• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanda..

bu arada düğünde benim takı setim boynumdaydı düğünce inci set takıldı.annem ve babam bilezik taktılar bana eşimie de bir altın takıldı.

bende altın takmayı düşünüyorum kol düğmesini zaten takımıyla beraber takıcak inci tesbihide nişandan sonra gezmeye gittiğimizde vericem inşallah kaydirigubbakcemile3

ben 3-4 ay önce çok guzel bi saat almıştım, nişanım 7ağustosta. deri kordonlu bir saat istiyordu onu mu alsam şimdi de bilemedim, şu anda da maddi açıdan sıkışık bi dönemdeyim, anneme sordum o da daha önce taktıgın için takmana gerek yok diyor, Çok güzel bi bohça yaptımdamat bohçası çünkü epey masraflı oldu, hele bu dönemler aşırı masraflı, allah kolaylık versin herkese.

erkeğe altın takıldıgını da ben bizim ailede, çevremde hiç görmedim nişanda, ilk sizden duyuyorum, nişanda geline takılır genelde altın, damata sadece takılırsa saat takılır.ama bütçeye bağlı altın takmak isteyenlerde oluyor demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanda babam nişanlıma tam altın taktı. Bana pırlanta set taktı onlar. Ayrıyeten bilezik falan takılmadı. Genelde damada nişanda bişey takılmaz, düğünde sadece saat takılır. Ama biz nişanda boş geçmek istemedik. Zaten nişan takılarının hepsi de bende duruyor şu anda, sonra birlikte saklıycaz.

Back