nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kaç hücreli cnm ama.senn en az 9 10 günde çıkar 5.gün embriyosu olanlar 6 7 8 de öğrenyo herkes iicn geçerli degl ama bu kmnde 12.ci günde bile idrar ckmyo bak.kendinizi üzeceksenz yapmayn kzlar snra ben vicdan azabı çekerm
Carsamba yapalim mi o zaman?? Ben zaten dayanamayip yapcam cunku buyuk ihtimal. Iliskiden 7 gun sonra sonuc gerdigini iddia eden erken gebelik testleri var, ondan aldircam esime

Bana da transfer gunu iki tane kalmisti zaten, dondurmak istedigimde oyle dedi zaten az yumurta toplandi normal diye. Ben anlamadim hem dediler ki zaten bizim istegimiz 5-10 yumurta arasi olusmasi, hem de benim 10 toplandi bu sefer de sayi az diyolar. Pek kafa yormuyorum. Sen de dusunup de yumoslara zarar verme. Her sey olacagina variyo. Ben de dunden beri 3. Gun 5. Gun embriyosu diye okuya okuya kafayi yedirdim kendime. Niye 5 olmadi da 3 oldu, 3. Gun tutunmaz kesin, zaten bizde dna haari var daha bolunup gelismicekler diye kurup duruyorum. Cok zararli ama dusunmeden duramiyorum

Hiç öyle düşünme bak kalite en önemlisi ve en iyi kaliteymiş seninkiler bu süper bir şey keşke benim de senin gibi olsa da 3. Gün konsa..

Hiç öyle düşünme bak kalite en önemlisi ve en iyi kaliteymiş seninkiler bu süper bir şey keşke benim de senin gibi olsa da 3. Gün konsa..
Rapor
Gibi bi sey verdiler onda hucre sayisi 8c yaziyodu. Dun biraz arastirdim bu c nedir diye, olusan embriyonun seklini belirten bi seymis. Abcdef normal sayiliyomus, gh anormalmis

Canlariiim size bir şey sorucam. Cuma İnşallah yumurtalar toplanacaq, amma ben cumartesi şehir disina düğüne gitmeliyim. Yani ailem bilmediyi icin gitmessem aciklayamam durumu. Sizce gide bilirmiyim? Nasil olucam? Cok heycanlıyim.

Simdi de bi sey okudum, embriyo, yumurta toplama isleminden 6-10 gun icerisinde rahme tutunurmus. Bu durumda benim en gec haftaya sali tutunsa cars falan testte cikmaz diye dusunuyorum

Canlariiim size bir şey sorucam. Cuma İnşallah yumurtalar toplanacaq, amma ben cumartesi şehir disina düğüne gitmeliyim. Yani ailem bilmediyi icin gitmessem aciklayamam durumu. Sizce gide bilirmiyim? Nasil olucam? Cok heycanlıyim.
Canim hic iptal etme. Benim cts oldu yumurta toplama islemim. Sabah 8 de toplandi, eve geldim azcik dinlendim ogleden sonra disari ciktik. Ne agri ne sizi. Hatta kasiklarimda inanilmaz bi rahatlik oldu. Sadece biraz kanamam fazla oldu benim o kadar

Canim hic iptal etme. Benim cts oldu yumurta toplama islemim. Sabah 8 de toplandi, eve geldim azcik dinlendim ogleden sonra disari ciktik. Ne agri ne sizi. Hatta kasiklarimda inanilmaz bi rahatlik oldu. Sadece biraz kanamam fazla oldu benim o kadar
Ayy nasil rahatladim anlatamam. Cok tesekkur ederim canim benim. Insallah seninde tez bir zamanda be isin olur. Birde canim sizedemi cinsel iliski yasak? Tabi bebislere feda olsun amma esim biraz bir sey olmaz diyo. Bu durum haqda sizin doktor ne dedi?

Dün transfer oldu ise çıkabilir benm ilk tedavimde 3.gün embryosu 1 tane konulmuştu 7 gün aksam ve 8.ci gün net ckti ama tabi herkeste aynı olmayabilir de

Birde senin ne kadar yumurta vardi? Cok olunca agri oluyormus uyaninca. Benim 10 tane

Birde senin ne kadar yumurta vardi? Cok olunca agri oluyormus uyaninca. Benim 10 tane
Benim de tam 10 tane toplanmis canim ayniyiz senle. Ama kardesime dedim hic agrim sizim olmadi diye. O da senin aci esigin yuksektir kesin agrili bi seydir de senin sesin cikmamistir dedi. Belki de ben sallamadim arkadaslar da yorum yapsinlar bu konuda ona gore degerlendir. Ama hakkaten oyle cok agri falan olmuyo.
Iliski konusunda da catlatma ignesini yaptigim gun hemsireler ve doktorum iliskiye girmemiz gerektigini soylediler hep ama binda catlatma ignesini vuracagim gun uyardilar. Bunda asilama gibi iliskiye girmenizi istemiyoruz yasak dediler. Dun de transferden sonra hem hemsire soyledi, hem de transferde sonra yapilacaklar diye bi sey verdiler onda da yasak diyo. Sen dinleme esini.

Back