Ay hiç aklıma gelmezdi göbek deliğikızlar benim göbek deliğimin altı hafif burun gibi çıkmış ...tuttular mı yoksa kızlar ayyy gene kendi kendimi mutlu ettim..
Benimki ne durumda acaba beni hissedebilir misinIcimde seninkinin tuttugu gibi bi his var ya:))
kızlar benim göbek deliğimin altı hafif burun gibi çıkmış ...tuttular mı yoksa kızlar ayyy gene kendi kendimi mutlu ettim..
:)))) senle ayni gun guzel haber alcaz ins:))Benimki ne durumda acaba beni hissedebilir misin
cnm ben sabah akşam alıom inofolic combi yi sen de mi öle:)))) senle ayni gun guzel haber alcaz ins:))
Evet canim, sabah aksam ama bazen unutuyorum ins cok etkilemez unutmam. Digerler ilaclari liste ustunden takip ediyorum, onlara odaklancam diye vitaminle onu unutuyorum.cnm ben sabah akşam alıom inofolic combi yi sen de mi öle
göbek deliği derken karnım cnm eksik yazmışımAy hiç aklıma gelmezdi göbek deliği
kızlar merhaba
sonucu pozitif olanlar hepinize hayırlı olsun..
bişey sorcam bana 3.gün transferi yapıldı...8.gün değerim 6,25 çıkmıştı...12.gün değerim 3,85...yarın bi daha test yaptırcam...11.gün içimden bişey akar gibi oldu, baktım yoğun beyaz akıntı olmuş.. böyle başına gelip de sonucu pozitif olan oldu mu? çok canım sıkılıyor...transfer sonrası hiç dinlenemedim ve 3.gün işe başladımvicdanen kendimi kötü hissediyorum dinlenmedim diye...
Çıkabilir benm 7.ci gün ckmstKizlar ben yarin idrar testi yapmayi dusunuyorum 3. Gun embr. Yarin 8. Gunum,siz ne diyosunuz
3.gunun embriyosumuydu seninki
İlk denemem 3.cü gün embryosu idi evt ama bazlarnn 8 9 10.ckyo.hani ckmssa bile.üzülme belli olmuyr çünkü3.gunun embriyosumuydu seninki
yarın Rabbim kısmet ederse test günüm..çok çok çok heyecanlıyım ve umutluyum...içimdeki his olumlu sonuç alıcağımı söylüyor...birkaç gündür ağrıyorda bugün belim ve kasıklarım daha çok ağırdı..inşalah iyidir :)
Allah ım sağlıklı hayırlı evlat nasip bize...
dua edin nolur inşallah yarın harika haber alacağım...
İlk.idrar yapYarin deniyim bakayim ,gunun herhangi bi saatinde yapimmi yoksa ilk idrarlami
ikisi birden sana sımsıkı tutunmuştur inşallah
Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
@suigeneris 30 nisan test
Osen
@sukedisi
angel-devil 25 nisan test
@echomare
@kelebekk47 tedavide
@ferbe1
@kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek HAMILE
@betheone
demir6133 30 nisan test
Gulce27 tedavide
@ftmkrks
berceste_
zelibon 22 nisan test
@hayat15 tedavide
@ahha
Z zeynep bal 30 nisan test
@zemre123456 9 mayıs test
cerenbuyukunlu 26 nisan test
@84 busra tedavide
@Ayka5555 9 mayıs test[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?