Heyecanlandim hadi inşallah güzel haberler ile biz de mutlu olalim
Vala bende anlamadim 9 nisanda bakti sadece decapeptyl baslamadan once okadarUltrason yapmadan nasıl iğneleri verir.
Nereye gidiyorsun?ilk denememi?Vala bende anlamadim 9 nisanda bakti sadece decapeptyl baslamadan once okadar
Ben yurt disindayim evet ilk denemem burdaki doktorlari hic anlamoyorum zaten cok acayipler sizin yazilarinizi okuyorum hep doktorlar cagiriyor ilgileniyor daha degisik tedavi sanki burdakiler oyle degilNereye gidiyorsun?ilk denememi?
Hayırlısı olur inşallah.keşke buraya gelseydin.tBen yurt disindayim evet ilk denemem burdaki doktorlari hic anlamoyorum zaten cok acayipler sizin yazilarinizi okuyorum hep doktorlar cagiriyor ilgileniyor daha degisik tedavi sanki burdakiler oyle degil
Hayırlısı olsun canım. Sen hocaya sorsaydın.Neye göre veriyorsun diye.başta kist varmı ona bakıyorlar.Ben yurt disindayim evet ilk denemem burdaki doktorlari hic anlamoyorum zaten cok acayipler sizin yazilarinizi okuyorum hep doktorlar cagiriyor ilgileniyor daha degisik tedavi sanki burdakiler oyle degil
Bende senin gibiyim. Cnm benim gorumcemde benden baya sonra evlendi gecen sene nisanda simdi 6 aylik hamile hemen hamile.benimde esimin ailesiyle aram iyi degil kizlari evlendi bide hamile kalinca sesleri kesildi yoksa cok sinir bozuculardi simdi ugrasmiyolar.bide bana kaynanam bizim uzerimize ceket atilsa hamile kaliyoruz demisti gorumcemde esimle konusmuyordu msj atti hamile kalinca bende cok aglamistim ilk duydugumde bide gecen sene annemi kaybettim toparlanamadim Allahtan istegi bana dertlarima derman olucak bir bebis vermesi belki azda olsa annemin acisini unutttuurur annecigimi hic unutamam ama belki teselli olur diye dusunuyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin tedavilerimizin sonucu husrana ugratmasin hepde dua ederim isteyipte olmayan herkese Rabbim. Nasip et diye saglikli hayorli bebisler insDünden ben ağladm cnm.gorumcem yeni evlendi dün hamile haberi verdi 2 eltim hamile benle aynı sene evlenenleri hiç saymiyrm hepsi bebegi suan kucağında kizenlerm benle yaşt ikinciyi düşünüyorlar 5 6 yaslsrnda hepsinin cocgu var kendi sülalemde ve eşimn ailesinde bi ben kaldım bebeği olmayan vallahi Rabbim e karşı gelmek istemem ama içlerinde en çok.isteyen benm inanki en çok bebek için gözyaşı döken benm ama bebeği olmayanda benm yan tarafta oturan eltm 5 aylık hamile inanrmszn kızlar ilk çocuğu 5 yıl.olmadı onunda snra berbar tüp bebeğe basldk onun ilk tuttu bebeğin ultrason resmlerine hiç bakmıyor hiç kzym sen nasıl böylesin dym sonuçta onunda olmadı 5 YL oda tüpbebek yaptırdı ama acayip ilgsz daha bebeğin cinsiyetini ogrenmeye yeni gtti hastnye kontrollere HC gtmyo ağrısı yada kanama olrsa gdyo ya benm olsa deli olrm ya deli ultrason resmleri ile yatarm vallahi ama.işte sınav napalım imtihan
Bende zaten vardi cnm kist 2 cm ama onemli degil dedi zararli degilmis bugun ben bidaaha ariyim olmazsa kafama cok takildi cunku.zaten eger olmazsa ki ins olur ozmn turkiyede denices Allahin izniyle ben turkiyede klomenle sadecr hamile. Kaldim fakat dustu sonra olmafi buraya geldik 3 defa asilama denedik olmadi Allah bilir ama diyorum ozmn turkiyede klomen ve catlatmayla hamile kaldim burda nasil olmuyor diye cok uzuldum yorduldum offf cok zor bu islerr...Hayırlısı olur inşallah.keşke buraya gelseydin.t
Hayırlısı olsun canım. Sen hocaya sorsaydın.Neye göre veriyorsun diye.başta kist varmı ona bakıyorlar.
Amin aminkızlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum.sonra profillerinize baktım.aramızda avukatından tutun da mühendisine kadar eğitim seviyesine sahip insan var.çocuk sahibi olamamak nasıl bir duygudur ki bunca eğitim almış insanları bile ters köşeye yatırabiliyor.yetersizlik,yanlızlık,dışlanmışlık,acınası gözlerle bakıldığını düşünmek ....aslında çocuğumuzun olmaması o kadar normal doğal birşey ki ; ayrıca hiç de eksiklik değil.aa tabi çevremizdeki dengesiz insanlar var onları inkar edemem ama aslında bize düşen o insanların bize bu duyguları empoze etmesine izin vermemek,o duyguyu kıyafet giyer gibi üstümüze giymemek.ne kadar çok canımız acımış ne kadar çok yıpranmışız.önümüzdeki umuda bile sarılamıyoruz.nasıl bize bunları yapmalarına izin verdik nasıl bu hale geldik.kızlar toparlanalım sarılalım karnımızdaki umutlarımıza Allahın bize bu bebekleri nasip edeceğine inanırsak nasip eder.ola ki bu sefer olazsa yılmayalım bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar yola devam.Ama Allahımdan isteğim hepimizin bu topiğe nisan annesiyim diye müjdeli haberler yazması ayrıca bu topiği açan ama tedavisi yarım kalan arkadaşımızın da temmuz ayında bize müjdeli haber vermesi.Allahım nolur bizleri yanlız bırakma eğer bir hatamızdan dolayı bu bir cezaysa ya da ağzımızdan çokan oladık bir yemin bir söz yüzündense sen bizi affet ve bebeklerimize kavışmayı nasip et,sen affedicisin Allahım.ayrıca eğer hayırlı değil diye olmuyorsa sen hayırsızı hayırlıya çevirerek nasip et mutlulukla sağlıkla Allahım amin
Aminnn aminnn aminnnkızlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum.sonra profillerinize baktım.aramızda avukatından tutun da mühendisine kadar eğitim seviyesine sahip insan var.çocuk sahibi olamamak nasıl bir duygudur ki bunca eğitim almış insanları bile ters köşeye yatırabiliyor.yetersizlik,yanlızlık,dışlanmışlık,acınası gözlerle bakıldığını düşünmek ....aslında çocuğumuzun olmaması o kadar normal doğal birşey ki ; ayrıca hiç de eksiklik değil.aa tabi çevremizdeki dengesiz insanlar var onları inkar edemem ama aslında bize düşen o insanların bize bu duyguları empoze etmesine izin vermemek,o duyguyu kıyafet giyer gibi üstümüze giymemek.ne kadar çok canımız acımış ne kadar çok yıpranmışız.önümüzdeki umuda bile sarılamıyoruz.nasıl bize bunları yapmalarına izin verdik nasıl bu hale geldik.kızlar toparlanalım sarılalım karnımızdaki umutlarımıza Allahın bize bu bebekleri nasip edeceğine inanırsak nasip eder.ola ki bu sefer olazsa yılmayalım bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar yola devam.Ama Allahımdan isteğim hepimizin bu topiğe nisan annesiyim diye müjdeli haberler yazması ayrıca bu topiği açan ama tedavisi yarım kalan arkadaşımızın da temmuz ayında bize müjdeli haber vermesi.Allahım nolur bizleri yanlız bırakma eğer bir hatamızdan dolayı bu bir cezaysa ya da ağzımızdan çokan oladık bir yemin bir söz yüzündense sen bizi affet ve bebeklerimize kavışmayı nasip et,sen affedicisin Allahım.ayrıca eğer hayırlı değil diye olmuyorsa sen hayırsızı hayırlıya çevirerek nasip et mutlulukla sağlıkla Allahım amin
canım aynı benımkıde ole oldu vucut dınlenmesı lazım dedı bıdahakı ay koyucaz dedı ve opudan once 2 3 gun onceden agrılarım cok cogalmıstı ve opudan sonrada 3 4 gun kendıme gelemedım sonrada 8 gun sonra adet oldum sımdı bıttı salı gununden sonra transfer gunum bellı olacakNe güzel pozitifler alinmaya baslanmis yavas yavasbenim de yumurta toplama pazartesi günü olacak ama moralim bozuldu biraz . Yumurta sayim fazla oldugu icin embriyolar dondurulacak ve transfer sonrasinda yapilcak vucudun dinlenmesi gerekiyormus. Bir de fena agri cekiyorum var mi aranizda yumurta toplamadan once bu kadar zorlanan kizlar
Amın canım herkes burda ortak bı nedenle bulusuyo dertlerımıze derman olmaya calısıyoruz yerı gelıyo esın bıle anlamıyo senı hatta suanda benımkı ole bı durumda hafta sonu olmus benımle kavga edıyo bılıyo haftaya transfer olucak daha dısarı cıkamıcam falan ınsan ıyı davranayım gezdıreyım der aksıne kotu davranıyo cok morelım bozluyo yanı suanda sızınle konusmakta ole ıyı gelıyokı bıde bole pozıtıflerı gorunce daha mutlu oluyorumkızlar hepinizin mesajlarını tek tek okudum.sonra profillerinize baktım.aramızda avukatından tutun da mühendisine kadar eğitim seviyesine sahip insan var.çocuk sahibi olamamak nasıl bir duygudur ki bunca eğitim almış insanları bile ters köşeye yatırabiliyor.yetersizlik,yanlızlık,dışlanmışlık,acınası gözlerle bakıldığını düşünmek ....aslında çocuğumuzun olmaması o kadar normal doğal birşey ki ; ayrıca hiç de eksiklik değil.aa tabi çevremizdeki dengesiz insanlar var onları inkar edemem ama aslında bize düşen o insanların bize bu duyguları empoze etmesine izin vermemek,o duyguyu kıyafet giyer gibi üstümüze giymemek.ne kadar çok canımız acımış ne kadar çok yıpranmışız.önümüzdeki umuda bile sarılamıyoruz.nasıl bize bunları yapmalarına izin verdik nasıl bu hale geldik.kızlar toparlanalım sarılalım karnımızdaki umutlarımıza Allahın bize bu bebekleri nasip edeceğine inanırsak nasip eder.ola ki bu sefer olazsa yılmayalım bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar yola devam.Ama Allahımdan isteğim hepimizin bu topiğe nisan annesiyim diye müjdeli haberler yazması ayrıca bu topiği açan ama tedavisi yarım kalan arkadaşımızın da temmuz ayında bize müjdeli haber vermesi.Allahım nolur bizleri yanlız bırakma eğer bir hatamızdan dolayı bu bir cezaysa ya da ağzımızdan çokan oladık bir yemin bir söz yüzündense sen bizi affet ve bebeklerimize kavışmayı nasip et,sen affedicisin Allahım.ayrıca eğer hayırlı değil diye olmuyorsa sen hayırsızı hayırlıya çevirerek nasip et mutlulukla sağlıkla Allahım amin
banada çarşamba yada Pers. Dedi az kaldi bakalimmmSalı günü opum var. 11.gün yani
hadi hayırlısı canım nisan annesi olacaksın sende Allahım müjdeli haber vermeyi nasip etsin inşallah.amannnn kocişleri boşver ya bildiğin odunlar.çok seviyorum kocişimi ama bu onların yapısı kızlar.bütün erkekler bizim açımızdan odun.hakaret amaçlı değil bu bizim bakış açımıza göre onları değerlendirince sonuç odun çıkıyor.ama kocişlerimiz sağolsunlar çok iyiler emimim hepşmizinki öyleAllah bir ömür boyu aynı yastıkda yaşlanmayı nasip etsin inşallah.Kadınlar venüsten erkekler marstan adlı kitabı okursanız odun meselesini anlarsını nedemek istediğimi.googla yazarsanız online okuyabilirsiniz.çok eğlenceli bir kitap ve ıyguladıkça orada anlatılanları aaa doğruymuş diyorsunuz. aslında taktik değil kadın ve erkeğin kullanma kulavuzu bu kitap.ay benim odunum canım benim özledim ya.Amın canım herkes burda ortak bı nedenle bulusuyo dertlerımıze derman olmaya calısıyoruz yerı gelıyo esın bıle anlamıyo senı hatta suanda benımkı ole bı durumda hafta sonu olmus benımle kavga edıyo bılıyo haftaya transfer olucak daha dısarı cıkamıcam falan ınsan ıyı davranayım gezdıreyım der aksıne kotu davranıyo cok morelım bozluyo yanı suanda sızınle konusmakta ole ıyı gelıyokı bıde bole pozıtıflerı gorunce daha mutlu oluyorum
Gozlerm doldu inan cok sevindim rabbim.cok buyuksun tamamina erdirir insallahhhhhhh
Hayırlı olsun canım.çooook sevindim.RABBİM Bizlerede tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?