nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Amma bence poziitiv olmakta fayda var. Zaten olacaga ve öleceye care yok. Bari anın tadın cıkaralm derim ben. Hem iyi düşünürsen iyi olur

yazdım 4 mayıs

canım benim test 25 inde 30 olmuş.. bu durumda ilk ben mi haber vercem

günaydııınnnn biz ilaçlara dün itibarı ile başladık çok şükür. pazartesi kontrol var

bu arada arkadaşlar ilaçları kullanma aşamasında yumurta kalitesini arttırmak için herhangi birşey yediniz içtiniz mi 3 adet yumurta var da bari çok kaliteli olsunlar

Kızlar bısey sorucam 5. Gun embrıyosu kanda ne zaman cıkar ben gecen gun kıZın bırı transferden 3 gun sonra cıktı dıyodu

Kızlar bısey sorucam 5. Gun embrıyosu kanda ne zaman cıkar ben gecen gun kıZın bırı transferden 3 gun sonra cıktı dıyodu
Benim 5. gün dondurulmuş embriyo transferinde transferden sonraki 8.gün kanda çıktı. Ama 6. gün falan evde yaptığım testlerde ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı

bu arada arkadaşlar ilaçları kullanma aşamasında yumurta kalitesini arttırmak için herhangi birşey yediniz içtiniz mi 3 adet yumurta var da bari çok kaliteli olsunlar
Ceviz, badem, ananas, pekmez gibi şeyler tükettim canım. Yumurtalarım diğer tedavilerdekinden daha iyi gelişti

Ceviz, badem, ananas, pekmez gibi şeyler tükettim canım. Yumurtalarım diğer tedavilerdekinden daha iyi gelişti

Ananas transferden once yemek gerekiyormus evt ben ilkinde yemistim rahimi kalinlastirdigi icin dusuk olmasini engelliyor diye okumustum cogu yerde ,ilkinde tutudu ve kinyasalla sonuclanmisti Allah yar ve yardimcimiz olsun surec sikintili

Canm benm eurofortil 3 cü deneme 30 Nisan test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…