- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
Bana da transfer gunu iki tane kalmisti zaten, dondurmak istedigimde oyle dedi zaten az yumurta toplandi normal diye. Ben anlamadim hem dediler ki zaten bizim istegimiz 5-10 yumurta arasi olusmasi, hem de benim 10 toplandi bu sefer de sayi az diyolar. Pek kafa yormuyorum. Sen de dusunup de yumoslara zarar verme. Her sey olacagina variyo. Ben de dunden beri 3. Gun 5. Gun embriyosu diye okuya okuya kafayi yedirdim kendime. Niye 5 olmadi da 3 oldu, 3. Gun tutunmaz kesin, zaten bizde dna haari var daha bolunup gelismicekler diye kurup duruyorum. Cok zararli ama dusunmeden duramiyorumE bana niye böyle söyledi ki ya moralimi bozdu pazartesi toplansa daha 5 gün var her gün 1 mm büyüse bile en az 3 tanesi 19-20 mm oluyor ki ya
Bende yapacam ama kan yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorumKzlar ben dayanamayıp salı baslrm idrar testine
Canım benim bugün tedavinin 10. günü bi tane 13,5 mm bi tane 12,5 mm ve buna da çok iyi değil daha fazla büyümez gibi bir yorum yaptı bi kaç tane de küçükler var dedi onları dikkate almadı ve sana yine açıklama yapmış canım bana o kadar da söylemedi devam etcez ara vermek iyi gelmiyo sana dedi.Ciddi misin yaa senin kaçıncı günün bugün kaç mm olmuş yumurtaların?
Önce idrar yapalm senle aynı gün ☺☺Bende yapacam ama kan yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum
Ev sahibi de olursunuzKızlar bugun ruyamda erkek bebek dogurmusum onuda kayınpederım gem sunnet edıyo hem sacını kesıyo oyle erkek oldugunu anlıyorum inş guzel habrrler alırım
Tamam olurrrrr ama çok tirsiyorum sen korkmuyor musunÖnce idrar yapalm senle aynı gün ☺☺
Beni de alin, demirle ayni gun oldu bizim transfer.Demirr zeyneppp benide alin araniza bende birlikte test yapicak birini ariyom yaa sizin kacinci gununuzdu
Sen 5 gun ondesin o zaman. Transfer gununu sayiyo musun? Sigarayi da acilen birak bence, bebis tutunduysa zarar gormesin. Benim en sevdigim sey cay icmeden duramam, iki gundur icmiyorum tutarlarsa zarar gormesinler diye3. Gun embriyosu 6. Gunum benim
Evet dun 3. Gin embriyosu transfer edildi iki taneHayir canim transver gununu saymiyorum sayarsam 7 oluyo ben 5 gun ondeysem dunmuydu transveriniz
Korkunun ecele faydası yok cnm sen ne zamn istersen o zmn yaplm seni asla zorlamak.istemym istemz sn de sen yapma tatlm ben yaprm amaTamam olurrrrr ama çok tirsiyorum sen korkmuyor musun
Yapalım. Cnm beraber ne zmn yapcnDemirr zeyneppp benide alin araniza bende birlikte test yapicak birini ariyom yaa sizin kacinci gununuzdu
Ay sakn icme canm.ya yazk deglmi o kdr parana emeğine nolur en azndan bu süreçte bırak snra pişman olmaYa ben bisi dicem kizlar transver olmasina ragmen sigara iciyorum varmi aranizda sigaraya devam eden
Tm.cnm hepimiz bir yaplm haftya siz gün belirleyn ama mecbur dehlsnz bak ben asla uzulmenizi istemem cesaret olan varsa yaplm berbar aynı gün aynı anda rabbim inşallah hepimiz de çift çizgiyi görp resmni atarz insallahhhhhhhhhhhhhhBeni de alin, demirle ayni gun oldu bizim transfer.demir6133 senin kacinci gun embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?