nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim bugün 6.günüm. Cetrotide bugün ilk defa vuracam. Pazartesi veya salı opum olurmuş. Tabi son kontrol de belli olur. Hiç sormadım büyüklüğü ve kaç yumuş olduğunu. Salı günü 9 11 15 diye birşeyler yazdırdı hemsireye, duyduğum o yani:110:
Bu seferki sloganim *sonu güzel olsun*:KK200:
Aynı günlerde opu olacağız Allah yardımcımız olsun sonuçlar da hemen hemen aynı gün çıkar :) gonal f i kaçlık vuruluyorsun bu arada?

Oyyy canim ya hatirlaman cok hosuma gitti evt bircok topikte yazmistim ilkinde kimyasal gebelik yasadim kabus gibiydi 2. Asla yapmam diyordum ama aradan 2 yil gecti gene umutlandim insallah bu defa Hayirli ise hakkimda tutar umudu ile girisimde bulundum ,kkismet bakalim sonucumu paylasirim,sende durum nedir ?
Gecmis olsun cok uzuldum gercekten. Benim de sali transfer yapildi 2 tane 3. Gun embriyosu. Simdi bekleme asamasindayim, zaman gecmiyo

Eger kaliteli ise 2. Gun transferi bile tutuyor arkadaslarim var oyle insallah hayirli haberlerini aliriz yarin bizede umut olursun..

inşallah Allah ım okadar umutluyum ki...çok üzülmüştüm 2. gün diye...ama emriyolog ve doktorum saolsun çok rahatlattı beni..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

Aynı günlerde opu olacağız Allah yardımcımız olsun sonuçlar da hemen hemen aynı gün çıkar :) gonal f i kaçlık vuruluyorsun bu arada?

Ben Puregon vuruyorum 150. Bugün ama 225 vuracam. Bir önceki tedavi de 250gonol f vuruyordum 16yunurtam olmuştu. Sende Cetrotide vuruyor musun? Senin opun belli mi

Kac tane transfer ettiler canim sana? Bi de kac yumurtan toplanmisti

5 tane yumurta toplandı..2 si olgun yumurtaymış pazar aradıklarında 1 tanesi döllendi pazartesi transfer yaparız dedi..pazartesi tabi moralim bozuk olarak gittim sonra dediler sana iyi haberimiz var diğer yumurtada döllendi istersen ikisinide transfer edelim şansın artar..hemen kabul ettim..Rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin inşallah...çok çok heyecanlıyım biran önce yarın olsun :)

Gecmis olsun cok uzuldum gercekten. Benim de sali transfer yapildi 2 tane 3. Gun embriyosu. Simdi bekleme asamasindayim, zaman gecmiyo
Cok iyi anliyorum seni hadi insallah ya zaman cabuca gecsin de bi an once hayirli haberleri tek tek duyalim ,bende cok heycanliyim ,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahh

Canim senin de fitil geri cikiyo mu? Ben tuvalete girip peceteyle silince direkt uzerinde oluyo birsurusu. Cok da itemiyorum zarari olur falan diye
Canım benimde jel ileri itemedim biraz zor oldu jelden sonra 5 dk yat 15 dk yürü geri az gelir o zaman bu arada bişey soracam bana folik asit kullan dedi doktor ama ben hala almadım bugün eşime dedim gelirken al diye olmazsa sonra vicdan azabı cekmeyeyim

Canim senin de fitil geri cikiyo mu? Ben tuvalete girip peceteyle silince direkt uzerinde oluyo birsurusu. Cok da itemiyorum zarari olur falan diye
aynen ayağa kalkınca altıma yapıomuşum gibi akıo... hatta bu sabah kan mı gelio ki oldum hepsi kilotta.. zaten iğne de oluoz.. bende daha da ittiremiorum..

Canım benimde jel ileri itemedim biraz zor oldu jelden sonra 5 dk yat 15 dk yürü geri az gelir o zaman bu arada bişey soracam bana folik asit kullan dedi doktor ama ben hala almadım bugün eşime dedim gelirken al diye olmazsa sonra vicdan azabı cekmeyeyim

Canım folik asit bebeğin tutunması için değil beyin gelişimi için gerekli, Vicdan yapmanı gerektirecek bir durum yok ama keşke daha evvelden başlasaydın, depoların dolu başlardın hamileliğe.

ben inofolic combiye devam ediorum .. öle olmuycak mıydı.. içinde folik asitte var onun

aynen ayağa kalkınca altıma yapıomuşum gibi akıo... hatta bu sabah kan mı gelio ki oldum hepsi kilotta.. zaten iğne de oluoz.. bende daha da ittiremiorum..
Bana iğne vermedi dokTor sadece jel estrofem folikasit bende ilaç çok fazla geri gelmiyor yapabildiğim kadar ileri ıstıyorum ama dediğin gibi sanki altına yapmışım gibi islaniyorum

Ben Puregon vuruyorum 150. Bugün ama 225 vuracam. Bir önceki tedavi de 250gonol f vuruyordum 16yunurtam olmuştu. Sende Cetrotide vuruyor musun? Senin opun belli mi

Ben Centrotide dün başladım bana toplanacak gün için bir şey denmedi ama bu pazartesi 13. Gün olacak geçen tedavinde de 13. Gün toplanmıştı. Yarın gideceğim bakalım söyler herhalde :) sizde sorun neydi canım sormuşumdur belki de ama unuttum :)

Canım folik asit bebeğin tutunması için değil beyin gelişimi için gerekli, Vicdan yapmanı gerektirecek bir durum yok ama keşke daha evvelden başlasaydın, depoların dolu başlardın hamileliğe.
Tedaviye başladığımdan beri bol miktarda fındık ceviz felan yiyorum aslında ben ilaçlara çok karşıyım herseyin doğalini yemeye çalışıyorum zaten koyumuzle baglantimizi koparmàdik peynir süt yoğurt bol bol ve ev yapımı yiyorum evlendiğinde beri evime hazır yoğurt girmemiştir çok sukur

Doktor sadece folik asit dedi bende eşime inofolic diyeyim isim olarak onu alsın
yanıltmayayım canm seni doktor bana bu ilacı doğum kontrol ilacıyla birlikte vermiştir hala da kullanıom.. hulusi hocanın hastaları da mı öle yapıo ben de şimdi şüphede kaldım yanlış mı yapıom

Tedaviye başladığımdan beri bol miktarda fındık ceviz felan yiyorum aslında ben ilaçlara çok karşıyım herseyin doğalini yemeye çalışıyorum zaten koyumuzle baglantimizi koparmàdik peynir süt yoğurt bol bol ve ev yapımı yiyorum evlendiğinde beri evime hazır yoğurt girmemiştir çok sukur
muz da ve bulgur da da folik asit varmış canım

Canim benim uzun protokol, ilk basladigimizdan beri inofolic diye bi folik asit verdi doktor. Gunde iki tane kullaniyorum, biraz pahali ama yeter ki tutsun bebislerim ve saglikli olsunlar. Ama benim kardesim hamile oldugunu ogrendiginde basladi, gec kalmis degilsin

Back