nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Suigeneris tatlım en son EstrodiolDeğerin kaçtı hatırlıyor musun benim 600 civarı çıktı düşük gibi değil mi?
Canim ozelden telefon numarani yollarsan sonuclari yollayim sana sen karsilastir. Ama saglikli bi karsilastirma olmaz bunyeden bunyeye fark ediyodur

Benim de isyerim oyle herkesin yeni bebegi oldu ucu de hamile, biri benim oda arkadasim benden sonra evlendi. Bizim odaya bi dolusuyolar bazen konu hamilelik bebek. Hatta gecen utanmadan biri iyi ki erken hamile kalmis, 30 yasindan sonra kalsa cocukla cok yas farki olacagi icin bi anlami olmazmis, hic istemezmis 30 dan sonra hamile kalmayi. O kadar icim yandi ki eve geldim agladim agladim. Hic ise gitmek istemiyorum o yuzden hele tutmazsa en zoru ise gitmek olacak. Bu arada 30 yasindayim ben:)

Etrafımızda bu tür insanlar hep vardı, bundan sonrada hep olacak hiç kendini üzmeye değmez. Ben 34 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Bir düşün neler işitti bu kulaklar. Artık boşverdim sende öyle yap.

Canim dun gece ben de o kadar titreMedim ama cok usudum uyandim usumeme, yorganin ustune bi de battaniye aldim anca isindim. Sence bu kadar usume tutmadigini mi gosteriyo
bilmiom ki cnm yaa valla ben de umut falan kalmadı.. aşılamadaki gibi negatif olduğundan emin bir şekilde kan vercem bu gidişle.. reglim test günüyle aynı.. bu ilaçları içerken regli olur muyuz ki? bilemedim

benim görümcem de hamileymiş eşime foto yollamışyiğneninin ilk fotoğrafı die.. benim ki de bana benzer dio.. senin çocuğun sana benzesin dedim.. eşimin ailesiyle görüşmüorum.. sordum darısı size dediler mi die demediler dio... Allahım biz ne günah işledik ki bilmiom...

Boşver sene seni sevmeyenler niye kafani yoruyorsun

Allah içn öyle boş konusan yok etrafmda olursada agznn payını verrm bizm elmzde olan bişey mi nplm allah nasip etmeynce bnce taklma sen onlara fazla hem 30 yaşn neyi varmış gec olsn sağlıklı hayrli evlatlar olsn

bilmiom ki cnm yaa valla ben de umut falan kalmadı.. aşılamadaki gibi negatif olduğundan emin bir şekilde kan vercem bu gidişle.. reglim test günüyle aynı.. bu ilaçları içerken regli olur muyuz ki? bilemedim
İlaçlar kesilmeden adet olnmyo yani.benm.öyle olmuştu öyle bilYM sen niye umutszsn ki

Allah içn öyle boş konusan yok etrafmda olursada agznn payını verrm bizm elmzde olan bişey mi nplm allah nasip etmeynce bnce taklma sen onlara fazla hem 30 yaşn neyi varmış gec olsn sağlıklı hayrli evlatlar olsn
Ben Öyle lerine aynen şu cümleleri kuruyorum ' evladım var diye sevinme belki sen ilerde seni doğuracağıma taş dogursaydim dersin evladım ile imtihandan sa evlatsizlikla olan imtihanim daha iyidir' diyorum

Ultrason yapmadan nasıl iğneleri verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…