cnm sanırım vardı grupta öle biri hatta pozitif sonucu nar suyu içmiş kalınlaştırıomuş sen de içkızlar merhaba benim transferim 6.7 rahim kalıpınlıylanyapıldı.içim hiç rahat değil.arqnızda varmı böyle transfer yapılan?sizin rahim kalınlıklarınız kaç mm di?
kızlar merhaba benim transferim 6.7 rahim kalıpınlıylanyapıldı.içim hiç rahat değil.arqnızda varmı böyle transfer yapılan?sizin rahim kalınlıklarınız kaç mm di?
canom çok saol.senin rahim kalınlığın nar suyuyla arttı mı?o kadar çok yoruldum ki birşeyler yapmaktan usandım diyebilirim.ayrıca günler de geçmiyorBol bol nar suyu iç tatlım benim de çok iyi kalınlaşmıyor o Yüzden ben de nar suyu içiyorum günde 2-3 bardak iç madem transferin yapıldı normalde 2 bardak yeterli..
Bol bol nar suyu iç tatlım benim de çok iyi kalınlaşmıyor o Yüzden ben de nar suyu içiyorum günde 2-3 bardak iç madem transferin yapıldı normalde 2 bardak yeterli..
Ben ananas ve nar suyu içtim ama transfer sonrası icmedimCanım nar suyu hazır mı alıyorsun? Benim daha zamanım var gerçi, kalınlaşıp kalınlaşmayacağıda belli değil ama yinede eve stok yapsam diyorum. Malum mevsim değişiyor, bulmak zor olacak
Bennn canim canını sakin sıkma stres yaparsan yumurtaların zarar görür derdi ablam sakin yapma 7 tane vardı 6 tanesi işlem gördü ve dollendi canını sikma2 yil once 13 tane yumurtam toplanmisti ,simdi kontrolden ciktim 5 yumurtam varmis doktor bi cumartesi tekrar bakalim dedi 7 olurmu diye insallah ici bos filan degildir ya.nolur dua edin ,benim gibi az yumurtasi olan varmiydi
Hucre sayisi onemliymis galiba benimki bugun artmamis 3.gun embriyosu 6 hucreli olmasi gerekirmis allahim daha neler ogrenicez acaba yemin ederim kitap yazicak kivama geldimCanim benimde 3. Gun embriyosu ama sonuc sali belli olucak
beni unutmuşsun hamileyim :)))•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
@suigeneris
Osen
@sukedisi
angel-devil 30 nisan test
@echomare
@kelebekk47
@ferbe1
@kirikolsaduramazdin
@atav melek
@princess01 HAMILE
@betheone
demir6133 30 nisan test
Gulce27
@ftmkrks
berceste_
@zelibon
@hayat15
@ahha
Arkadaşlar listeyi hatırlamıyorum tarihleriniZi durumlarınıZi guncelleyelim
Gicik oluyorum boyle doktorlara, sen kalitesini soyle cekil kenara. Stres yapilmamasi lazim iste, sen niye kotu etkiliyosun. Umut ver demiyorum da kotu bi sey de deme. Diyince elden gelen bi sey olsa yine amenna, napsin bu kiz simdi dusunup duracak. Ins tutar tatlim sen sadece icini ferah tutmaya bak.Benimde bugun transferim oldu 2 yumurta ama 3.gun embriyosu biri 5 biri 4 cekirdek doktor umutlanmayin dedi orta dusuk kaliteyasiniza gore iyi degil dedi moralim cok bozuldu3.gun transferiyle hamile kalan varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?