G
Güzel sonuçlarla gel inşallah
Kesinlikle umutlu ol, neşeli ol, inşallah her şey olumlu ilerler.aminnn inşallah..çok umutluyum...
Kizlar cetrotid ignesini akşam saat kaç gibi vuruyor sunuz? Ben Puregon saat18de vuruluyorum. Cetrotide saat 17de mi vursam??
canım o iğneler saatli sana saatini söylemediler mi? geç vurulursan allah korusun yumurtan çatlayabilir çatlamasın diye zaten merkezi ara saatini mutlaka sorKizlar cetrotid ignesini akşam saat kaç gibi vuruyor sunuz? Ben Puregon saat18de vuruluyorum. Cetrotide saat 17de mi vursam??
Canım senin kaçıncı günün başladım mı Centrotide? Yumurtalarının Büyüklüğü kaç olmuş ve kaç tane yumurtan oluşmuş bakarsın aynı gün opu oluruz Başkent'te:)
Merhaba baskent hastanesindemi tedavi oluyorsunusuz ,benjm bugun ignemin 6.gunu doktor randevum var merakla bekliyorum kac yumurta var kac mm oldular ,
Kesinlikle umutlu ol, neşeli ol, inşallah her şey olumlu ilerler.
inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder..benim 2. gün emriyosu..ihtimali az ama yarın olumlu sonuç alacağım gibi geliyor..
Evet canım benim 6. Günü 5 yumurta saydı ve 10mm idi büyüklükleri bakalım senin nasıl olacak :)
Cok iyi yaa:) ayni gunleri yasiyoruz insallah ayni gun pozitif sonuclarinizida paylasiriz burda ,bende ankarada yasiyorum gata hocasi temel beyde tedaviye basladim insallah hayirli sonucu aliriz
kızlar fitili içime zor soktum resmen şişmiş içim tutmadı da adete mi hazırlanıo ki...
inşş yaa ruh halim çok çabuk değişio çok mutlu pozitif uyandım ama gene bi panikledimm.. Sağ salim şu pozitifi bi de biz göreydik.. hayırlısıyla tabiIcini hemen karartma cnm biraz sislik oluyor tabi bende zorlaniyordum , 2 3 yil once yaptirmistim ilk tup bebegi cogu yontemi unuttum ama o fitili unutmadim :)doktorumu aramistim bende doktor normal oldugunu soylrmisti hrrseye evham yapma demisti nitekim pozitif cvp duymustum sendr duyacaksin icini rahat tut dua et bol bol
inşş yaa ruh halim çok çabuk değişio çok mutlu pozitif uyandım ama gene bi panikledimm.. Sağ salim şu pozitifi bi de biz göreydik.. hayırlısıyla tabi
Canim merhaba, ben de tup bebege baslarken baska bi topik de okumustum seni aklimda kaldi adin nedense yazdiklarini hatirlamiyorum ama. Tutmamis ilk tup bebegin uzuldum, ins bunda kucagina alirsin yavrunuIcini hemen karartma cnm biraz sislik oluyor tabi bende zorlaniyordum , 2 3 yil once yaptirmistim ilk tup bebegi cogu yontemi unuttum ama o fitili unutmadim :)doktorumu aramistim bende doktor normal oldugunu soylrmisti hrrseye evham yapma demisti nitekim pozitif cvp duymustum sendr duyacaksin icini rahat tut dua et bol bol
Canim benide yazin 9 mayis bendedryazdım 4 mayıs
Canim merhaba, ben de tup bebege baslarken baska bi topik de okumustum seni aklimda kaldi adin nedense yazdiklarini hatirlamiyorum ama. Tutmamis ilk tup bebegin uzuldum, ins bunda kucagina alirsin yavrunu
Canım senin kaçıncı günün başladım mı Centrotide? Yumurtalarının Büyüklüğü kaç olmuş ve kaç tane yumurtan oluşmuş bakarsın aynı gün opu oluruz Başkent'te:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?