- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Canim dun gece ben de o kadar titreMedim ama cok usudum uyandim usumeme, yorganin ustune bi de battaniye aldim anca isindim. Sence bu kadar usume tutmadigini mi gosteriyobugün duş aldım su ısınmadı üşüttüm heralde hapşurmaya da başladım.. Afferim bana...
Canim ozelden telefon numarani yollarsan sonuclari yollayim sana sen karsilastir. Ama saglikli bi karsilastirma olmaz bunyeden bunyeye fark ediyodurSuigeneris tatlım en son EstrodiolDeğerin kaçtı hatırlıyor musun benim 600 civarı çıktı düşük gibi değil mi?
Benim de isyerim oyle herkesin yeni bebegi oldu ucu de hamile, biri benim oda arkadasim benden sonra evlendi. Bizim odaya bi dolusuyolar bazen konu hamilelik bebek. Hatta gecen utanmadan biri iyi ki erken hamile kalmis, 30 yasindan sonra kalsa cocukla cok yas farki olacagi icin bi anlami olmazmis, hic istemezmis 30 dan sonra hamile kalmayi. O kadar icim yandi ki eve geldim agladim agladim. Hic ise gitmek istemiyorum o yuzden hele tutmazsa en zoru ise gitmek olacak. Bu arada 30 yasindayim ben:)Dünden ben ağladm cnm.gorumcem yeni evlendi dün hamile haberi verdi 2 eltim hamile benle aynı sene evlenenleri hiç saymiyrm hepsi bebegi suan kucağında kizenlerm benle yaşt ikinciyi düşünüyorlar 5 6 yaslsrnda hepsinin cocgu var kendi sülalemde ve eşimn ailesinde bi ben kaldım bebeği olmayan vallahi Rabbim e karşı gelmek istemem ama içlerinde en çok.isteyen benm inanki en çok bebek için gözyaşı döken benm ama bebeği olmayanda benm yan tarafta oturan eltm 5 aylık hamile inanrmszn kızlar ilk çocuğu 5 yıl.olmadı onunda snra berbar tüp bebeğe basldk onun ilk tuttu bebeğin ultrason resmlerine hiç bakmıyor hiç kzym sen nasıl böylesin dym sonuçta onunda olmadı 5 YL oda tüpbebek yaptırdı ama acayip ilgsz daha bebeğin cinsiyetini ogrenmeye yeni gtti hastnye kontrollere HC gtmyo ağrısı yada kanama olrsa gdyo ya benm olsa deli olrm ya deli ultrason resmleri ile yatarm vallahi ama.işte sınav napalım imtihan
Benim de isyerim oyle herkesin yeni bebegi oldu ucu de hamile, biri benim oda arkadasim benden sonra evlendi. Bizim odaya bi dolusuyolar bazen konu hamilelik bebek. Hatta gecen utanmadan biri iyi ki erken hamile kalmis, 30 yasindan sonra kalsa cocukla cok yas farki olacagi icin bi anlami olmazmis, hic istemezmis 30 dan sonra hamile kalmayi. O kadar icim yandi ki eve geldim agladim agladim. Hic ise gitmek istemiyorum o yuzden hele tutmazsa en zoru ise gitmek olacak. Bu arada 30 yasindayim ben:)
bilmiom ki cnm yaa valla ben de umut falan kalmadı.. aşılamadaki gibi negatif olduğundan emin bir şekilde kan vercem bu gidişle.. reglim test günüyle aynı.. bu ilaçları içerken regli olur muyuz ki? bilemedimCanim dun gece ben de o kadar titreMedim ama cok usudum uyandim usumeme, yorganin ustune bi de battaniye aldim anca isindim. Sence bu kadar usume tutmadigini mi gosteriyo
hamileee cnm gene de ekleee hamişlerimiz çok olsun listedeTest tarihin nezaman canım ekleyelim senide
Boşver sene seni sevmeyenler niye kafani yoruyorsunbenim görümcem de hamileymiş eşime foto yollamışyiğneninin ilk fotoğrafı die.. benim ki de bana benzer dio.. senin çocuğun sana benzesin dedim.. eşimin ailesiyle görüşmüorum.. sordum darısı size dediler mi die demediler dio...Allahım biz ne günah işledik ki bilmiom...
bilmiom eşimin gelmesini bekliycem bakalım ne dicek..angel-devil canim test yapacak misin
Allah içn öyle boş konusan yok etrafmda olursada agznn payını verrm bizm elmzde olan bişey mi nplm allah nasip etmeynce bnce taklma sen onlara fazla hem 30 yaşn neyi varmış gec olsn sağlıklı hayrli evlatlar olsnBenim de isyerim oyle herkesin yeni bebegi oldu ucu de hamile, biri benim oda arkadasim benden sonra evlendi. Bizim odaya bi dolusuyolar bazen konu hamilelik bebek. Hatta gecen utanmadan biri iyi ki erken hamile kalmis, 30 yasindan sonra kalsa cocukla cok yas farki olacagi icin bi anlami olmazmis, hic istemezmis 30 dan sonra hamile kalmayi. O kadar icim yandi ki eve geldim agladim agladim. Hic ise gitmek istemiyorum o yuzden hele tutmazsa en zoru ise gitmek olacak. Bu arada 30 yasindayim ben:)
İlaçlar kesilmeden adet olnmyo yani.benm.öyle olmuştu öyle bilYM sen niye umutszsn kibilmiom ki cnm yaa valla ben de umut falan kalmadı.. aşılamadaki gibi negatif olduğundan emin bir şekilde kan vercem bu gidişle.. reglim test günüyle aynı.. bu ilaçları içerken regli olur muyuz ki? bilemedim
Ben Öyle lerine aynen şu cümleleri kuruyorum ' evladım var diye sevinme belki sen ilerde seni doğuracağıma taş dogursaydim dersin evladım ile imtihandan sa evlatsizlikla olan imtihanim daha iyidir' diyorumAllah içn öyle boş konusan yok etrafmda olursada agznn payını verrm bizm elmzde olan bişey mi nplm allah nasip etmeynce bnce taklma sen onlara fazla hem 30 yaşn neyi varmış gec olsn sağlıklı hayrli evlatlar olsn
Bilmiorum öle hissediorum ...İlaçlar kesilmeden adet olnmyo yani.benm.öyle olmuştu öyle bilYM sen niye umutszsn ki
En gzel cvp bu zatenBen Öyle lerine aynen şu cümleleri kuruyorum ' evladım var diye sevinme belki sen ilerde seni doğuracağıma taş dogursaydim dersin evladım ile imtihandan sa evlatsizlikla olan imtihanim daha iyidir' diyorum
Bende aksini düşünurm sanki senn tuttu inşallah bn haklı cikrm☺Bilmiorum öle hissediorum ...
canim ignelere devam yarin kontrolüm var bakalim ne diyecek? Sen naptinn
Heyecanlandim hadi inşallah güzel haberler ile biz de mutlu olalimSalı günü opum var. 11.gün yani
Ultrason yapmadan nasıl iğneleri verir.Kizlar bende bugun igne vurulmaya basladjm adetim dun oldu 9 nisandan beri decapeptyl vuruluyordum.bigunde 225 meneopur vuruldum ama tuhafima giden doktoru aradim randevu icin sekrreter dokrola konustu hic muayne etmeden bufun igneye baslayabilirsin dedi boyle birsey yasayan varmiki benim gibi?asilama yaptirdim onceden hic boyle birsey olmamisti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?