nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlar 26nısanda transferım olacak benımde. bugun kontrol oldum ve dogurganlık asısı yaptırdım. bugun ogrendım kı rahımde kaıslmalar varmıs bende sızdede oldu mu kasılma sevınemedım bıle herseyın normal gozukmesıne takdım sımdı kasılmayı nettende baktım transferı olumsuz etkılyıormus ılaç verdı doktor bugunden baslıcam kullanmaya ama ıcım rahat etmedı bırde rahım asısını oldukdan yrm saat sonra bende beyaz bır akıntı geldı normal mı bılemedm

kızlar merhaba benim transferim 6.7 rahim kalıpınlıylanyapıldı.içim hiç rahat değil.arqnızda varmı böyle transfer yapılan?sizin rahim kalınlıklarınız kaç mm di?

kızlar merhaba benim transferim 6.7 rahim kalıpınlıylanyapıldı.içim hiç rahat değil.arqnızda varmı böyle transfer yapılan?sizin rahim kalınlıklarınız kaç mm di?
cnm sanırım vardı grupta öle biri hatta pozitif sonucu nar suyu içmiş kalınlaştırıomuş sen de iç

Kızlar ne kdar konusmussunuz varya adetım normalde bana cok kısa gelırdı sımdı ıse bıtmek bılmedı bı turlu gun gecmıyo artık sıkıldım yarın son gunum allahtan

Bol bol nar suyu iç tatlım benim de çok iyi kalınlaşmıyor o Yüzden ben de nar suyu içiyorum günde 2-3 bardak iç madem transferin yapıldı normalde 2 bardak yeterli..

Bol bol nar suyu iç tatlım benim de çok iyi kalınlaşmıyor o Yüzden ben de nar suyu içiyorum günde 2-3 bardak iç madem transferin yapıldı normalde 2 bardak yeterli..
canom çok saol.senin rahim kalınlığın nar suyuyla arttı mı?o kadar çok yoruldum ki birşeyler yapmaktan usandım diyebilirim.ayrıca günler de geçmiyor

Canım nar suyu hazır mı alıyorsun? Benim daha zamanım var gerçi, kalınlaşıp kalınlaşmayacağıda belli değil ama yinede eve stok yapsam diyorum. Malum mevsim değişiyor, bulmak zor olacak

2 yil once 13 tane yumurtam toplanmisti ,simdi kontrolden ciktim 5 yumurtam varmis doktor bi cumartesi tekrar bakalim dedi 7 olurmu diye insallah ici bos filan degildir ya.nolur dua edin ,benim gibi az yumurtasi olan varmiydi

Canım nar suyu hazır mı alıyorsun? Benim daha zamanım var gerçi, kalınlaşıp kalınlaşmayacağıda belli değil ama yinede eve stok yapsam diyorum. Malum mevsim değişiyor, bulmak zor olacak
Ben ananas ve nar suyu içtim ama transfer sonrası icmedim

2 yil once 13 tane yumurtam toplanmisti ,simdi kontrolden ciktim 5 yumurtam varmis doktor bi cumartesi tekrar bakalim dedi 7 olurmu diye insallah ici bos filan degildir ya.nolur dua edin ,benim gibi az yumurtasi olan varmiydi
Bennn canim canını sakin sıkma stres yaparsan yumurtaların zarar görür derdi ablam sakin yapma 7 tane vardı 6 tanesi işlem gördü ve dollendi canını sikma

Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu 3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba

Canim benimki 12-13 mm gibiydi transverden once bu normal gibi ,ama evet icimde buyuk bi korku var olmadi yine diye ,test gunum yaklastikcada artiyo

Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu 3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba
Gicik oluyorum boyle doktorlara, sen kalitesini soyle cekil kenara. Stres yapilmamasi lazim iste, sen niye kotu etkiliyosun. Umut ver demiyorum da kotu bi sey de deme. Diyince elden gelen bi sey olsa yine amenna, napsin bu kiz simdi dusunup duracak. Ins tutar tatlim sen sadece icini ferah tutmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…