaten takılar kızda kalıyor ya
en mantıklısı saat takmak

Benim şimdiye kadar gördüğüm düğünlerde
hiç erkeğe takı takıldığı olmadı
:)
ne takılırsa kıza takılır valla

canım bence tesbih,kol düğmesi alma.bu tarz şeyler pek önemsenmez bence almak istiyorsan hediye olarak verebilirsin daha sonra kol düğmesini.bana nişanımda set takmışlardı 3 bilezik.bizde cumhuriyet altını yada yarım takmıştık öle hatırlıyorum.bence ilersi için yatırım amaçlı en mantıklısı bu.hem nişanda hep kıza bişeyler takılır ya erkek öle boş görünmesi hoş olmaz takımının üzerinde bir altın bence çok daha anlmlı.ben bir çok kişide böyle gördüm.yine de senin fikrin.şimdiden mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…